Living
22/03/2017

8x Mijn favoriete opbergoplossingen voor een makkelijker leven

Opruimen kost tijd, maar als je slimme oplossingen bedenkt en toepast in je huis kunnen opbergers ook tijd besparen en je leven gewoon een stukje makkelijker maken. Natuurlijk moet je je jezelf wel aanleren ze daadwerkelijk te gebruiken, maar geloof me, het levert echt wat op. Jullie denken nu misschien “ja dat klinkt leuk, maar wat bedoel je precies?”. Dat snap ik heel goed! Vandaag laat ik daarom acht van mijn favoriete opbergoplossingen zien!


20/03/2017

De plannen voor mijn nieuwe werkruimte

Ik werk voornamelijk vanuit huis en heb dus ook een werkruimte waar ik voornamelijk te vinden ben. Eind dit jaar gaan we verhuizen en ook in ons nieuwe huis kan ik één van de slaapkamers boven gebruiken als mijn kantoor. Heel erg fijn! Maar hoe ga ik die ruimte inrichten? Welke meubels gaan er mee? Ik denk er nu vast over na want het leek me niet handig om dat pas te doen als onze baby er is, dan heb ik vast wel wat anders aan mijn hoofd. In deze post laat ik jullie de huidige situatie zien deel ik mijn plannen en inspiratie voor mijn nieuwe werkruimte.


17/03/2017

Binnenkijken bij Mariëlle

De laatste jaren ben ik wat beter geworden in het in leven houden van planten. En nu komen er dus ook regelmatig nieuwe planten het huis in. Wie ook steeds met nieuwe planten thuiskomt is Mariëlle. Mariëlle (31) is pedagogisch medewerker bij een babygroep en interieurblogger. Samen met haar twee katjes Sammy en Rosie woont ze in Noord Holland en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis!

Categorie: Interieur, Living

16/03/2017

Lekker wit brood uit de broodbakmachine

Vers brood ruikt altijd zo lekker. Vinden jullie dat ook niet? Onze broodbakmachine word de ene periode meer gebruik dan de andere, maar er zit een timer op het apparaat waardoor je ‘s avonds de ingrediënten in de bak kan doen en wakker kan worden met vers brood. Ideaal! Pas besloot ik weer eens wit brood te bakken en het lekker simpele recept met jullie te delen.

Categorie: Food, Living

08/03/2017

Snelle vegetarische pasta met maar vier ingrediënten

Deze hele snelle vegetarische pasta met maar vier ingrediënten heb echt heel vaak gegeten de laatste weken. Rond week vijf van mijn zwangerschap begon vlees en vis me ineens enorm tegen te staan. Afgezien van rundvleeskroketten (heel raar, ik weet het) heb ik toen een aantal weken geen vlees en vis meer gegeten. Wat ik dan wel at? Nou deze pasta stond regelmatig op tafel. Hij is echt extreem snel en makkelijk te maken en je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig. (Oké, plus wat kruiden.) Perfect voor als je eigenlijk niet zo veel zin hebt om te koken of haast hebt.

Categorie: Food, Living

03/03/2017

Binnenkijken bij Nancy

Waarom zou je één stijl kiezen voor je interieur? Nancy (46) laat in deze binnenkijker zien dat je stijlen prima kan mixen tot een mooi geheel. Samen met Maurice (48), Demi (19) en Joey (17) woont ze al vele jaren in dit leuke huis in Almere. Kijken jullie mee?


01/03/2017

Je huis opruimen, zo doe je dat!

Je huis opruimen en opgeruimd houden, dat is iets waar ik zelf geen moeite mee heb. Ik denk er eigenlijk niet eens over na en vind het gewoon heerlijk als alles netjes is. Met wat stof kan ik leven, maar met chaos niet. Een tijdje terug vroeg ik waar jullie posts over zouden willen zien en opruimen was een thema dat ik verschillende keren langs zag komen. Vandaag deel ik daarom mijn tips voor als je huis opruimen op jouw to-do lijstje staat.


27/02/2017

Variëren met vitrines

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk geen flauw idee heb ik hoe ik deze houten bakken met glazen ruitjes moet noemen. Vitrines leek me logisch, maar als ik ga googlen worden ze ook wel stolpen genoemd. Daar ben ik het niet echt mee eens, maar je kan er natuurlijk wel een beetje dezelfde dingen mee doen. Ik heb in elk geval twee van die items in huis, een grote die ik ooit op de woonbeurs kocht en een kleinere die bij onze bruiloft dienst deed als kaartenbak. Ik blijf het leuke decoratie-items vinden en vandaag deel ik wat voorbeelden van wat je er zoal mee kan.


23/02/2017

Suikervrije notenrepen met maar vier ingrediënten

Herinneren jullie dit recept voor suikervrije notenrepen met maar twee ingrediënten nog? Dit is een van de populairste recepten van afgelopen jaar hier op mijn blog en ik snap heel goed waarom. Het is een gezonde en lekkere snack en het is ook nog eens heel makkelijk te maken. Wat wil je nog meer? Vlak nadat ik die repen met jullie deelde at ik bij Bagels & Beans iets wat er erg op leek maar wat toch anders was. Dat inspireerde me om deze variatie te maken die ik nu met jullie ga delen. 

Categorie: Food, Living

17/02/2017

Binnenkijken bij Petra

Je komt vaak hele lichte woningen tegen als je op Pinterest of Instagram rondkijkt, maar Petra durft ook wel donkere elementen toe te voegen. Petra (43) woont samen met Luuk en kids Esmee (16) en Mats (13) in Elburg en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis.

Categorie: Interieur, Living