Look: 'Satin Taupe' - My Simply Special
17/07/2013

Look: 'Satin Taupe'

Een tijdje terug had ik op een dag een verjaardag en een huisfeest. Normaal gesproken draag ik overdag meestal een wat rustigere look, maar nu vond ik het wel tijd voor een wat donkerdere look!

Look: 'Satin Taupe'

Look: 'Satin Taupe'

Om deze look te maken heb ik eerst MAC Shroom onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek aangebracht als higlighter. Vervolgens heb ik Satin Taupe over mijn hele ooglid en in mijn arcadeboog aanbracht.Om het geheel wat meer diepte te geven heb ik in mijn buitenste ooghoek  de zwarte oogschaduw MAC Carbon gebruikt. Met een klein beetje donker paars heb ik de kleuren naar elkaar toe geblend. Ik gebruikte daarvoor een oude Coastal Scents oogschaduw met nummer 28.

Look: 'Satin Taupe'

De middelste kleur van de middelste rij is Satin Taupe. Op de onderste rij zie je helemaal links #28 en helemaal rechts Carbon. Het lijkt misschien alsof ik Carbon al heel vaak gebruikt heb, maar helaas is hij kapot gegaan tijdens een vakantie.

Look: 'Satin Taupe'

Look: 'Satin Taupe'

Verder heb ik de volgende producten gebruikt:
 • Maybelline New York Superstay foundation (010 ivory & 040 fawn)
 • Rituals concealer (#2)
 • MAC powder blush (Style)
 • Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar)
 • Too Faced Shadow Insurance
 • MAC fluidline (Dipdown)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Rituals Natural Eyebrow Pencil (Line Up)
 • Rituals Cream & Care lipstick (Sandy Sheer)

  Look: 'Satin Taupe'
  Kijk eens hoe mooi alles glanst in het zonlicht!
  Look: 'Satin Taupe'

  Wat vind jij van deze look?  Categorieën: Beauty
  Tags: ,  7 reacties op “Look: ‘Satin Taupe’”

  Een reactie vind ik leuk!

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


  Reactie