Look: Fearless Christmas - My Simply Special
18/12/2013

Look: Fearless Christmas

Twee weken geleden deelde ik (misschien een beetje vroeg) al een idee voor een mooie kerstlook. Inmiddels komt kerst dan toch echt dichtbij dus leek het me leuk een tweede look met jullie te delen. Perfect voor een chique kerstdiner of het kerstfeest van werk!

Look: Fearless Christmas

Voor de vorige kerstlook gebruikte ik een bijzondere oogschaduw, dus voor deze tweede look leek het me leuk de aandacht naar de lippen te verplaatsen. Ik koos daarom voor een fijne rode lipstick van ELF. Rood is altijd goed met kerst toch?

Look: Fearless Christmas

Om een mooie open blik te creëren bracht ik een stel nepwimpers aan. Niet een heel extreem dik of lang paar, maar een redelijk natuurlijke variant van Zoeva. Ik ben echt geen held met nepwimpers aanbrengen (ik sta altijd lekker lang in de spiegel te turen), maar voor een speciaal feestje vind ik het wel erg leuk. Om de look nog wat ‘kerstiger’ te maken gebruikte ik een goudkleurig oogpotlood onder mijn ogen. Simpel maar het staat mooi!

Look: Fearless Christmas

Alle producten die ik gebruikte op een rij:
 • Catrice BB alround foundation (030 nude beige)
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • Nars blush (Orgasm)
 • Nars highlighter (Albatross)
 • MAC bronzing powder (matte bronze)
 • Rituals intense color eye pencil (Star)
 • ELF cream eyeliner (black)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Zoeva nude lashes (No. 29)
 • Gosh brow kit (001)
 • ELF lipstick (Fearless)

Look: Fearless Christmas

Hoe ziet jou ideale kerstlook eruit?Categorieën: Beauty10 reacties op “Look: Fearless Christmas”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie