Look: Inglot in pink - My Simply Special
11/06/2014

Look: Inglot in pink

Soms vind ik het leuk om mijn look echt af te stemmen op mijn outfit. Toen ik besloot mijn nieuwe knalroze bloesje aan te trekken leek het me dus ook leuk om iets van roze te verwerken in mijn ooglook. Door het met een donkere kleur te combineren is het uiteindelijk, vind ik zelf, een mooie look geworden.

Look: Inglot in pink
Voor deze look heb ik mijn Freedom System palette van Inglot weer eens uit de kast gehaald. Zijn jullie al bekend met het Freedom System? Inglot heeft hele mooie kleuren oogschaduw, blush, lipstick en meer waarmee je helemaal zelf een palette samen kan stellen.
 
Look: Inglot in pink
Maargoed, hoe heb ik deze look gemaakt? Ik heb de lichtste kleur uit mijn palette (pearl 397) gebruikt als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik de roze kleur (shine 48) over mijn bewegend ooglid aangebracht. De donkerste kleur uit mijn palette (pearl 423) zie je terug in de arcadeboog en buitenste ooghoek.
 
Look: Inglot in pink
Om de look af te maken heb ik een dun lijntje eyeliner toegevoegd en mascara opgedaan.
 
Look: Inglot in pink
Hier staan alle gebruikte producten nog even netjes op een rij:
 • Catrice prime and fine pore refining anti-shine base
 • Catrice BB allround foundation (030 nude beige)
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • NARS blush (Deep Throat)
 • NARS highlighter (Albatross)
 • MAC fix+
 • Too Faced Shadow Insurance
 • Inglot Freedom oogschaduws (pearl 397, shine 48 en pearl 423)
 • MAC fluidline (Blacktrack)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Gosh brow kit (001)
 • Catrice Pure Shine Colour Lip Balm (010 Rose & Woody)
Look: Inglot in pink
Stemmen jullie je look vaak af op je kleding?
 
 Categorieën: Beauty
Tags: ,4 reacties op “Look: Inglot in pink”

  June 11, 2014

  Prachtige look en wat heb je toch een mooi gaaf gezicht! liefs xx  June 11, 2014

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.  June 11, 2014

  Wat een mooie look zeg! Leuk artikel!

  Liefs,
  brigittemaria.blogspot.nl  June 11, 2014

  Eigenlijk pas ik mijn look altijd aan op mijn kleding, en dat geld ook voor bv haarspelden en mijn nagels…roze broek, roze nagellak en roze haarspelden…..dat is een of ander tic ofzo van mij…dat moet gewoon!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie