Living
14/03/2018

Binnenkijken bij Charlotte

Het interieur van Charlotte viel me op doordat de meeste ruimtes heel licht zijn, maar de slaapkamer juist heel donker. Een gaaf contrast en ze is dus niet bang om een spannende kleur op de muur te smeren. Charlotte (27) is full-time arts en onderzoeker en woont samen met heer man Roel en konijn Pluk in Bemmel.

Lees meer


28/02/2018

Binnenkijken bij Kubra

Het interieur van Kubra viel me meteen op door de mooie prints die ze in huis heeft. Bij ons zijn de muren nog steeds kaal, dus dat is inspirerend om te zien. Kubra (26) is psycholoog en woont samen met haar man in Rotterdam.

Lees meer


19/02/2018

Ons nieuwe huis #5: Slaapkamer progress

Mijn ervaring is dat een interieur moet groeien. Je begint met een basis en gedurende de tijd wordt het steeds verder aangevuld. Nou, dat is nu ook weer zo. De woonkamer is al best gezellig en de babykamer is op de plinten na zelfs helemaal klaar, maar verder ben ik nog lang niet tevreden. En dat is oké. Het is leuk om de verschillende ruimtes steeds verder af te maken en aan te kleden. Vandaag wil ik jullie laten zien hoe onze slaapkamer er nu uit ziet en wat er nog allemaal ‘moet’ gebeuren.

Lees meer


14/02/2018

Binnenkijken bij Lucienne

Als ik naar het interieur van Lucienne kijk, dan word ik daar helemaal rustig van. Alles past mooi bij elkaar, is interessant om te zien, maar het is helemaal niet druk. Heel fijn! Lucienne (24) is pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en woont samen met Kees en Snoet (de poes) in Dirksland (Zuid-Holland).

Lees meer


31/01/2018

Binnenkijken bij Soraya

Soraya (40) is financieel administratief medewerker en woont samen met haar man Michael en tienerzoons Abel en Calvin in Delft. Ik heb wel eens iemand horen zeggen dat nieuwbouwhuizen al snel sfeerloos zijn, maar Soraya laat zien dat een nieuw huis ook gezellig kan zijn en warmte uit kan stralen.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

24/01/2018

Naan met ricotta, avocado en tomaat

Een hele tijd geleden ging ik met Romano een dagje naar een spa. Als lunch bestelde ik daar een naanbroodje met beleg. Dat viel goed in de smaak, dus ik besloot eens te kijken of ik zelf iets vergelijkbaars kon creëren. Zelf naan maken is heel makkelijk en het eindresultaat is erg lekker!

Lees meer

Categorie: Food, Living

17/01/2018

Binnenkijken bij Erica

Ik blijf het leuk vinden om de binnenkijkers met jullie te kunnen delen en al helemaal nu we zelf een nieuw huis aan het inrichten zijn. Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Erica en dat geeft weer fijne inspiratie! Erica (61) is met vervroegd pensioen na 35 jaar gewerkt te hebben als leerkracht in het basisonderwijs. Ze woont samen met Wim in Alkmaar. Haar kinderen zijn inmiddels het huis uit, maar ze heeft wel al drie kleinkinderen.

Lees meer


05/01/2018

Binnenkijken bij Debbie

Debbie (32) houdt ervan om lekker haar eigen weg te volgen en dat zie je aan haar interieur. Ze mixt verschillende stijlen en heeft een hoop intrigerende foto’s hangen. Benieuwd waar ik het over heb? In deze binnenkijker vertelt Debbie alles over het huis in Friesland waar ze samen met Marco en hun twee dochters woont. 

Lees meer


29/12/2017

Tosti met brie & vijgenjam

Een tijdje terug maakte ik een lekkere amuse met brie en vijgenjam en ik had daarna nog wat van die ingrediënten over. Ik besloot ze te gebruiken om een tosti mee te maken. Het resultaat is niet het meest fotogenieke gerecht, maar lekker is het wel!

Lees meer

Categorie: Food, Living

27/12/2017

Creatief met oude lijsten

Heb je oude fotolijsten of posterframes over? Gooi ze niet weg, want je kan er namelijk heel leuke dingen mee doen. Je kan er iets compleet nieuws mee maken, of je kan ze leeg maken en op die manier gebruiken. Oké, dat klinkt misschien een beetje onduidelijk, maar ik zal laten zien wat ik bedoel!

Lees meer