Interieur
14/04/2017

Binnenkijken bij Laura

Een mooi voorbeeld van een klein appartement dat wel heel veel rust uitstraalt is de woning van Laura. Laura (23) is eigenaar en oprichter van Laura’s Advies, een interieuradviesbureau. Samen met Stefan woont ze in Arnhem en vandaag vertelt ze ons alles over haar interieur!


07/04/2017

Koperen dienblad als decoratie

Koper, een tijdje terug was het helemaal in, maar nu zie je het wat minder voor mijn gevoel. Toch ben ik nog steeds fan! Jammer dan dat het misschien minder hip is ofzo. Het is gewoon een mooie kleur en geeft meteen veel warmte en sfeer. Al jaren heb ik koperen dienbladen in huis die ik gebruik als decoratie. Eerst een wat lagere variant van de Xenos en nu een hogere met zwarte buitenkant die ik een keer bij een tuincentrum kocht. Regelmatig zet ik er andere spullen in. Voor wie koper ook nog steeds leuk vindt, ben ik mijn archief ingedoken en heb ik wat inspiratie verzameld voor wat je nou mooi op zo’n dienblad kwijt kan. 


31/03/2017

Binnenkijken bij Nancy

Ik ben zelf gek op strak en zoveel mogelijk rust. Nancy heeft een heel andere stijl, maar weet er wel een knus en gezellig geheel van te maken. Zo leuk om te zien! Nancy (33) is docent Nederlands en woont samen met Daan en zoontjes Mees en Sep in Beverwijk. Kijken jullie mee naar haar interieur?


27/03/2017

DIY: Subtiele paasdecoratie

Nog een maandje en dan is het alweer Pasen, dus ik vond het dus wel tijd om iets van paasdecoratie in huis te halen, maar dan zonder alle uitbundige kleuren. Vorig jaar had zelf al wat gemaakt (dat kun je lezen in deze post) en die takken vond ik wel erg leuk staan. Dit keer heb ik alleen andere decoraties om erin te hangen gemaakt.


20/03/2017

De plannen voor mijn nieuwe werkruimte

Ik werk voornamelijk vanuit huis en heb dus ook een werkruimte waar ik voornamelijk te vinden ben. Eind dit jaar gaan we verhuizen en ook in ons nieuwe huis kan ik één van de slaapkamers boven gebruiken als mijn kantoor. Heel erg fijn! Maar hoe ga ik die ruimte inrichten? Welke meubels gaan er mee? Ik denk er nu vast over na want het leek me niet handig om dat pas te doen als onze baby er is. Dan heb ik vast wel wat anders aan mijn hoofd. In deze post laat ik jullie de huidige situatie zien en deel ik mijn plannen en inspiratie voor mijn nieuwe werkruimte.


17/03/2017

Binnenkijken bij Mariëlle

De laatste jaren ben ik wat beter geworden in het in leven houden van planten. En nu komen er dus ook regelmatig nieuwe planten het huis in. Wie ook steeds met nieuwe planten thuiskomt is Mariëlle. Mariëlle (31) is pedagogisch medewerker bij een babygroep en interieurblogger. Samen met haar twee katjes Sammy en Rosie woont ze in Noord Holland en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis!

Categorie: Interieur, Living

03/03/2017

Binnenkijken bij Nancy

Waarom zou je één stijl kiezen voor je interieur? Nancy (46) laat in deze binnenkijker zien dat je stijlen prima kan mixen tot een mooi geheel. Samen met Maurice (48), Demi (19) en Joey (17) woont ze al vele jaren in dit leuke huis in Almere. Kijken jullie mee?


27/02/2017

Variëren met vitrines

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk geen flauw idee heb ik hoe ik deze houten bakken met glazen ruitjes moet noemen. Vitrines leek me logisch, maar als ik ga googlen worden ze ook wel stolpen genoemd. Daar ben ik het niet echt mee eens, maar je kan er natuurlijk wel een beetje dezelfde dingen mee doen. Ik heb in elk geval twee van die items in huis, een grote die ik ooit op de woonbeurs kocht en een kleinere die bij onze bruiloft dienst deed als kaartenbak. Ik blijf het leuke decoratie-items vinden en vandaag deel ik wat voorbeelden van wat je er zoal mee kan.


17/02/2017

Binnenkijken bij Petra

Je komt vaak hele lichte woningen tegen als je op Pinterest of Instagram rondkijkt, maar Petra durft ook wel donkere elementen toe te voegen. Petra (43) woont samen met Luuk en kids Esmee (16) en Mats (13) in Elburg en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis.

Categorie: Interieur, Living

03/02/2017

Binnenkijken bij Karin

Karin durft wel een beetje risico te nemen geeft items regelmatig een nieuwe look. Karin (38) is leerkracht ZML en freelance interieurstylist. Samen met Victor (39) twee zoontjes Senn (4) en Finn (1) en golden retriever Nyssa (4) woont ze in Groningen. Kijken jullie mee naar haar huis?