Kerst in huis 2018 - My Simply Special
10/12/2018

Kerst in huis 2018

Vorig jaar zaten we tijdens de feestdagen midden in een verhuizing, dus dit keer had ik er extra veel zin in om ons huis gezellig te maken. Ik ging eind november al aan de slag en inmiddels hebben we heel veel lichtjes, een kerstboom en andere kleine decoraties staan. Benieuwd naar het resultaat? Ik deel het in deze post!

Kerst in huis 2018

Laten we maar meteen beginnen met de kerstboom. Normaal gesproken zou ik een grote, echte boom in huis halen en daar een hoop rode, oranje en goudkleurige ballen in hangen. Aangezien we nu een blauwe muur in de woonkamer hebben en ik geen zin had om Liam bij de boom vandaan te moeten houden, besloot ik dit keer voor iets anders te gaan. We hadden nog een oud, klein nepboompje liggen die mooi op ons dressoir past. Ook had ik nog wat goudkleurige ballen in verschillende formaten en daar kocht ik blauwe en koperkleurige exemplaren bij. De lelijke voet verstopte ik in een zak gemaakt van cadeaupapier.

Kerst in huis 2018

Naast het dressoir staat dit pronkrek waar ik wat metalen, zelfgemaakte sterren in heb gezet.

Kerst in huis 2018

Aan de andere kant van de woonkamer hangen twee planken en hier heb ik een kegel met lichtjes bijgezet. Die kleurt mooi bij de andere koperkleurige items.

DIY: Snelle kerstster (met lichtjes)

Deze ster hebben jullie ook al kunnen zien in de DIY.

Kerst in huis 2018

Dan maken we even een uitstapje naar de voordeur, want daar hangt mijn zelfgemaakte kerstkrans.

Kerst in huis 2018

Op het toilet staat normaal gesproken een huisje onder de grote stolp, maar die heb ik vervangen door deze twee boompjes.

Kerst in huis 2018

Over de trapleuning heb ik zo’n cluster-snoer gehangen met heel warm gele lampjes. Simpel, maar het staat erg leuk.

Kerst in huis 2018

Boven heb ik niet veel kerstspullen staan, alleen dit goudkleurige boompje in onze slaapkamer.

Kerst in huis 2018

Op de eettafel staan ook wat extra lichtjes, in de vorm van takken. De vaas waar ze in staan was eerst groen, maar die heb ik matzwart gespoten.

Kerst in huis 2018

Als laatste heb ik nog een lichtsnoer en wat extra blauwe en gouden ballen in een soort terrarium geplaatst.

Kerst in huis 2018

Ik moest even wennen aan een kerst zonder rode decoraties, maar ik vind het resultaat toch erg leuk en gezellig.

Hebben jullie de boom al staan?


3 reacties op “Kerst in huis 2018”

  December 10, 2018

  Wat leuk! Ik vind echt dat je op een creatieve manier de kerst in je huis verwerkt, zonder dat je meteen een hele grote boom of een heel kerstdorp hoeft neer te zetten. Het is juist heel gezellig, maar tegelijkertijd straalt het er ook vanaf dat het subtiel is en niet al te schreeuwerig. Heel leuk!
  Ik heb trouwens dit weekend die kerststerren gemaakt uit je vorige blog. Het was echt puzzelen, maar ze zijn uiteindelijk erg leuk geworden!


  MySimplySpecial
  December 15th, 2018


  Dankjewel en leuk om te horen dat je de sterren gemaakt hebt!


  MichelleH

  December 12, 2018

  Heel mooi en subtiel gedaan!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie