Interieur
17/01/2018

Binnenkijken bij Erica

Ik blijf het leuk vinden om de binnenkijkers met jullie te kunnen delen en al helemaal nu we zelf een nieuw huis aan het inrichten zijn. Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Erica en dat geeft weer fijne inspiratie! Erica (61) is met vervroegd pensioen na 35 jaar gewerkt te hebben als leerkracht in het basisonderwijs. Ze woont samen met Wim in Alkmaar. Haar kinderen zijn inmiddels het huis uit, maar ze heeft wel al drie kleinkinderen.

Lees meer


05/01/2018

Binnenkijken bij Debbie

Debbie (32) houdt ervan om lekker haar eigen weg te volgen en dat zie je aan haar interieur. Ze mixt verschillende stijlen en heeft een hoop intrigerende foto’s hangen. Benieuwd waar ik het over heb? In deze binnenkijker vertelt Debbie alles over het huis in Friesland waar ze samen met Marco en hun twee dochters woont. 

Lees meer


27/12/2017

Creatief met oude lijsten

Heb je oude fotolijsten of posterframes over? Gooi ze niet weg, want je kan er namelijk heel leuke dingen mee doen. Je kan er iets compleet nieuws mee maken, of je kan ze leeg maken en op die manier gebruiken. Oké, dat klinkt misschien een beetje onduidelijk, maar ik zal laten zien wat ik bedoel!

Lees meer


22/12/2017

Binnenkijken bij Talitha

Dat Talitha (28) gek is op reizen, zie je al snel als je bij haar binnen kijkt. Ook is ze niet bang om kleur te gebruiken in huis, dus ik vind het leuk dat ze in deze post alles vertelt over haar mooie interieur. Talitha is pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en woont met haar twee konijntjes Willem en Truus in Bussem

Lees meer


08/12/2017

Binnenkijken bij Marieke

Marieke (49) heeft een huis vol prachtige details. Ik blijf door de foto’s scrollen en elke keer zie ik weer andere dingen. Ik vind het dan ook erg leuk dat ze vandaag haar verhaal met ons deelt. Marieke is leerkracht op een basisschool en woont met Jacob en hun twee kinderen Martijn en Nina in Friesland.

Lees meer


29/11/2017

6x Vintage gebruiksvoorwerpen als decoratie

Een tijd geleden kreeg ik van mijn oma twee oude camera’s die nog van mijn opa geweest zijn. Ik wist in de eerste instantie even niet zo goed wat ik er mee wilde doen, maar het zijn heel leuke items om als decoratie te gebruiken. En dat geldt voor meer van dat soort vintage gebruiksvoorwerpen.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

24/11/2017

Binnenkijken bij Jeannette

Een neutraal interieur dat alles behalve saai is? Dat heeft Jeannette (36) perfect voor elkaar gekregen! Ze heeft een combinatie van kleuren en materialen gekozen die zorgt voor een heel rustig maar warm geheel. Jeannette is net gestart met een opleiding interieurstyling en woont samen met haar man en twee kids (2 en 6 jaar) in Oisterwijk, Noord-Brabant.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

10/11/2017

Binnenkijken bij Dita

Dita (28) woont samen met haar vriend Marco (34), dochtertje Mila Chandra (1,5) en twee katten in een dorp onder de rook van Heerenveen (Friesland). Dita is pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang en is onderwijsassistent. Daarnaast heeft ze ook nog een persoonlijke lifestyle blog en een heel leuk huis. Ik weet niet hoe ze het allemaal doet, maar we mogen in elk geval bij haar binnen kijken!

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

01/11/2017

Foto's in huis

Foto’s vind ik heel waardevol om te hebben. Van de dagelijkse momenten, maar natuurlijk ook van vakanties en bijzondere gebeurtenissen zoals onze bruiloften, de zwangerschap en onze kleine baby. Inmiddels heb ik een heleboel plaatjes waar ik heel blij mee ben, maar veel daarvan staan alleen maar in mapjes op mijn laptop of als achtergrond op mijn telefoon. Tijd om daar verandering in te brengen en meer foto’s in huis te plaatsen!

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

27/10/2017

Binnenkijken bij Marlous

De lichte Instagram feed van Marlous vind ik prachtig en haar huis is al net zo mooi. Vlak nadat Liam geboren werd, stuurde ze me haar foto’s en verhaal toe voor deze post en nu kunnen jullie dan eindelijk meegenieten. Marlous (29) is officemanager en interieurontwerper en woont met haar man Ferry (32), dochter Ava (3) en zoon Faas (0) in Rossum.

Lees meer