Leuke woonwinkel: Loods 5 - My Simply Special
06/12/2014

Loods 5

Kennen jullie Loods 5 al? Dit is een hele grote woonwinkel met bijna alles wat je nodig hebt voor je huis. Van meubels tot accessoires en van badkamers tot servies. Ik ontdekte deze winkel ongeveer een jaar geleden en ben er inmiddels al verschillende keren geweest. Je kan er rustig een paar uur rondlopen, en vertrekken zonder iets te kopen vind ik een grote uitdaging. De laatste keer dat ik er was heb ik wat foto’s gemaakt zodat jullie een indruk kunnen krijgen van de winkel.

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Mooie meubels

Zelf ga ik altijd naar het filiaal in Zaandam, maar je kan ook terecht in Sliedrecht (en binnenkort in Amersfoort). Zaandam is met 21.000 m2 vloeroppervlakte de grootste vestiging, maar beide locaties hebben een vergelijkbare indeling. Als ik binnenkom begin ik meestal met de bovenverdieping. Daar vind je in verschillende hallen de grote meubels, maar ook dingen als lampen, bijzettafeltjes, kunst, kleden en zelfs keukens. Ook is er een restaurant voor als je toe bent aan een pauze.

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Leuke accessoires

Loods 5 verkoopt een eigen collectie, maar verhuurt ook ruimte aan andere merken. Om alles te bekijken volg je een kronkelend gangpad langs verschillende units. Hier vind je de items als kaarsen, vazen, tassen, serviesgoed, nog meer lampen, kookgerei, spiegels en meer. Ze hebben zo ontzettend veel dat iedereen wel wat kan vinden dat bij zijn of haar stijl past.

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Loods 5

Fijne inspiratie

Wat ik zelf heel leuk vind, zijn de verschillende inspiratiedelen. Op de foto’s hierboven zie je er een aantal. Deze delen kom je tijdens de route af en toe tegen en zijn helemaal ingericht met items uit de winkel. Superleuk dus om ideeën op te doen!

Loods 5

Op mijn wishlist

Ik heb in het afgelopen jaar al verschillende items gekocht bij deze leuke winkel om ons huis gezellig aan te kleden. Maar ben ik al klaar? Zeker niet! Op dit moment heb ik bijvoorbeeld een leuke poef op mijn wishlist staan. De ronde op de foto vind ik erg mooi, maar de vierkante variant is ook wel weer gaaf! Of wat dacht je van het kleed op de rechter foto? Ik heb iets met die print de laatste tijd!

Loods 5

Zijn jullie al eens bij Loods 5 geweest?

 Categorieën: Interieur, Shop, To Do
Tags:6 reacties op “Leuke woonwinkel: Loods 5”

  December 6, 2014

  Ziet er heel leuk uit! Ik heb er al veel goede dingen over gehoord!  December 6, 2014

  Oh wauw, wat onwijs gaaf! Ik ben er zelf nog nooit geweest. De foto’s zijn trouwens ook prachtig!


  MySimplySpecial
  December 7th, 2014


  Dankjewel!  December 6, 2014

  Ik ben er ook nog nooit geweest, wil er al tijden naartoe. Goed te horen dat hij ook in Amersfoort komt…


  Corinne

  December 7, 2014

  Fantastische woonwinkel idd! Zelf ga ik altijd naar Sliedrecht, daar hebben ze ook een hele afdeling ‘tweedehands’ met allerlei ‘antiekerige’ spulletjes om hebberig van te worden. Ik moet maar weer eens gaan binnenkort Bedankt voor je artikel en mooie foto’s, groetjes xx


  Froukje

  December 14, 2014

  Een heerlijke winkel waar je je portemonnaie goed in de gaten moet houden. Je ziet zoveel leuke dingen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie