Look: kerst #83 - My Simply Special
04/12/2013

Look: kerst #83
Jaja het is alweer december en dus beginnen de kerstdagen nu toch echt dichterbij te komen. Ik heb er zin in! Dit weekend ga ik (net als velen van jullie waarschijnlijk) nog gezellig sinterklaas vieren, maar toch heb ik alvast een kerstlook voor jullie. Gewoon, zomaar!

Look: kerst #83

In Amerika kocht ik twee losse oogschaduws van Inglot. Dit zijn hele mooie, intense en glanzende oogschadws dus helemaal geschikt voor een mooie kerstlook. Nummer 83 is een kleur die er vanuit verschillende hoeken anders uitziet en deze kleur gebruikte ik om de rest van de look omheen te maken.

Look: kerst #83

Look: kerst #83

Om deze look te maken heb ik eerst een paint pot van MAC gebruikt en de kleur Bare Study aangebracht op mijn oogleden en onder mijn wenkbrauwen. Daarna heb ik MAC Phloof! onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek aangebracht als higlighter. Om het geheel wat meer diepte te geven heb ik in mijn buitenste ooghoek en arcadebook een Urban Decay 24/7 glide on eyeshadow pencil in de kleur Rehab gebruikt en dit heb ik wat zachter gemaakt met de matte, bruine oogschaduw MAC Espresso. Om de look af te maken heb ik het oogschaduw poeder van Inglot over mijn hele ooglid aanbracht met een natte kwast.

Look: kerst #83

Nog even alle gebruikte producten op een rij:
 • Catrice BB alround foundation (030 nude beige)
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • Nars blush (Orgasm)
 • Nars highlighter (Albatross)
 • Too Faced Shadow Insurance (Candlelight)
 • MAC paint pot (Bare Study)
 • Urban Decay 24/7 glide on eyeshadow pencil (Rehab)
 • MAC oogschaduw (Phloof!)
 • MAC oogschaduw (Espresso)
 • Inglot eye shadow (83)
 • ELF cream eyeliner (black)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Gosh brow kit (001)
 • Urban Decay lip junky lipgloss (Naked)
Look: kerst #83

Heb jij wel eens zo’n los oogschaduwpoeder van Inglot geprobeerd?Categorieën: Beauty
Tags: , ,9 reacties op “Look: kerst #83”

  December 4, 2013

  Wat mooi! Het staat je prachtig en is echt superfeestelijk.  December 4, 2013

  Heel mooi!  December 4, 2013

  Wat een supermooie look, leuk!  December 4, 2013

  Erg mooie look!  December 4, 2013

  Mooie look! ik volg je vanaf nu via bloglovin xx  December 5, 2013

  Wat een mooie look!
  X  December 5, 2013

  Ik heb nog nooit een losse poeder gebruikt voor mijn ogen, wil het binnenkort proberen!  December 6, 2013

  prachtige foto en prachtige ooglook

  liefs


  Beautyrabbitblog

  December 8, 2013

  Die ooglook is anders maar wel heel mooi! Het is subtiel en opvallend tegelijk, ga ik zeker eens proberen.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie