Lip product addict tag - My Simply Special
13/08/2014

Lip product addict tag

Dagelijks gebruik ik lipproducten. Vooral lipbalsems zijn favoriet en ik vind het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen. Maar ook mijn collectie lipsticks en gekleurde lipbalsems groeit! Tijd dus om eens de ‘lip product addict’ tag in te vullen!

Lip product addict tag

1. Favoriete lipbalsem/lipverzorging

Dat is moeilijk kiezen, ik heb er zelfs een keer een hele post over geschreven. Alle producten uit die post gebruik ik nog steeds vaak, maar de laatste tijd ben ik ook helemaal fan van de lip butters van The Body Shop. Ik heb er op dit moment een stuk of twee in gebruik en er liggen al drie nieuwe geuren klaar in de kast. (Ik kon ze tijdens de sale niet laten liggen. Oeps!)

Lip product addict tag

2. Beste opvallende rode lipstick

Ik denk dat ik dan toch ga voor ‘Fearless’ van ELF, mijn eerste echte rode lipstick. Hij voelt aan als een lipbalsem, maar is lekker fel rood. Ik draag ‘m niet vaak, maar als ik er zin in heb vind ik ‘m toch wel erg leuk. (Alleen mijn moeder geloof ik niet.)

Lip product addict tag

3. Beste luxe en goedkope lipproduct

De Tinted Lip Conditioner in de kleur Fuchsia Fix was denk ik mijn eerste lipproduct van MAC. Een fijne lipbalsem met een mooi kleurtje en lekkere geur. Ja, dit product gebruik ik graag. Mijn beste goedkope lipproduct is zeker de gekleurde lipbalsem van Catrice in de kleur 010 Rose & Woody. Dit is namelijk een dupe van de Chubby Stick van Clinique in de kleur Graped-up!

Lip product addict tag

4. Beste MAC lipstick

Dat is absoluut ‘Syrup’ van MAC! Ik maak een lipstick niet snel op, maar ik ben inmiddels met mijn tweede exemplaar bezig. Een fijn subtiel kleurtje dat op den duur netjes vervaagt en niet langs de rand van mijn mond eindigt. (Zo irritant als dat gebeurt!)

Lip product addict tag

5. Meest teleurstellende lipproduct

Dat is ‘Nostalgic’ van ELF. De kleur is voor mij gewoon echt veel te licht en hij verdeelt niet mooi over je lippen. Jammer!

Lip product addict tag

6. Wel of geen lippotlood

Ik moet zeggen dat ik bijna nooit een lippotlood gebruik, maar ik draag dan ook meestal een subtiel kleurtje. Ik wil wel nog steeds eens kijken hoe het me bevalt als ik wat fellere kleuren draag. Dan ben ik namelijk toch altijd bang dat het niet mooi blijft zitten en ik denk dat een potlood daar wel bij kan helpen.

Lip product addict tag

7. Beste lipgloss

Deze lipgloss herinnert me altijd meteen aan de zomer! De verpakking is lekker vrolijk en er zit een hoge SPF in. Oh, en de zoete geur en smaak maken dat je dit spul direct weer van je lippen wil likken!

Lip product addict tag

8. Iets extra’s

Tsjah, lipsticks enzo zijn leuk, maar niet als je lippen vol met velletjes hebt. Een potje lipscrub is dus wel handig. Deze scrub werkt goed en ruikt, jawel, naar snoepjes!

Wat is jouw favoriete lipproduct?

 Categorieën: Beauty6 reacties op “Lip product addict tag”

  August 13, 2014

  Wat een leuke tag! Ik ben ook echt een lip product addict!  August 13, 2014

  Leuke tag!! Op af en toe wat lipstick na ben ik helemaal niet zo’n lip-product addict. Vroeger smeerde ik veel met labello en lipgloss, maar nu eigenlijk helemaal niet meer, tenzij ik last heb van droge en gesprongen lippen. Die bubblegum lipscrub lijkt me heerlijk trouwens!  August 13, 2014

  Ik vind deze tag zaaalig! Ik wil hem ook nog eens invullen en zeker eens lippotlood proberen, ik vind dat zelf heel prettig werken!  August 13, 2014

  Leuk artikel! Waarschijnlijk ga ik de lipscrub toch maar eens proberen… Haha.  August 13, 2014

  Leuk om te lezen  August 21, 2014

  Wat een leuke Tag om te lezen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie