Look: day to night - My Simply Special
23/07/2014

Look: Day to Night

Soms weet ik van te voren dat ik die avond een feestje heb. Tijd om ‘s ochtends een complete ooglook te maken heb ik alleen niet altijd. Tsjah, soms heb je nou eenmaal haast (of kan je je bed niet zo makkelijk uitkomen). Herkenbaar? Vandaag laat ik een van mijn favoriete ‘day to night’ looks zien.

Look: Day to Night

Ook al heb ik haast, foundation, poeder, blush en wenkbrauwpoeder sla ik niet over. En het liefst voeg ik ook nog een beetje highlighter toe. Zo is zelfs een beetje mascara genoeg om er fris en fruitig uit te zien als je je eigenlijk stiekem toch niet zo uitgeslapen voelt.

Look: Day to Night

Op mijn ogen gebruik ik graag de Durable Eyeshadow Mousse van Make-up studio in de kleur ‘Be Bronze’. Dit is een mooie, intense mousse die je in twee tellen met je vingers over je oogleden kan verdelen. Een oogschaduwbasis is niet nodig, het blijft zo prima zitten. Het geeft net even wat kleur en met wat mascara erbij ben je klaar.

Look: Day to Night

Nog even de producten die ik heb gebruikt onder elkaar :

 • Catrice BB allround foundation (030 nude beige)
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • NARS blush (Deep Throat)
 • NARS highlighter (Albatross)
 • MAC fix+
 • Make-up studio Durable Eyeshadow Mousse ‘Be Bronze’
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Gosh brow kit (001)
 • Catrice Pure Shine Colour Lip Balm (010 Rose & Woody)

Look: Day to Night

Weet je wat zo fijn is aan die Durable Eyeshadow Mousse? De kleur is mooi en het werkt prima als basis voor onder poeder oogschaduw. Dus sta je op het punt om naar een feestje te gaan? Dan kan je met wat extra kleur je look net wat spannender maken.

Look: Day to Night

In mijn binnenste ooghoek heb ik een mooie, glanzende highlighter aangebracht (MAC Phloof!) en onder mijn wenkbrauw een matte variant (MAC Brulé). Vervolgens heb ik een donkerbruine oogschaduw in mijn arcadeboog en buitenste ooghoek toegevoegd (MAC Bronze). Even goed blenden, wat eyeliner (MAC fluidline in Blacktrack) erbij en klaar ben je!

Look: Day to Night

Wat zijn jouw favoriete ‘day-to-night looks?

 Categorieën: Beauty11 reacties op “Look: day to night”

  July 23, 2014

  Wat een mooie look, inderdaad geschikt voor overdag en voor ‘s avonds. Wat heb je mooie wimpers zeg! x


  MySimplySpecial
  July 24th, 2014


  Dankje! Revitalash doet wonderen!  July 23, 2014

  Ah, heel leuk!  July 24, 2014

  Super mooi look! Wauw vooral met zo een zachte ooglook  July 24, 2014

  Mooie foto’s zeg! Vind de night look heel leuk!  July 24, 2014

  Wat een mooie look(s)! En mag ik zeggen dat ik jouw oogkleur echt prachtig vind?


  MySimplySpecial
  July 24th, 2014


  Wat lief, dankjewel  July 24, 2014

  Wauw, heel erg mooi! Kun je die mousses ook ergens anders (online?) kopen dan bij de MUS-winkel in Amsterdam?


  MySimplySpecial
  July 24th, 2014


  Ze hebben ook winkels in Den Haag en Eindhoven en een webshop: http://make-upstudio.nl/durable-eyeshadow-mousse.  July 24, 2014

  Heel erg mooi! Ik wil die mousse hebben, hij lijkt me ideaal voor dagelijks gebruik.  July 28, 2014

  Wauw wat een mooie make-up look! Ga ik ook eens proberen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie