Liam: Promoted to big brother! - My Simply Special
25/01/2019

Liam: Promoted to big brother!

Yes, eindelijk kan ik het grote nieuws vertellen. Ik ben weer zwanger! In augustus verwachten we een klein broertje of zusje voor Liam!

Liam: Promoted to big brother!

Op dit moment ben ik ruim 12 weken zwanger en zijn we door de spannendste periode heen. En ik hoef eindelijk niet meer zo geheimzinnig te doen. Heerlijk! Jullie hebben misschien al gemerkt dat ik wat minder blogs online heb gezet rond de feestdagen en ook op IG ben ik wat minder actief. Ja, dit is dus de reden. (Hadden jullie al een vermoede?) Ik ben flink beroerd geweest en kon een tijdje helemaal niks. In januari heb ik de draad langzaamaan weer op kunnen pakken, maar alles staat wel op een lager pitje. Eerst even voor mezelf zorgen en het kleine mensje in mijn buik.

Uiteraard heb ik wel bijgehouden wat we allemaal deden en mee maakten, dus ik zal snel zwangerschapsupdates online gaan zetten met alles over hoe ik me voelde, de eerste echo, hoe we het nieuws deelden met onze ouders en meer. Als jullie helemaal bij zijn, zal ik weer wat meer up-to-date zwangerschapsupdates gaan plaatsen. Zijn er nog onderwerpen waar jullie graag meer over willen lezen?

Liam: Promoted to big brother!

Anyway, we zijn ontzettend blij dat we dit jaar een twee kindje verwachten en ik kijk heel erg uit naar alles dat komen gaat!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Zwanger18 reacties op “Liam: Promoted to big brother!”

  January 25, 2019

  Ik ben zo blij voor jullie❤en stiekem 9ok een beetje jaloers 😋


  Joyce

  January 25, 2019

  Gefeliciteerd!


  Bibi

  January 25, 2019

  Aaaaaawwwwwwwwww wat een geweldig nieuws!!! Super gefeliciteerd!!!


  elmama

  January 25, 2019

  Wauw! Geweldig nieuws. Een heel fijne en mooie zwangerschap gewenst!  January 25, 2019

  Aaaah wat leuk zeg! Van harte gefeliciteerd 💥💥


  Mieke

  January 25, 2019

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik had wel een vermoeden, zie ook mijn comment die ik plaatste mbt het missen van je wekelijkse update een paar weken geleden. Daar schreef ik dat ik hoopte dat het een blije reden had.
  Ik kijk uit naar de updates.  January 25, 2019

  Van harte gefeliciteerd!! Wat super leuk!!! En ik wens je een voorspoedige zwangerschap.


  Inge

  January 25, 2019

  Waaahhhh gefeliciteerd Margot! Geniet ervan


  Gaby

  January 25, 2019

  Gefeliciteerd geniet ervan  January 25, 2019

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Dat moet vast wel weer zo`n schatje worden
  Liefs  January 25, 2019

  Wat super leuk! Gefeliciteerd!  January 25, 2019

  Ahh wat ontzettend leuk, niet in de laatste plaats voor ons, de lezers Geniet van je tweede zwangerschap!


  Debby

  January 25, 2019

  Gefeliciteerd! Geniet ervan! Ik heb zelf geen kids en wil deze bewust ook niet maar vond je updates en verhalen over Liam heerlijk om te lezen :):). Kijk er naar uit om weer nieuw leesvoer tot me te nemen. Maar vooral geniet en neem je rust!!


  MichelleH

  January 26, 2019

  Van harte gefeliciteerd! 🧸🎉  January 26, 2019

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk!


  Andrea

  January 27, 2019

  Wat leuk! Een dikke proficiat!  January 28, 2019

  Wat ontzettend leuk nieuws Margot! Gefeliciteerd! Ik vond het al zo leuk om al je updates en vlogs te volgen toen je zwanger was van Liam. Ik hoop dat je bij deze zwangerschap ons ook wel zo op de hoogte gaat houden! Hopelijk kun je, ondanks de vermoeidheid en misselijkheid, toch een beetje genieten van je zwangerschap!


  Wendy (B)

  January 30, 2019

  Alvast proficiat!
  Hopelijk een meisje


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie