Instagram: Health & Fitness - My Simply Special
05/09/2015

Instagram: Health & Fitness

Ik ben tegenwoordig echt helemaal weg van Instagram! Mooie stukjes uit mijn leven verzamelen vind ik heerlijk, maar ook inspiratie opdoen bij anderen doe ik regelmatig. Vandaag deel ik een aantal favoriete accounts die ik graag volg, met dit keer vooral veel foto’s die zorgen voor motivatie en inspiratie om te sporten en gezond te eten.

Instagram: Health & Fitness

elsas_wholesomelife

Ellie is een foodblogger die ook heel graag reist en haar account staat dan ook vol met de meest mooie foto’s van haar recepten en reizen. Ze focust op gezonde maaltijden, maar er zitten ook lekkere (healthy) treats tussen. 

Instagram: Health & Fitness

green_kale

De account van deze dame (ik weet haar naam niet) is misschien niet zo mooi als die van Ellie, maar wel een stuk realistischer. Ze is druk bezig met sporten, probeert zo gezond mogelijk te eten en deelt haar keuzes met haar volgers. Dat levert goede ideeën op want ze voegt ook vaan de recepten toe in de comments.

Instagram: Health & Fitness

kayla_itsines

Deze 23-jarige personal trainer heeft maar liefst 3.4 miljoen volgers op Instagram! Kayla heeft haar eigen fitnessprogramma genaamd Bikini Body Guide en focust op gezond leven en goed in je vel zitten. Op haar account deelt ze foto’s van zichzelf en haar honden, maar ook de transformaties van volgers die bezig zijn met haar programma. Indrukwekkend!

Instagram: Health & Fitness

ahealthyguide

Anna is een Nederlandse rechtenstudent die druk bezig is met het programma van Kayla. Op haar account deelt ze haar vooruitgang, inspiratie en ideeën voor gezonde maaltijden. 

Instagram: Health & Fitness

crispcrumblenl

Ook Barbara is Nederlands en regelmatig in de sportschool te vinden. Ze wil daar graag de resultaten van zien en eet daarom zo gezond mogelijk, maar van saaie maaltijden houdt ze niet.

Ja deze accounts zorgen voor fijne inspiratie als ik niet weet wat ik moet eten of geen zin heb om te sporten! Welke vinden jullie het leukst? En ben je benieuwd naar mijn eigen foto’s? Neem dan een kijkje op mijn account.Categorieën: Body, Health, Links, To Do1 reactie op “Instagram: Health & Fitness”

    September 5, 2015

    Wat heeft elsas_wholesomelife prachtige foto’s zeg!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie