Ladders in huis - My Simply Special
29/04/2015

Ladders in huis

Waarom staat er een ladder in jullie woonkamer? Ja die vraag heb ik al een paar keer gehoord! Ladders zijn tegenwoordig helemaal in en kunnen voor veel dingen gebruikt worden, maar ik geloof dat nog niet iedereen dat weet. Zonde, want je kan er juist alle kanten mee op! Vandaag deel ik zes ideeën, kijken jullie mee?

Ladders in huis

Ladders in huis

Laat ze zien!

Heb je mooie tijdschriften in huis rondslingeren? Hang ze op! Als je een ladder uitzoekt met dunne treden kan je je mooiste tijdschriften namelijk zo ophangen. Leuk om steeds te variëren! 

Ladders in huis

Ladders in huis

Altijd gezellig

Rond de kerst vind ik het altijd extra gezellig in huis door alle kleine lampjes. En waarom kunnen we daar niet gewoon het hele jaar van genieten? Zo kan je je kerstverlichting hergebruiken of je kan kiezen voor een speciaal snoer met bijvoorbeeld leuke bolletjes.

Ladders in huis

Ladders in huis

Ladders in huis

Lekker warm

Hebben jullie ook leuke plaids en dekentjes in huis? Natuurlijk zijn ze erg fijn als je het koud hebt, maar als je mooie exemplaren uitzoekt hoef je ze niet op te bergen in een kast. Drapeer gewoon één of meerdere exemplaren leuk over een ladder!

Ladders in huis

Heel handig

Als je dekens over een ladder kan hangen, dan kan dat natuurlijk ook met handdoeken. Zo’n ladder is dan niet alleen decoratief, maar ook nog eens heel handig.

Ladders in huis

Ladders in huis

Groen, groener, groenst

Voor wie groene vingers heeft is dit misschien een leuk idee. Als je namelijk een ladder uitzoekt met wat grotere treden, er mandjes aanhangt, of mandjes tegen de muur laat leunen, dan kun je van je ladder ook een tuintje maken!

Ladders in huis   Ladders in huis

Good night

Mooie nachtkastjes vinden vind ik nog best een uitdaging, maar dit vind ik wel een heel leuk idee. Oké, ik vind het wel fijner om laatjes te hebben zodat niet iedereen al mijn rommeltjes ziet (tissues, handcrème, pennen en ga zo maar door), maar leuk staat het wel!

Ladders in huis

Ladders zijn helemaal in en worden tegenwoordig dus verkocht bij meerdere winkels. Mijn ladder kocht ik bij de Xenos en maakte ik grijs, maar je kan ook eens bij bouwmarkten en woonwinkels kijken.

Wat zouden jullie doen met zo’n ladder?

Bron: foto 1, 2, 34, 56, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,

 Categorieën: Interieur, Living6 reacties op “Ladders in huis”

  April 29, 2015

  Super! Ik ben nog op zoek naar zo een ladder voor in de slaapkamer maar ik wist niet heel goed wat ermee te doen. De tip voor dekentjes is een hele goeie! Jammer genoeg hebben we in belgie geen Xenos, ik ben nog nergens zo een laddertje tegen gekomen…  April 29, 2015

  Ik vind het er echt gaaf uitzien!  April 29, 2015

  Een ladder met cottonballs, ik zeg: doen!  April 29, 2015

  Super mooi! Ik zou dat ook wel willen, zo’n ladder in huis!
  Met verlichting er rond vind ik het het mooiste!


  Hester

  April 29, 2015

  Wauw, wat een inspirerend artikel! Bijzonder hoe je een ladder als decoratie stuk kunt gebruiken.  April 29, 2015

  ik vind het eerder modern en stijlvol er uit zien. en nog super handig.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie