Kiko Long lasting stick eyeshadow - My Simply Special
10/09/2014

Kiko Long lasting stick eyeshadow

Tijdens mijn weekendje Madrid kwam ik een KIKO winkel tegen en daar moest ik natuurlijk naar binnen! Uiteindelijk heb ik me heel netjes in weten te houden en kwam ik de winkel weer uit met maar twee items in mijn tasje. Na veel dingen te hebben getest koos ik namelijk voor twee mooie Long Lasting Stick Eyeshadows.

Kiko Long lasting stick eyeshadow

Deze oogschaduwpotloden worden verkocht in 32 kleuren. Keus genoeg dus! Zelf zegt KIKO het volgende over deze sticks:

The creamy formula ensures extreme blendability of the line immediately after application. Once set, the colour remains uniform and radiant for up to 8 hours, without streaking or smudging. Water Resistant, Long Lasting Stick Eyeshadow gives splendid, pure and vibrant colour tones. Application is simple and comfortable, thanks to the special rounded stick and its ultra-smooth and light texture.

Dat klinkt goed toch?

Kiko Long lasting stick eyeshadow

Kiko Long lasting stick eyeshadow

Na wat testen koos ik voor de kleuren 06 Golden Brown en 39 Dark Taupe. Dit zijn beide mooie, intense kleuren die goed beschreven worden door de naam. 

Kiko Long lasting stick eyeshadow

En ben ik er blij mee? Zeker! De pigmentatie is top, ze brengen makkelijk aan en zijn net na het aanbrengen nog te blenden. Als ze opdrogen zitten ze vast, echt vast! Met een nat doekje krijg je de oogschaduw niet weg, je hebt echt een goede make-up remover nodig. Super dus om gewoon zo te gebruiken als je niet zo veel tijd hebt, of juist als basis voor een intense look.

Kiko Long lasting stick eyeshadow

Product: Long Lasting Stick Eyeshadows
Merk: KIKO
Inhoud: 1,64 g
Prijs: 6,90 euro
Te koop: In de KIKO winkels en webshop
 
Nu wil ik nog wel meer producten van KIKO uitproberen! Wat zijn jullie favorieten van dit merk?
 
 Categorieën: Beauty6 reacties op “Kiko Long lasting stick eyeshadow”

  September 10, 2014

  Wauw, die pigmentatie! Ontzettend mooi en ook fijne kleuren heb je gekozen! Ik ben dol op KIKO  September 10, 2014

  Wat mooi! Goeie tip want binnenkort ga ik eindelijk weer shoppen bij kiko


  MySimplySpecial
  September 14th, 2014


  Leuk! Have fun!  September 10, 2014

  Wat een mooie oogschaduw! Echt fijn dat ze goed aanbrengen en goed blijven zitten, bij zulk soort stickjes is dat vaak niet het geval. De gouden kleur vind ik helemaal top! x  September 10, 2014

  Zo wat een pigment hebben deze zeg!  September 17, 2014

  Wat een prachtige kleuren, Kiko is zo leuk Ik volg je nu trouwens op Bloglovin


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie