Instagram: Travellers - My Simply Special
04/07/2015

Instagram: Travelers

Ik ben tegenwoordig echt helemaal weg van Instagram! Mooie stukjes uit mijn leven verzamelen vind ik heerlijk, maar ook inspiratie opdoen bij anderen doe ik regelmatig. Vandaag deel ik een aantal favoriete accounts die ik graag volg, met dit keer vooral veel foto’s waarvan je zin krijgt om op reis te gaan.

Instagram: Travelers

@sincerelyjules

Op haar blog deelt Julie vooral outfits, maar haar Instagram staat juist vol met foto’s van de mooie reizen die ze maakt. Natuurlijk staan er wat outfits tussen, maar dat vind ik juist wel leuk!

Instagram: Travelers

@muradosmann

Misschien ken je de foto’s van Murad al, maar ik kon het niet laten hem in dit rijtje op te nemen. Zijn foto’s zijn sprookjesachtig mooi en echt een feest om te bekijken. (Hij heeft trouwens ook een ‘achter de schermen‘ account en zijn kersverse vrouw is ook te volgen.)

Instagram: Travelers

@tuulavintage

Jessica houdt een dagboek bij van haar ‘wanderlust’ en ‘overflowing wardrobe’. Door haar foto’s krijg ik direct zin om een vakantie te boeken en ze geeft in haar biografie altijd heel handig aan waar ze op dat moment is.

Instagram: Travelers

@srhmikaela

Deze Australische/Deense dame woont in Londen en is gek op fashion, lifestyle en natuurlijk reizen. Sarah’s account bevat niet zo veel tropische foto’s, maar wel een hoop plaatjes waar ik vrolijk van word. 

Instagram: Travelers

@juliahengel

Julia woont in San Francisco en maakt van haar blog een bron van inspiratie over style, travel, beauty en lifestyle. En niet alleen op haar blog, maar ook op haar Instagram account deelt ze heerlijke foto’s. 

Welke foto’s vinden jullie het leukst? En ben je benieuwd naar mijn eigen foto’s? Neem dan een kijkje op mijn account.

 Categorieën: Links, To Do, Travel2 reacties op “Instagram: Travellers”

    July 4, 2015

    Wow ziet er allemaal erg leuk uit    July 4, 2015

    Ik vind de foto’s van Murad altijd zooo geweldig!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie