Living
18/08/2017

Binnenkijken bij Desireé

Ik blijf het leuk vinden om bij andere mensen binnen te mogen kijken en vandaag heb ik dan ook weer een leuke binnenkijker voor jullie! Dit keer laat Desireé namelijk haar huis zien. Desireé (31) is rechercheur en volgt daarnaast een HBO studie rechten. Samen met haar man Jasper en katten Luna en Tijger woont ze in Noord-Brabant.

Lees meer


17/08/2017

Variëren met een broodje brie

Wie mij al wat langer volgt, weet misschien wel dat ik eigenlijk nooit lunch met een simpele boterham met kaas. Sinds ik op mijn zeventiende op mezelf ging wonen probeer ik vaak iets leukers te maken van de lunch. Gewoon, door een salade te maken, of een lekker broodje af te bakken bijvoorbeeld. Met een broodje brie kan je mij al veel blijer maken dan een normale boterham en je kan er nog lekker mee variëren ook!

Lees meer

Categorie: Food, Living

11/08/2017

Kokosmakronen met aardbeien

Kokosmakronen, ze blijven lekker! Een jaar geleden deelde ik al een recept voor kokosmakronen met chocola en dit keer besloot ik voor een zomerse variant te gaan met aardbeien. Al kan je het natuurlijk combineren en er vrolijk chocola aan toevoegen. Waar je ook voor kiest, ze zijn in elk geval erg lekker en makkelijk te maken!

Lees meer

Categorie: Food, Living

04/08/2017

Binnenkijken bij Judith

Bij Judith in huis valt heel veel te zien. Ze heeft namelijk een heleboel mooie accessoires die ook nog eens allemaal perfect bij elkaar passen. Judith (39) is commercieel planner bij een grote retailketen en woont met Michael en twee dochters Suus (6) en Pien (4) in Gelderland.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

03/08/2017

Salade met sperziebonen

Ik ben echt niet iemand die kan leven op salades, maar ik eet ze graag! Zeker als lunch, als bijgerecht of in de zomer als hoofdgerecht. Lekker met een stukje vlees en/of wat brood. Deze salade met sperziebonen maak ik eigenlijk al jaren af en toe en ik vind ‘m nog steeds heerlijk. De sperziebonen zijn een leuke toevoeging aan een salade en geven mij altijd het idee dat het echt een avondmaaltijd is.

Lees meer

Categorie: Food, Living

28/07/2017

Een nieuwe badkamer, hoe pak je dat aan?

Of je nou je huidige badkamer een make-over wil geven of net als wij voor een nieuwbouwhuis een heel nieuwe badkamer uit kan zoeken, er komt best wel wat bij kijken. Je moet bedenken welke kant je op wil, een heleboel spullen uitzoeken en dan heel nieuwsgierig wachten op het resultaat. In deze post deel ik wat tips voor het uitzoeken van een nieuwe badkamer!

Lees meer


26/07/2017

Kraamhapje: rocky road met muisjes

Beschuit met muisjes is denk ik wel het meest bekende kraamhapje om te serveren als je visite krijgt. Nu moet ik zeggen dat het niet mijn favoriet is. Oh, ik heb al wel wat beschuit en muisjes in huis gehaald hoor, maar toch leek het me leuk om ook eens te kijken of ik iets anders kon bedenken. Een alternatief dat lekker is, maar ook makkelijk om te maken. Stukjes rocky road met muisjes is het gevaarlijk lekkere resultaat geworden!

Lees meer


21/07/2017

Binnenkijken bij Marja

Als je voor een rustige basis kiest, kan je makkelijk veel kleur toevoegen zonder dat het heel druk wordt. Bij Marja (43) in huis kan je dat heel goed zien. Marja werkt in de montage en woont samen met haar man en twee kinderen in Brabant. Kijken jullie mee in haar huis?

Lees meer


10/07/2017

4x mijn favoriete gerechten voor als er gasten blijven eten

Wat zet je op tafel als er mensen komen eten? En dan heb ik het niet over een speciale gelegenheid als Kerst, want dan is het natuurlijk leuk om echt uit te pakken met meerdere gangen enzo. Romano en ik hebben een paar opties waar we vaak uit kiezen als er familie of vrienden komen eten. Gerechten die veel mensen lekker vinden, die makkelijk te maken zijn of goed voorbereid kunnen worden. Ideaal! Vandaag deel ik ze met jullie. Wie weet kunnen jullie er ideeën uit halen.

Lees meer

Categorie: Food, Living

07/07/2017

Binnenkijken bij Vivian

Vandaag nemen we geen kijkje in een heel huis, maar in de prachtige kamer van Vivian. Ze laat zien hoe je van een ruimte een heel rustig geheel kan maken. Heel inspirerend als je het mij vraagt! Vivian (23) is assistent shopmanager bij Lucardi en woont in Delden, Overijssel.

Lees meer