Interieur
20/03/2017

De plannen voor mijn nieuwe werkruimte

Ik werk voornamelijk vanuit huis en heb dus ook een werkruimte waar ik voornamelijk te vinden ben. Eind dit jaar gaan we verhuizen en ook in ons nieuwe huis kan ik één van de slaapkamers boven gebruiken als mijn kantoor. Heel erg fijn! Maar hoe ga ik die ruimte inrichten? Welke meubels gaan er mee? Ik denk er nu vast over na want het leek me niet handig om dat pas te doen als onze baby er is, dan heb ik vast wel wat anders aan mijn hoofd. In deze post laat ik jullie de huidige situatie zien deel ik mijn plannen en inspiratie voor mijn nieuwe werkruimte.


17/03/2017

Binnenkijken bij Mariëlle

De laatste jaren ben ik wat beter geworden in het in leven houden van planten. En nu komen er dus ook regelmatig nieuwe planten het huis in. Wie ook steeds met nieuwe planten thuiskomt is Mariëlle. Mariëlle (31) is pedagogisch medewerker bij een babygroep en interieurblogger. Samen met haar twee katjes Sammy en Rosie woont ze in Noord Holland en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis!

Categorie: Interieur, Living

03/03/2017

Binnenkijken bij Nancy

Waarom zou je één stijl kiezen voor je interieur? Nancy (46) laat in deze binnenkijker zien dat je stijlen prima kan mixen tot een mooi geheel. Samen met Maurice (48), Demi (19) en Joey (17) woont ze al vele jaren in dit leuke huis in Almere. Kijken jullie mee?


27/02/2017

Variëren met vitrines

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk geen flauw idee heb ik hoe ik deze houten bakken met glazen ruitjes moet noemen. Vitrines leek me logisch, maar als ik ga googlen worden ze ook wel stolpen genoemd. Daar ben ik het niet echt mee eens, maar je kan er natuurlijk wel een beetje dezelfde dingen mee doen. Ik heb in elk geval twee van die items in huis, een grote die ik ooit op de woonbeurs kocht en een kleinere die bij onze bruiloft dienst deed als kaartenbak. Ik blijf het leuke decoratie-items vinden en vandaag deel ik wat voorbeelden van wat je er zoal mee kan.


17/02/2017

Binnenkijken bij Petra

Je komt vaak hele lichte woningen tegen als je op Pinterest of Instagram rondkijkt, maar Petra durft ook wel donkere elementen toe te voegen. Petra (43) woont samen met Luuk en kids Esmee (16) en Mats (13) in Elburg en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis.

Categorie: Interieur, Living

03/02/2017

Binnenkijken bij Karin

Karin durft wel een beetje risico te nemen geeft items regelmatig een nieuwe look. Karin (38) is leerkracht ZML en freelance interieurstylist. Samen met Victor (39) twee zoontjes Senn (4) en Finn (1) en golden retriever Nyssa (4) woont ze in Groningen. Kijken jullie mee naar haar huis?


20/01/2017

Binnenkijken bij Lianne

Romano en ik gaan dit jaar verhuizen naar een nieuwbouwwoning, maar Lianne woont juist in een heel mooi oud huis. Heel erg leuk om te zien! Lianne (40) is assistent bedrijfsleider bij Pico en woont samen met haar vriend Stef en kat Dikkie in Enschede. Kijken jullie mee naar haar interieur?


18/01/2017

Wat gaan we doen met de muren?

Het duurt nog een hele tijd voor ons nieuwe huis opgeleverd gaat worden, maar ik ben al regelmatig aan het nadenken over hoe we het in gaan richten. We nemen gewoon de meubels mee die we nu hebben, maar er moeten natuurlijk wel dingen uitgezocht worden zoals een vloer en wat we met de muren gaan doen. Ik vind het heel leuk om al lekker vroeg over dat soort dingen na te denken en vandaag deel ik mijn inspiratie voor de muren met jullie.


06/01/2017

Binnenkijken bij Milou

Het huis van Milou valt meteen op door de halve groene muur in de woonkamer. Heel erg leuk! Milou (27) is illustrator/vormgever en woont samen met haar man Tim in Berkel en Rodenrijs. Oh, en ze hebben een kater die luistert naar Simba, en twee hangoorkonijnen met de namen Co en Nijn.


28/12/2016

Slaapkamer mini-makeover

De laatste tijd ben ik bezig geweest met een mini-makeover van onze slaapkamer. Soms bedenk ik iets en dan moet ik daar gewoon mee aan de slag. Zo vond ik onze slaapkamer wel fijn, maar het gedeelte rond het bed zag er toch wel erg saai uit. Tijd dus om daar iets aan te doen.