Interieur
18/08/2017

Binnenkijken bij Desireé

Ik blijf het leuk vinden om bij andere mensen binnen te mogen kijken en vandaag heb ik dan ook weer een leuke binnenkijker voor jullie! Dit keer laat Desireé namelijk haar huis zien. Desireé (31) is rechercheur en volgt daarnaast een HBO studie rechten. Samen met haar man Jasper en katten Luna en Tijger woont ze in Noord-Brabant.

Lees meer


04/08/2017

Binnenkijken bij Judith

Bij Judith in huis valt heel veel te zien. Ze heeft namelijk een heleboel mooie accessoires die ook nog eens allemaal perfect bij elkaar passen. Judith (39) is commercieel planner bij een grote retailketen en woont met Michael en twee dochters Suus (6) en Pien (4) in Gelderland.

Lees meer

Categorie: Interieur, Living

28/07/2017

Een nieuwe badkamer, hoe pak je dat aan?

Of je nou je huidige badkamer een make-over wil geven of net als wij voor een nieuwbouwhuis een heel nieuwe badkamer uit kan zoeken, er komt best wel wat bij kijken. Je moet bedenken welke kant je op wil, een heleboel spullen uitzoeken en dan heel nieuwsgierig wachten op het resultaat. In deze post deel ik wat tips voor het uitzoeken van een nieuwe badkamer!

Lees meer


21/07/2017

Binnenkijken bij Marja

Als je voor een rustige basis kiest, kan je makkelijk veel kleur toevoegen zonder dat het heel druk wordt. Bij Marja (43) in huis kan je dat heel goed zien. Marja werkt in de montage en woont samen met haar man en twee kinderen in Brabant. Kijken jullie mee in haar huis?

Lees meer


07/07/2017

Binnenkijken bij Vivian

Vandaag nemen we geen kijkje in een heel huis, maar in de prachtige kamer van Vivian. Ze laat zien hoe je van een ruimte een heel rustig geheel kan maken. Heel inspirerend als je het mij vraagt! Vivian (23) is assistent shopmanager bij Lucardi en woont in Delden, Overijssel.

Lees meer


23/06/2017

Binnenkijken bij Nadia

In binnensteden kom je vaak heel gave huizen en appartementen tegen en Nadia woont in zo’n mooi exemplaar. Nadia (24) is Student Communication and Multimedia Design en woont samen met Michael in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Vandaag geeft ze ons een kijkje in huis en vertelt ze alles over haar interieur.

Lees meer


14/06/2017

Mijn eerste ideeën voor onze nieuwe tuin

Dat we (als alles goed gaat) ergens eind dit jaar naar ons nieuwe huis gaan verhuizen, heb ik inmiddels al vaker verteld. En bij een nieuw huis hoort ook een nieuwe tuin. Zeker als je zoals wij gaat verhuizen naar een nieuwbouwhuis. Maar ja, wat gaan we daarmee doen? Ik heb nog geen heel concrete plannen, maar wel al wat eerste wensen en ideeën en die deel ik met jullie in deze post!

Lees meer


12/06/2017

Nieuwbouwhuis: Hebben jullie tips voor ons?

Hier op mijn blog deel ik vaak tips en inspiratie, maar vandaag heb ik jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, hebben we een nieuwbouwhuis gekocht dat eind dit jaar klaar zal zijn. Nu de babykamer bijna af is, ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor alles rond dat nieuwe huis. Zo is afwerking van de muren iets wat me bezig houdt en kunnen we vast bedenken welke vloer we willen. Ik ben heel benieuwd naar jullie tips over deze twee dingen!

Lees meer


09/06/2017

Binnenkijken bij Sandra

Kan je huis tegelijkertijd neutraal en kleurrijk zijn? Sandra laat zien dat dat zeker mogelijk is. Sandra (40) is Accountspecialist bij Manpower Nederland en woont samen met Pieter, zoontje Finn (12) en konijn Sid in Noord-Brabant. Kijken jullie mee naar haar huis?

Lees meer


02/06/2017

Mijn wishlist voor ons nieuwe huis

Het is leuk om te zien hoe ons nieuwe huis er langzaam steeds meer uit gaat zien als een echt huis. Ze zijn nog druk aan het bouwen en voor we er daadwerkelijk gaan wonen, is onze kleine al geboren, maar natuurlijk ben ik er al wel mee bezig. Zo heb ik al precies ingetekend welke meubels we waar neer gaan zetten en ben ik aan het nadenken over vloeren, de tuin, kleuren voor op de muren en meer. Inmiddels heb ik ook al een soort wishlist met dingen die ik graag in het nieuwe huis zou willen hebben en in deze post vertel ik daar meer over.

Lees meer