Lush Ultrabalm - My Simply Special
23/10/2013

Lush Ultrabalm

Een aantal jaar geleden heb ik wel eens iets bij Lush gekocht en daar was ik eigenlijk heel tevreden over. De laatste jaren loop ik deze winkels juist altijd voorbij. Waarom? Ik heb geen idee! Het zijn leuke winkels met vriendelijk personeel en het ruikt er ook nog eens heerlijk. Niks mis mee! Een tijdje terug besloot ik toch weer eens een winkel binnen te stappen en ja hoor, ik liep met een nieuwe favoriet naar buiten!

Lush Ultrabalm
In de eerste instantie zag ik een heleboel leuke en interessante producten in de winkel, maar ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Tijdens het snuffelen zag ik dit kleine blikje staan en ik smeerde wat op de rug van mijn hand. Niet slecht, maar ik vond de prijs vrij hoog en besloot verder te kijken. Na een tijdje voelde ik aan mijn hand en wat was mijn huid zacht! Ik liep terug, bekeek het blikje wat beter en rekende er een af!
 
Lush Ultrabalm
Weet je wat namelijk het mooie aan dit product is? Er zitten maar 3 ingrediënten in en die zijn nog eens 100% natuurlijk ook. De eerste is biologische jajobaolie en dat heeft een hydraterende en verzachtende werking. Daarnaast bevat het antibacteriele stoffen en werkt het onstekingsremmend. Het tweede ingrediënt is Candelilla was, oftewel een beschermingsproduct. Het creëert een barrière en gaat dus vochtverlies tegen. Rozenwas is het derde en laatste ingrediënt en heeft een verzachtende werking. Ultrabalm is dus 100% natuurlijk, conserveermiddel vrij en heeft een veganistisch keurmerk.
 
Lush Ultrabalm
Lush noemt dit mooie product een multifunctionele balsem en geeft aan dat het geschikt is voor al die plekjes op je lichaam die droog en beschadigd zijn. Het herstelt, beschermt en geneest. Op de website schrijven ze:
Heb je last van droge lippen? Ultrabalm. Droge ellebogen? Ultrabalm. Zo kunnen we vrolijk nog even doorgaan. Ultrabalm is het alternatief voor die smeerseltjes die je in de gemiddelde drogist ziet staan, maar die een basis hebben van aardolie. Dat kan veel beter, dachten onze briljante productontwikkelaars. Waarom zou je een afgeleide van olie gebruiken als er zoveel fantastische natuurlijke ingredienten bestaan? Zie hier, Ultrabalm, gemaakt van biologische, koudgeperste jojoba olie, candelilla wax en rose wax en verder niets. Werkt ook als je wenkbrauwen alle kanten op staan, sommige mensen smeren het op hun wimpers om wat extra glans te geven, voor extreem droge handen en hielen, jeukende plekjes…
Lush Ultrabalm
En wat vind ik ervan? Nou, ik was er meteen gek op en sleep het blikje overal mee naar toe. Dit gele smeerseltje heeft een lichte, vrij neutrale en een tikkeltje kruidige geur. Niet perse lekker maar ook zeker niet storend. Het smeert makkelijk uit en de fijne korreltjes die je af en toe tegenkomt smelten vrij snel weg. Voor mij werkt het perfect voor droge lippen, droge handen en schaafwondjes (de nagels van Nala zorgen voor krassen op mijn huid). Zelfs de pijnlijke, super droge en schilferige huid rond mijn neus (ik ben helaas weer eens verkouden) verzacht helemaal. Heerlijk!
 
Lush Ultrabalm
Wat een fijne ontdekking, ik geloof dat ik toch eens wat vaker een Lush winkel binnen moet stappen!
 
Product: Ultrabalm
Merk: Lush
Inhoud: 45g
Prijs: 15,75 euro
Te koop: In Lush winkels en in de Lush webshop

Heb jij veel producten van Lush in huis?
 
 Categorieën: Beauty, Body13 reacties op “Lush Ultrabalm”

  October 23, 2013

  Dit ziet er allemaal erg goed uit. Mijn Lush stash is zich ook steeds meer aan het uitbreiden!  October 23, 2013

  Ziet er heel goed uit! Ik heb zelf ook aardig wat lush spulletjes in huis, heerlijk!  October 23, 2013

  Ik heb precies hetzelfde! Zie overal leuke producten voorbij komen maar echt de winkel in gaan doe ik eigenlijk nooit. Toch maar eens gaan doen dus!
  X


  sweetdreams91

  October 23, 2013

  Woa, ik vind de prijs wel écht heel hoog. Maar aan de andere kant, dan heb je natuurlijk wel wat. Ik sta er echt verbaasd van dat ze werken met maar 3 ingrediënten. Heel gaaf.  October 23, 2013

  Duur.. maar hij ziet er wel heel fijn uit!
  Soms mag je jezelf weleens verwennen toch  October 24, 2013

  Hij klinkt heel goed! Zelf heb ik heel veel producten van lush, ik vind die winkel zó geweldig!  October 24, 2013

  klinkt als een fijn product. Ik heb zelf helemaal niets van lush.  October 24, 2013

  Ik hoor er heel erg veel mensen over! misschien is dit toch het proberen waard.  October 24, 2013

  Deze ken ik nog niet, maar lijkt me erg fijn!  October 27, 2013

  Laat ik beginnen met te zeggen dat je blog erg leuk is. Ik kwam hem vandaag tegen en ik ben fan! Ultrabalm, ideaal! Ook als ik mijn haren ga verven, dan smeer ik wat op mijn oren en bij de haarlijn, zodat ik het verf makkelijk weer van mijn gezicht en oren af krijg! Ideaal.


  kato

  October 27, 2013

  lijkt me leuk allen jammer dat lush best duur is xx


  Margot

  December 8, 2014

  Het lijkt me een fijn product!


  MySimplySpecial
  December 8th, 2014


  Dat is het inderdaad!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie