Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse - My Simply Special
02/04/2014

Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Een tijdje terug heeft Make-up Studio een hele mooie nieuwe winkel geopend op de Heiligeweg in Amsterdam. Tijd voor een bezoekje! En je raadt het misschien al, ik ben niet met lege handen de deur uit gegaan. Oeps! Ach ja, ik ben in elk geval heel erg blij met deze twee kleuren ‘Durable Eyeshadow Mousse’.
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Volgens Make-up Studio zijn het prachtige glanzende en waterproof oogschaduws die zorgen voor een verleidelijke oogopslag. De mousse is intensief van kleur, maar ook goed te vervagen voor een subtiel effect. Er zijn 9 levendige kleuren verkrijgbaar. Klinkt niet slecht toch?
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Dit is de eerste kleur die ik koos. Seductive Silver is een zilvere kleur die perfect is als basis onder een koele ooglook.
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Be Bronze is de tweede kleur waarmee ik de winkel uitliep en dit is zeker mijn favoriet. De mooie bronskleurige oogschaduw is natuurlijk perfect voor onder een warme ooglook, maar ook met alleen eyeliner en mascara is hij erg mooi. Ik krijg dan ook vaak naar deze kleur als ik een supersnelle ooglook wil maken.
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Zie je hoe intens de kleuren zijn en wat een mooie glans ze hebben? Ik ben fan!
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Maar oog vervaagd zijn ze erg mooi en ze blijven supergoed zitten, ook zonder dat je er een oogschaduwbasis onder draagt.
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
De kleuren komen helaas niet zo goed over op deze foto, maar hier heb ik Be Bronze gebruikt over mijn hele ooglid een mijn buitenste ooghoek een beetje aangezet met een donkerbruine oogschaduw.
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Product: Durable Eyeshadow Mousse
Merk: Make-up Studio
Inhoud: 5 ml
Prijs: 17,90 euro
Te koop: In de Make-up Studio winkels en in de online shop
 
Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Gebruik jij vaak mousse oogschaduws?
 
 Categorieën: Beauty12 reacties op “Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie