Look: Shining Taupe - My Simply Special
05/03/2015

Look: Shining Taupe

Ik weet niet hoe het komt, want ik krijg zelf de persberichten, maar ik had compleet gemist dat mijn favoriete foundation (Catrice BB allround foundation) niet meer verkocht werd. Oeps! Tijd dus om eens rond te kijken en een nieuwe favoriet te zoeken.

Look: Shining Taupe

Look: Shining Taupe

Ja hoor, ik ben gewoon voor een andere foundation van Catrice gegaan! Deze All Matt plus foundation is iets minder dekkend, maar dat vind ik helemaal prima. Het gaat de laatste tijd namelijk heel goed met mijn huid. (Nu hopen dat dat zo blijft.) Wat ik vooral fijn vind aan deze foundation is dat hij goed blijft zitten, niet zo erg afgeeft en mijn huid inderdaad mooi mat houdt. Een aanrader wat mij betreft!

Look: Shining Taupe

Look: Shining Taupe

Look: Shining Taupe

Goed, op naar de look! Ik gebruik graag vloeibare of crème-oogschaduws als basis voor een look om de kleuren intenser te maken. Nu heb ik twee nieuwe exemplaren in huis van het merkMixiu, dus ik kon het niet laten daar meteen gebruik van te maken. Rechts zie je #07 en links zie je #04, de kleur die ik voor deze look gebruikte. (Wil je ze ook bestellen? Met de code “MVH10″ krijg je 10% korting op je bestelling.)

Look: Shining Taupe

Nadat ik de vloeibare oogschaduw over mijn ooglid had verdeeld, bracht ik een highlighter aan onder mijn wenkbrauw (Shroom van MAC) en in mijn binnenste ooghoek (Phloof! van MAC). Op mijn ooglid bracht ik daarna Satin Taupe van MAC aan. Dat blijft een mooie kleur die ik graag gebruik.

Look: Shining Taupe

Vervolgens heb ik de look wat meer diepte gegeven door mijn arcadeboog en buitenste ooghoek een beetje donkerder te maken (#06 van Superlooks). Diezelfde oogschaduw bracht ik ook voorzichtig aan langs de wimperrand onder mijn oog. De look maakte ik af met winged eyeliner en mascara.

Look: Shining Taupe

Dit zijn alle producten die ik voor deze look gebruikt heb nog even onder elkaar:

 • Catrice All Matt Plus (020 nude beige)
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • MAC blush (Peachykeen)
 • NARS highlighter (Albatross)
 • Too Faced shadow insurance
 • Mixiu Color Shining oogschaduw (#04)
 • MAC oogschaduw (Shroom, Phloof!, Satin Taupe)
 • Superlooks oogschaduw (#06) 
 • e.l.f.  Cream Eyeliner (Black)
 • MaxFactor masterpiece mascara (bruin)
 • Gosh brow kit (001)
 • e.l.f Matte lip color (Natural)

Look: Shining Taupe

Wat is jullie favoriete foundation?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Disclaimer

 

 Categorieën: Beauty, Body18 reacties op “Look: Shining Taupe”

  March 5, 2015

  Mooie look en ook hele mooie productfoto’s!


  Chayenne

  March 5, 2015

  Mooie look! Staat je goed xx  March 5, 2015

  Wauw, vind vooral je ooglook echt prachtig. Klinkt goed ook, die vloeibare oogschaduws.  March 5, 2015

  wat een mooie look, staat je super!


  MySimplySpecial
  March 6th, 2015


  Dankjewel!  March 5, 2015

  Hele mooie look, de kleuren staan je geweldig!  March 5, 2015

  Wauw, prachtige look  March 5, 2015

  Mooie ooglook! Zou ik zelf niet voor elkaar krijgen met een vloeibare oogschaduw! x  March 5, 2015

  Heel mooie look, de oogschaduwkleuren zijn perfect geblend  March 5, 2015

  Echt heel er mooi.


  MySimplySpecial
  March 6th, 2015


  Wat lief, dankje!  March 5, 2015

  Wauw je hebt je ogen echt mooi gedaan!  March 5, 2015

  Wat een mooie look! Vooral je ogen heb je prachtig gedaan.  March 6, 2015

  Wat een prachtige post! Ik liet je al via insta weten dat je mij om hebt gekregen qua foundation! Echt een knaller van een tip :).


  MySimplySpecial
  March 6th, 2015


  Dankje! En ik vond het inderdaad erg leuk om te horen dat je iets aan mijn tip hebt gehad!  March 8, 2015

  Heel mooi!! Heb zelf toevallig ook die foundation gekocht heel fijn spul  March 9, 2015

  Prachtig!


  Sabine Marien

  March 18, 2016

  Super mooi gedaan!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie