De schattige lipbalsems van EOS - My Simply Special
21/09/2016

De schattige lipbalsems van EOS

Ik beloof dat ik mijn best zal doen om niet te vaak ‘schattig’ te zeggen in deze post! Want kijk dan, hoe schattig zijn deze lipbalsems? Natuurlijk is het belangrijk dat een product goed is, maar een leuke verpakking kan zoveel doen! Als een verpakking mij aanspreekt ben ik veel sneller geneigd het product te kopen. Hebben jullie dat ook? Bij deze lipbalsems van EOS had ik dat helemaal, ik kreeg er eerst één en ik wilde er meteen meer hebben! (En ik wil er nu nog meer!)

De schattige lipbalsems van EOS

EOS is de afkorting van Evolution of Smooth en dit Amerikaanse merk maakt lipbalsems, hand & body lotion en scheerschuim. Bij een persdag mocht ik een lipbalsem uitzoeken en die ben ik toen meteen gaan gebruiken. Nog diezelfde dag was ik helemaal fan! De balsem zit namelijk in een schattige ronde verpakking die fijn aanvoelt in je hand en die makkelijk opendraait. De balsem zelf is ook rond en glijdt lekker makkelijk over je lippen. Ik was bang dat de ronde vorm niet zo handig zou zijn, maar het werkt echt prima!

De schattige lipbalsems van EOS

De lipbalsem die ik uitzocht is de blauwe variant (Blueberry Acai) en die ruikt heel subtiel naar bosbessen en heeft een lichtzoet smaakje. Zelf heb ik vervolgens nog drie andere varianten gekocht. De roze (Strawberry Sorbet) ruikt, je raadt het al, subtiel naar aardbei, en de rode (Summer Fruit) naar tropisch fruit. Ook deze geuren zijn lekker en niet chemisch of overheersend. De lichtgroene (Sweet Mint) is een beetje anders, want deze heeft juist een frisse geur en laat je lippen een beetje tintelen. Dat voelt verfrissend, maar is ook wel wennen.

De schattige lipbalsems van EOS

Ja, de geuren en smaakjes vind ik fijn, maar wat zit er eigenlijk in? De ingrediënten staan gelukkig duidelijk op de verpakking, inclusief de uitleg van de ingewikkelde namen. Kijk dat zouden andere merken ook best mogen doen! Ik zie in elk geval een hoop natuurlijke ingrediënten en dat kan best kloppen, want EOS zegt zelf dat de lipbalsems 99% natuurlijk zijn en dat er geen petrolatum (minerale vetten), parabenen (chemische conserveermiddelen) en gluten inzitten. Dat klinkt niet alleen fijn, ik merk het ook. Deze lipbalsems maken mijn lippen namelijk lekker zacht. Wel zo handig als we het hebben over een lipbalsem toch?

De schattige lipbalsems van EOS

Oké, tijd voor de praktische informatie want waar kan je deze leukerds kopen? Douglas heeft vier varianten in het assortiment en je betaalt €5,95 voor 7 gram. Nu heeft EOS een veel groter assortiment en daarvoor kan je online kijken. Nu kwam ik toevallig een tijdje terug in een Afro-winkel in Den Haag en daar hebben ze ook een heel groot assortiment. (Afro-indian market ,Wagenstraat 64). Mijn handen jeukten om mijn verzameling uit te breiden, maar ik heb me ingehouden.

De schattige lipbalsems van EOS

Hebben jullie al eens een lipbalsem van EOS geprobeerd? En vinden jullie ze ook zo schattig?Categorieën: Beauty, Body2 reacties op “De schattige lipbalsems van EOS”

    September 21, 2016

    Die verpakking is echt supertof!    September 26, 2016

    Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar ik zie ze overal. Ik ben wel erg benieuwd, aangezien het voornamelijk bestaat uit natuurlijke ingrediënten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie