Look: Valentijn - My Simply Special
05/02/2015

Look: Valentijn

Jullie hadden het vast al door, maar volgende week is het alweer Valentijnsdag. Vieren jullie dat? Ik heb zelf nog geen idee wat ik ga doen die dag en of we het überhaupt vieren, maar het leek me wel leuk om alvast een look te maken ter inspiratie.

Look: Valentijn

Rood is natuurlijk echt de kleur die bij Valentijn hoort. (Oke, of roze.) Het leek me dus leuk om een look te maken met een rode lipstick als eyecatcher. Misschien wat minder handig dan een lipbalsem als je van plan bent veel te gaan zoenen, maar gaaf vind ik het wel.

Look: Valentijn

Zo’n felle lipstick is makkelijker netjes aan te brengen als je een lippotlood gebruikt. Vroeger deed ik dat nooit, maar met een potlood kan je je lippen vast netjes inkleuren. Zo heb je een mooie rode basis en kan je een duidelijke rand tekenen als je eigen lippen die niet echt hebben. 

Look: Valentijn

Ik koos voor een lipstick van Make-up Studio in de kleur ’19’ (€15,90) en een lippotlood van hetzelfde merk in de kleur ‘1’ (€9,90). Beide zijn goed gepigmenteerd en ik vind de verpakking van de lipstick erg chique met de matzwarte delen en gouden letters.

Look: Valentijn

Zo’n opvallende lipkleur combineer ik het liefst met een neutralere ooglook. Ik besloot een zachte look te maken met een subtiele winged eyeliner. Ik gebruikte hiervoor een palletje van Too Faced.

Look: Valentijn

Ik heb een matte highlighter (Heaven) aangebracht onder mijn wenkbrauw en een huidkleurige variant (Nudie) op mijn ooglid. 

Look: Valentijn

Vervolgens heb ik de look wat meer diepte gegeven door mijn arcadeboog en buitenste ooghoek een beetje donkerder te maken (Sexspresso). De look maakte ik af met winged eyeliner. Hier gebruikte ik geen potlood of gelliner voor, maar gewoon een donkerbruine oogschaduw (Chocolate Martini).

Look: Valentijn

Nadat ik foundation, poeder, blush en wenkbrauwpoeder had aangebracht, kleurde ik mijn lippen in met zowel het lippotlood als de lipstick.

Look: Valentijn

Dit zijn alle producten die ik voor deze look gebruikt heb:

  • Rituals matt finish foundation (1)
  • Essence all about matt fixing compact powder
  • MAC mineralize blush (Warm Soul)
  • Too Faced shadow insurance
  • Too Faced oogschaduw (Heaven, Nudie, Sexspresso & Chocolate Martini)
  • MaxFactor masterpiece mascara (bruin)
  • Gosh brow kit (001)
  • Make-up Studio  lipstick (19)
  • Make-up Studio lipliner pencil (1)

Look: Valentijn

Hebben jullie al plannen voor Valentijn?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Disclaimer

 Categorieën: Beauty, Body8 reacties op “Look: Valentijn”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie