Masterclass Ondernemen - My Simply Special
21/03/2015

Masterclass Ondernemen

Eerlijk? Als ik een boek lees kies ik liever voor een roman dan een ‘nuttig’ boek. Toch kan het heel handig zijn om wat leerzame boeken te lezen, en dat doe ik dus ook af en toe. Het boek Masterclass Ondernemen is mijn nieuwste ontdekking en wat is dat een inspirerend boek! Toen ik het uit had liep ik bijna te stuiteren van alle ideeën en motivatie!

Masterclass Ondernemen

Het boek is geschreven door Annic van Wonderen, de oprichtster van ILoveFashionNews.com. Ze is deze website in 2009 in haar eentje gestart en heeft hem inmiddels uitgebouwd tot de grootste fashion nieuwssite van Nederland. In haar boek lees je hoe ze begonnen is en hoe ze de site daarna heeft uitgebouwd.

Masterclass Ondernemen

Annic vindt het leuk om dat wat ze zelf geleerd heeft door te geven aan andere ondernemers. Dit doet ze in de vorm van masterclasses en nu dus ook door middel van dit boek. Gaat het alleen over websites? Nee, dit boek is geschikt voor ondernemers in het algemeen.

Masterclass Ondernemen

Ze behandelt onderwerpen als social media, pr en marketing, netwerken, valkuilen, personeel en financiën. Oké, de stukjes over personeel waren voor mij niet relevant, maar verder staat dit boek vol met tips, tricks en inspiratie waar ik wel wat aan heb. Tijdens het lezen heb ik meteen een to-do lijst gemaakt als ik iets interessants las, en nu ben ik die stukje bij beetje door aan het voeren.

Masterclass Ondernemen

Het boek is luchtig geschreven en de tips worden goed afgewisseld met voorbeelden van Annic. Je bent er dus zo doorheen en kan daarna meteen beginnen met het toepassen van de informatie.

Masterclass Ondernemen

Ja, ik ben oprecht heel enthousiast en raad dit boek aan iedereen aan die ondernemer is Of je nou een blogger bent of een ander soort bedrijf hebt, dit is een inspirerend boek! Ben je benieuwd? Het boek is onder andere te koop bij Bol.com voor €14,95.  

Kenden jullie dit boek al?

Vergeten jullie trouwens niet mee te doen aan de winactie? Ik geef een tasje, portemonnee en clutch in één weg van Joe Hart Bags t.w.v. €109! En je mag ook nog eens zelf de kleur kiezen. Meedoen is heel makkelijk en kan alleen vandaag nog. Lees hier wat je moet doen.

 Categorieën: Shop
Tags: ,6 reacties op “Masterclass Ondernemen”

  March 21, 2015

  Ik heb hem vorige week gekregen voor mijn verjaardag. Ben halverwege het boek maar kijk er iedere dag naar uit om verder te lezen. Dit boek motiveert en inspireert, ik heb nu al heel veel leuke ideeën!
  Liefs  March 21, 2015

  Ik heb al merdere positieve reviews over het boek gelezen en denk dat ik hem toch maar ga aanschaffen. Ik houd ervan als mensen positief zijn, dit motiveert mij. Handig dat er tips en voorbeelden zijn.
  Liefs, Iris  March 21, 2015

  Ik hoor zoveel goeds over dit boek, nu ben ik echt wel nieuwsgierig geworden. Lijkt me de ideale aanvulling op alle blogboeken die ik al heb want ondernemen hoort natuurlijk ook wel bij bloggen  March 21, 2015

  wat een enthousiaste review, ben best benieuwd nu!  March 21, 2015

  Hoewel het onderwerp me eigenlijk niet heel erg interesseert, word ik door je enthousiaste review wel nieuwsgierig.  March 22, 2015

  Dit lijkt me een heel fijn boek!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie