Laline - My Simply Special
19/06/2013

Laline

Weten jullie nog dat ik een tijdje terug een weekje naar Eilat, Israel geweest ben? Ik kwam daar een leuk Israëlisch merk tegen met eigen winkels. Het heet Laline en is een beetje vergelijkbaar met merken als Sabon en Rituals. Ik kon het niet laten wat spullen mee te nemen om uit te proberen en ben heel enthousiast!

Om maar meteen met het slechte nieuws in huis te vallen; Laline is in Nederland niet verkrijgbaar. Ze hebben in Israel meerdere winkels (in Eilat zaten er al twee) en zijn internationaal wel bezig om meer locaties te openen. In Amerika is er bijvoorbeeld ook een webshop, maar de verzendkosten naar ons kleine landje zijn heel hoog. Toch ben ik erg enthousiast en kan ik het niet laten om de producten die ik heb toch even kort te laten zien. Kijk je mee?

Laline

Omdat ze zoveel leuke producten verkopen en ik niet kon kiezen, heb ik een kant en klaar setje gekocht vol vanille producten. Deze lavendel scrub is het enige afwijkende product, dus daar zal ik mee beginnen. Het is een grove Body Scrub met veel korrels waardoor je huid lekker zacht wordt. De verzorgende ingrediënten laten je een laagje achter waardoor je huid heel erg zacht aan voelt en een body lotion eigenlijk niet meer nodig is.

Laline

Als ik naar de ingrediënten lijst kijk wordt ik ook heel blij. Zout uit de Dode Zee, verschillende lekkere oliën en vitamine E. Zelfs de geur is prettig. Ik vind producten met een lavendel geur meestal vrij chemisch ruiken en dus niet zo lekker. Deze scrub ruikt gelukkig tenminste naar echte lavendel.

Laline

De Body Peeling Soap van Laline is eigenlijk een zachtere, subtielere scrub. Het is een douchegel met kleinere korrels en ik vind het erg fijn om hier even snel mijn bovenlichaam mee te scrubben.

Laline
Ook dit product bevat zout uit de Dode Zee en vitamine E, maar hij is minder verzorgend dan de Body Scrub. Na gebruik is mijn huid zacht en glad, maar er ligt geen olielaagje over heen. Wel ruik ik heerlijk naar vanille!

Laline

Als ik de Body Peeling Soap gebruikt heb, vind ik het fijn om me daarna in te smeren met de Body Cream. Dit is een lichte maar verzorgende body lotion die snel intrekt.

Laline

Ook van dit product ziet de ingrediënten lijst er goed uit. Ik kom onder andere amandel olie, aloë vera en vitamine E tegen. En je raadt het misschien al, ook deze Body Cream ruikt heerlijk naar vanille.

Laline

Deze handcreme was het eerste product wat in mijn winkelmandje belande toen ik aan het rondsnuffelen was. Gelukkig zat hij ook in het setje wat ik uiteindelijk kocht. Het is een heerlijke verzorgende handcrème die snel intrekt. Op de ingrediënten lijst kom ik weer verschillende fijne oliën tegen, maar ook Dode Zee zout.

Laline
Deze tube heb ik een een la in de keuken gelegd want daar zit ik vaak en dan kan ik nadat ik mijn handen gewassen heb ze lekker verzorgen met deze creme. Ook als ik iets anders uit die la nodig heb kan ik genieten van deze crème want de hele la ruikt sterk naar vanille. Heerlijk! Toch is de geur op je handen uiteindelijk heel subtiel en loop je niet in een enorme vanille wolk rond.

Laline
Dan het laatste en meest schattige product uit het setje. Dit is de Perfume Oil in de geur Tasty Vanilla en is verpakt in een klein flesje met roller aplicator. Meestal worden dat soort verpakkingen snel vies, maar deze parfum olie komt niet heel makkelijk uit de verpakking. Dat voorkomt dat je te veel gebruikt en dat de verpakking vies wordt. De verpakking maakt dit ook een perfect product om standaard in je tas te hebben zitten of om mee te nemen op vakantie.

Laline

Maar het gaat natuurlijk om de geur. In het begin is hij heel warm en vrij zwaar, maar na ongeveer een half uurtje ruik je de echte warme, maar wat lichtere vanille geur. Hij blijft ook echt lang hangen! Meestal vervliegen parfums bij mij vrij snel, maar als ik ‘s avonds aan mijn polsen snuffel ruik ik deze geur nog steeds goed.

Ik ben fan (dat had je vast al door) en zou het liefst de halve webshop in mijn mandje gooien. Hopelijk komen ze snel richting Nederland. Of misschien toch nog maar een reisje naar Eilat plannen?

Welke merken zouden jullie nog meer graag hier in Nederland willen hebben?Categorieën: Beauty7 reacties op “Laline”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie