Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam - My Simply Special
11/11/2019

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Nadat ik een tijd terug de foto’s deelde van Zoey’s kamer, kreeg ik de vraag of ik ook weer een kijkje kon geven in de kasten. Natuurlijk! Bij Liam deed ik dat ook ruim een jaar geleden, dus ik heb meteen foto’s gemaakt van zijn nieuwe kast. Kijk maar mee.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Laten we met de commode beginnen. In de bovenste la liggen luiers voor beide kids, billendoekjes, luierzakjes en alle andere verzorgingsproducten. We verschonen Liam hier ook nog regelmatig, dus vandaar dat er in deze la niet alleen spullen van Zoey te vinden zijn.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Dit is de middelste. Rechts zie je een oude verdeler van Ikea met daarin allemaal rompers (gesorteerd op mouwlengte) en een paar van die ‘onderbroekjes’ voor onder jurkjes. Naast deze verdeler staan vier bakken (Ikea) met daarin sokken, maillots, mutjes, haarbandjes en strikjes. Links staan slofjes.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Helemaal onderin de commode bewaar ik alle doeken. Hydrofieldoelen, XL exemplaren, spuugdoekjes, badcapes en de hoezen voor het aankleedkussen.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Dit is de PAX-kast (Ikea) die we voorheen voor Liam gebruikten. Onderin staan twee wasmanden en daarnaast is ruimte voor de luiertas. Helemaal bovenin is de voorraad (zwem)luiers te vinden, een bak met speelgoed en fotoalbums. Op de plank eronder liggen wat random dingen als extra hangers, een zijligkussen, een draagdoek en billendoekjes.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

De kleertjes! Het hanggedeelte had ik eerst ingedeeld op maat, maar ik heb het niet zo lang geleden toch omgegooid. Nu hangen de zomerkleertjes helemaal links, de box-/pyjamapakjes daarnaast en vervolgens zie je de kleren die Zoey nu overdag draagt. Helemaal rechts hangen items die nog net te groot zijn.

Op de plank liggen links de broeken die nu passen en rechts de versies die binnenkort wel zullen passen. Achterin staat Zoey’s schoenencollectie.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

In de bovenste la bewaar ik het beddengoed voor het ledikantje en de kinderwagen. Verder liggen hier kruiken, dekens/omslagdoeken en oude slaapzakken van Liam.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Dit is de middelste la. Achterin ligt vooral voorraad (flessen, spenen, verzorgingsproducten, etc.) en voorin allemaal speelgoed. De vierkante bakken komen trouwens bij Ikea vandaan en de mandjes kocht ik bij de Action.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

De onderste la is vooral gevuld met kleding die nog te groot is. Ook liggen er zwemkleren, slabbetjes en bijvoorbeeld een donkerblauwe aankleedkussenhoes die we nu niet zo veel meer gebruiken.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Dan gaan we door met Liams kamer. Zoals je kunt zien, hebben we voor hem zo’n zelfde PAX-kast en ook de indeling heb ik gekopieerd. Op de bovenste plank bewaar ik de voorraad luiers, een etui met speelgoed voor buiten de deur en een mandje met was basics om Liam ook op z’n eigen kamer te kunnen verschonen indien nodig. De plank eronder is gevuld met beddengoed en helemaal onderin de kast staat weer een wasmand.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

Liams kleren heb ik gesorteerd op temperatuur. Van links naar rechts: shirts met korte mouw, overhemden en shirts met lange mouw en truien. helemaal rechts hangt nog een overhemd dat te groot is en een badjas. Op de plank liggen verschillende broeken en achterin staan twee paar sneakers die Liam droeg toen hij nog een stuk kleiner was. Gewoon voor de leuk. Verder zie je op deze plank ook de (bieb)boeken staan waar Liam niet in z’n eentje mee mag spelen.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

De bovenste la. Rechts liggen sokken en pantoffels en in de verdeler liggen rompers en pyjama’s (al zaten die in de was op het moment dat ik de foto maakte). Links zie je een paar slaapzakken die we eigenlijk niet meer gebruiken en een pyjama die hij al een nacht gedragen had en die nog wel een keer gebruikt kon worden.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

In de middelste la liggen zomerbroeken, zomerschoenen, petten en een kerstpakje. Middenvoor ligt kleding voor de crèche en in die lege bak ligt normaal het tasje met de reserve kleren die mee gaan naar de crèche.

Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam

De onderste la is niet helemaal gevuld. Hier ligt in elk geval kleding die te klein is geworden of juist nog te groot is en de zwemspullen.

Uiteraard verandert de indeling van deze kasten af en toe een beetje, het hangt er net vanaf wat we op dat moment veel gebruiken. Hopelijk vonden jullie het toch leuk om even te zien.Categorieën: Baby, Kids3 reacties op “Een kijkje in de kasten van Zoey & Liam”

  November 11, 2019

  Erg leuk om een kijkje in de kasten van de kindjes te krijgen. Het ziet er praktisch en leuk uit.

  Groetjes,
  Renske  November 11, 2019

  Ik denk dat iedere mamma jaloers op jouw kasten indeling is 😊 complimenten.


  Sara

  November 12, 2019

  Leuk om te zien!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie