Interieur
13/10/2017

Binnenkijken bij Liz

Sinds ik met onze babykamer aan de slag ging, kijk ik op Instagram ook meer hoe anderen kinderkamers ingericht hebben. Liz (35) viel me dan ook snel op, want ze heeft voor haar dochtertje een heel schattige kamer gecreëerd. Ook de rest van het huis ziet er prachtig uit, dus ik vind het leuk dat we in deze post een kijkje bij haar binnen mogen nemen. Liz is designer en woont samen met haar man Richard en dochtertje Nora in Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer


05/10/2017

DIY: Vaasjes met bladkoper

Een tijdje terug bestelde ik via Ebay een pakketje met nep bladkoper. Dus bladgoud, maar dan met een koperkleur. Dat zijn van die heel dunne en kwetsbare velletjes waar je van alles mee kan doen. Omdat ik er verder nog geen ervaring mee had, besloot ik met iets kleins te beginnen. Ik had namelijk nog wel twee vaasjes staan die best wat spannender mochten worden, dus ik ging daarmee experimenteren. Het bleek uiteindelijk helemaal niet moeilijk te zijn, dus ik ga jullie uitleggen hoe je ook aan de slag kunt.

Lees meer


04/10/2017

Variëren met plantenpotten

Groene vingers heb ik niet, maar ik ben wel steeds beter geworden in het in leven houden van de planten die ik in huis haal. Mijn truc? Op mijn to-do lijstje zetten dat ik ze elke twee weken water geef. Daar krijg ik dan vanzelf een melding van en zo vergeet ik het eigenlijk nooit meer. Zo simpel, maar voor mij werkt het. Anyway, vandaag heb ik wat inspiratie verzameld over hoe je kan variëren met plantenpotten. Natuurlijk kan je al je planten in witte potten zetten (die neiging heb ik nog wel), maar je kan er zoveel leuks mee. Kijk maar!

Lees meer


29/09/2017

Binnenkijken bij Lisa

Vandaag heb ik iets bijzonders voor jullie, want we mogen een kijkje nemen in een huis in Sydney. Lisa (of eigenlijk Lisanne, maar dat kunnen ze daar niet uitspreken) is in 2007 op een Working Holiday Visa naar Australië gegaan en voelde zich er meteen helemaal thuis! Het prachtige land, de vriendelijke mensen, het langzamere tempo en natuurlijk de Koreaanse- Aussie waar ze verliefd op werd, maakten dat ze nooit meer wegging. Lisa (36)  is onderwijs manager in de pleegzorg en woont dus samen met Lawrence in Sydney, Australië.

Lees meer


18/09/2017

Een kijkje in huis 2017

Volgens mij is het alweer heel lang geleden dat ik voor het laatst een kijkje in huis heb gegeven. Goed, afgezien van posts over een specifieke ruimte zoals de slaapkamer. Het leek me daarom leuk om wat foto’s met jullie te delen van mooie stukjes en hoekjes uit ons interieur. Gewoon, als inspiratie en omdat een interieur door de jaren heen natuurlijk toch verandert. Kijken jullie mee?

Lees meer


15/09/2017

Binnenkijken bij Hilgre

Hilgré (27) is student Premaster Orthopedagogiek en begeleider van ernstig meervoudig gehandicapte kinderen. Ze heeft het geluk gehad een appartement in het centrum van Groningen te vinden en heeft dat vervolgens ook nog heel mooi ingericht. Ze geeft ons een kijkje!

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

07/09/2017

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Goede verlichting maakt een huis gezellig, maar soms is het nog best lastig om dat goed voor elkaar te krijgen. Je hebt namelijk niet alleen sfeerverlichting nodig, maar ook licht om dingen te kunnen doen. Denk maar aan het lezen van een boek of het spelen van een bordspel. Schaarlampen zijn niet alleen leuk, maar ze kunnen zowel voor sfeer zorgen, als ingezet worden als je net even wat meer licht nodig hebt om iets te doen. Maar waar kan je ze allemaal ophangen? Ik deel wat ideeën!

Lees meer


04/09/2017

Babykamer stylen, tien leuke ideeën

Als je zwanger bent is het inrichten van een kamer voor je kleintje één van de leukste onderdelen van de voorbereidingen. Oké, misschien is niet iedereen het daar mee eens, maar ik vond het echt heerlijk om te doen. Meubels uitzoeken, bedenken wat je waar neer gaat zetten en natuurlijk de babykamer stylen. Nu ben ik daar niet helemaal los mee gegaan, aangezien we nog gaan verhuizen, maar toch. In deze post deel ik verschillende ideeën waar je aan kan denken als je zelf ook een babykamer leuk aan wil kleden.

Lees meer


01/09/2017

Binnenkijken bij Ilse

Ilse (32) is interieurstylist en -adviseur en dat zie je natuurlijk ook aan het huis waar ze samenwoont met haar man Jasper en hond Jackie. Ze weet bijvoorbeeld precies hoe je kleur toe kan voegen, zonder dat het druk wordt. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

25/08/2017

Ruimte besparen in huis

Slimme oplossingen die ruimte in huis besparen zijn altijd handig. Of je nou veel ruimte hebt of niet. Natuurlijk is het slim om te beginnen met het opruimen van je spullen zodat je geen onnodige items aan het bewaren bent. Maar hoe berg je de rest zo goed mogelijk op? Ik heb al verschillende posts over dit onderwerp geschreven en vandaag deel ik wat handige oplossingen die je in kan zetten om ruimte te besparen.

Lees meer