Interieur
23/06/2017

Binnenkijken bij Nadia

In binnensteden kom je vaak heel gave huizen en appartementen tegen en Nadia woont in zo’n mooi exemplaar. Nadia (24) is Student Communication and Multimedia Design en woont samen met Michael in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Vandaag geeft ze ons een kijkje in huis en vertelt ze alles over haar interieur.

Lees meer


14/06/2017

Mijn eerste ideeën voor onze nieuwe tuin

Dat we (als alles goed gaat) ergens eind dit jaar naar ons nieuwe huis gaan verhuizen, heb ik inmiddels al vaker verteld. En bij een nieuw huis hoort ook een nieuwe tuin. Zeker als je zoals wij gaat verhuizen naar een nieuwbouwhuis. Maar ja, wat gaan we daarmee doen? Ik heb nog geen heel concrete plannen, maar wel al wat eerste wensen en ideeën en die deel ik met jullie in deze post!

Lees meer


12/06/2017

Nieuwbouwhuis: Hebben jullie tips voor ons?

Hier op mijn blog deel ik vaak tips en inspiratie, maar vandaag heb ik jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, hebben we een nieuwbouwhuis gekocht dat eind dit jaar klaar zal zijn. Nu de babykamer bijna af is, ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor alles rond dat nieuwe huis. Zo is afwerking van de muren iets wat me bezig houdt en kunnen we vast bedenken welke vloer we willen. Ik ben heel benieuwd naar jullie tips over deze twee dingen!

Lees meer


09/06/2017

Binnenkijken bij Sandra

Kan je huis tegelijkertijd neutraal en kleurrijk zijn? Sandra laat zien dat dat zeker mogelijk is. Sandra (40) is Accountspecialist bij Manpower Nederland en woont samen met Pieter, zoontje Finn (12) en konijn Sid in Noord-Brabant. Kijken jullie mee naar haar huis?

Lees meer


02/06/2017

Mijn wishlist voor ons nieuwe huis

Het is leuk om te zien hoe ons nieuwe huis er langzaam steeds meer uit gaat zien als een echt huis. Ze zijn nog druk aan het bouwen en voor we er daadwerkelijk gaan wonen, is onze kleine al geboren, maar natuurlijk ben ik er al wel mee bezig. Zo heb ik al precies ingetekend welke meubels we waar neer gaan zetten en ben ik aan het nadenken over vloeren, de tuin, kleuren voor op de muren en meer. Inmiddels heb ik ook al een soort wishlist met dingen die ik graag in het nieuwe huis zou willen hebben en in deze post vertel ik daar meer over.

Lees meer


26/05/2017

Binnenkijken bij Yvonne

Sommige mensen hebben echt een passie voor alles wat met interieur te maken heeft en Yvonne (36) is duidelijk zo iemand. Haar huis ziet eruit alsof het zo in een woonblad zou kunnen staan! Naast interieurstyling is fotografie ook een passie van Yvonne en samen met haar man Sander en hun kinderen Colin, Mitchel en Caitlin woont ze in Flevoland.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

18/05/2017

Onze plannen voor de babykamer

Jullie hebben in mijn vlogs misschien al wel wat sneak peaks gezien van de spullen voor de babykamer, maar het leek me leuk om mijn plannen en inspiratie eens met jullie te delen in een post. Omdat we niet al te lang na de geboorte van ons kleintje nog gaan verhuizen is de eerste babykamer dus tijdelijk, maar dat maakt het niet minder leuk om er mee bezig te zijn.

Lees meer


17/05/2017

Kleur van het jaar: Groen in huis

Inmiddels zijn we al bijna halverwege 2017, maar wisten jullie dat dé kleur voor dit jaar groen is? Vorig jaar was het lichtblauw met lichtroze en in 2015 was het de dieprode kleur Marsala. Die kleuren kwamen we naar mijn idee vooral veel tegen in de fashion wereld, maar groen zie je juist veel in het interieur. Hoe je dat dan toe kan passen? Nou, door lekker veel planten in huis te halen (mijn verzameling wordt steeds groter) of door bijvoorbeeld voor groene accessoires te kiezen. In deze post ga ik wat leuke voorbeelden met jullie delen!

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

12/05/2017

Binnenkijken bij Ria

Dat je vintage en design goed met elkaar kan combineren, laat Ria wel zien in haar huis. Ze mixt verschillende stijlen en voegt hier lekker veel groen en hier en daar wat extra kleur aan toe. Het resultaat is erg leuk en gezellig. Ria woont samen met Piet in Appingedam en geeft ons een kijkje in haar huis.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

28/04/2017

Binnenkijken bij Suncheré

Basic met een twist, zo omschrijft Suncheré haar stijl en dat begrijp ik goed als ik de foto’s van haar interieur zie. Suncheré (29) is office manager en social media support bij Vrotech. Daarnaast heeft ze haar eigen blog. Samen met haar vriend Ton woont ze in Steenbergen en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis!

Lees meer