Look: 'Chocolate Martini' - My Simply Special
17/09/2014

Look: 'Chocolate Martini'

Eyeliner, ik kon er vroeger echt niet mee overweg. (Met mascara trouwens ook niet.) Alles zat altijd overal en als ik met oogschaduw aan de slag wilde kon ik beter eerst de eyeliner doen en daarna de oogschaduw, anders kon ik elke keer weer opnieuw beginnen. Inmiddels ben ik er gelukkig een stuk beter in geworden. Toch heb ik er niet altijd zin in, of ga ik liever voor een wat zachtere look. Vandaag laat ik jullie zien wat ik dan doe.

Look: 'Chocolate Martini'

Een complete ooglook vind ik het mooist als ik ook het randje langs mijn wimpers een beetje donkerder maak. Meestal kies ik dus voor gelliner, want daar kan ik lekker precies mee werken. Wil je een wat zachtere look, dan kun je kiezen voor een bruine variant in plaats van zwart. Oogpotlood gebruiken kan natuurlijk ook, want dat is toch vaak wat minder intens dan een eyeliner. Een derde optie is om oogschaduw te gebruiken, en vandaag laat ik zien hoe je dat kunt doen.

Look: 'Chocolate Martini'

Voor deze look gebruikte ik mijn Natural Eyes palette van Too Faced. Om te beginnen bracht ik een matte highlighter (Heaven) aan onder mijn wenkbrauw en een mooie glanzende (Silk Teddy) in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens bracht ik de kleur Push-Up aan over mijn hele bewegende ooglid.

Look: 'Chocolate Martini'

Zo de basis is er. Om de look wat meer diepte te geven bracht ik een donkerbruine kleur (Chocolate Martini) aan in mijn buitenste ooghoek en in de arcadeboog. Even goed blenden en het is tijd voor de eyeliner. Chocolate Martini is een kleur die prima te blenden is, maar je moet er wel even je best voor doen. Dat maakt het een perfecte oogschaduw om als eyeliner te gebruiken. Met een smal oogschaduwkwastje (#14 van Sephora)heb ik de oogschaduw langs mijn wimperrand aangebracht. Wil je de kleur toch wat intenser maken, dan kan je ook een nat kwastje gebruiken.

Look: 'Chocolate Martini'

Hier staan alle gebruikte producten nog even netjes op een rij:

Look: 'Chocolate Martini'

Gebruiken jullie wel eens oogschaduw als eyeliner?

 Categorieën: Beauty19 reacties op “Look: ‘Chocolate Martini’”

  September 17, 2014

  Ik gebruik zelf nooit oogschaduw als eyeliner. Lijkt me moeilijk aanbrengen, dus ik hou het bij mijn vertrouwde vloeibare eyeliner. Het staat je wel echt prachtig!


  MySimplySpecial
  September 17th, 2014


  Dankjewel! Ik vind het juist makkelijker! Met een smal kwastje gaat het prima en het hoeft juist minder netjes dan bijvoorbeeld een vloeibare eyeliner.  September 17, 2014

  Mooie look ik gebruik soms wel eens oogschaduw als eyeliner ja maar dan valt het toch een stuk minder op, maar soms is dat juist wel mooier!  September 17, 2014

  Ik heb nog nooit oogschaduw als eyeliner gebruikt, altijd de standaard zwarte eyeliner. Vind dit er wel heel erg mooi uitzien.  September 17, 2014

  Je hebt een mooie look gemaakt!  September 17, 2014

  Wauw deze look staat je zo mooi!  September 17, 2014

  Mooi! Ik gebruik zelf ook heel vaak oogschaduw als eyeliner, meer omdat ik zelf vind dat ik niet zo goed met eyeliner overweg kan en ik de subtiele eyeliner ook wel mooier vind! Hema heeft een handig (en goedkoop) kwastje met aan de ene kant een normaal kwastje en aan de andere kant een stevig bolletje waar je dit goed mee kunt doen (geen idee hoe die heet.. ;-)).


  MySimplySpecial
  September 17th, 2014


  Ik weet wat je bedoelt, ik heb er ook een liggen! Ik gebruik eigenlijk altijd een kwastje, maar ik zal het daar ook eens mee proberen.  September 17, 2014

  Ik doe dit ook heel vaak! Het is veel subtieler dan wanneer je een daadwerkelijke eyeliner gebruikt. Mooie look!  September 17, 2014

  Chique maar toch draagbare look, heel erg mooi gedaan!  September 17, 2014

  Deze look staat je mooi!  September 17, 2014

  Mooie look! En wat heb je mooie blauwe ogen zeg, wauw!  September 17, 2014

  Wat heb jij mooie ogen zeg en dat bruin laat zeg echt ‘poppen’!  September 17, 2014

  Wat een mooie look! Staat je heel goed.  September 17, 2014

  Je hebt me hiermee echt op een idee gebracht, echt zo mooi gedaan! De kleuren vind ik echt prachtig en wat gebruik je mooie producten!  September 18, 2014

  Mooie look ! xx  September 18, 2014

  Prachtige look! Heel goed voor het najaar  September 18, 2014

  Prachtig!  September 18, 2014

  Jeetje wat heb jij mooie sprekende ogen! Prachtig opgemaakt ook. X


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie