Mijn 27e verjaardag! - My Simply Special
11/09/2015

Mijn 27e verjaardag!

Vandaag vier ik alweer mijn 27e verjaardag! Aan het begin van de zomer vind ik altijd dat mijn verjaardag nog ver weg is, maar stiekem gaan die maanden toch altijd snel voorbij. Maargoed, de afgelopen jaren blikte ik op mijn verjaardag terug op het afgelopen jaar en dat ga ik nu ook doen. Kijken jullie mee?

Mijn 27e verjaardag!

In oktober stond er een Halloweenfeest op de agenda en twee vriendinnen en ik besloten als ‘Disney Villains’ verkleed te gaan. Mijn vriendinnen kozen voor de Queen of Hearts en Ursula en ik ging als de Evil Queen. Ik heb best wat tijd in mijn outfit en make-up gestoken en was er stiekem best trots op. Benieuwd naar de details? Ik schreef er een post over.

Mijn 27e verjaardag!

In november stopte ik na bijna vier jaar met werken bij Rituals. De functie paste niet meer bij me en ik was toe aan iets nieuws. Ik besloot me op mijn blog te gaan focussen, dus dat was een spannende stap!

Mijn 27e verjaardag!

Begin 2015 kreeg ik wat klussen naast mijn blog en was het hoog tijd om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat stelt verder vrij weinig voor, maar het is toch een mijlpaal.

Mijn 27e verjaardag!

Op 1 april 2015 waren Romano en ik precies drie jaar samen en na een heerlijk dagje ging hij boven in de Euromast door zijn knieën! Jaaa we zijn verloofd! Je kan hier trouwens het hele verhaal lezen.

Hindoestaanse trouwjurk shoppen

Al vrij snel nadat Romano de grote vraag stelde zijn we begonnen met het zoeken van locaties. Ook besloten we dat we ook op z’n Hindoestaans gaan trouwen. En ja, daar hoort speciale kleding bij. Mijn eerste trouwjurk heb ik al in huis! (Hihi, ook hier heb ik een post over gemaakt.)

Mijn 27e verjaardag!

In juni was het tijd voor een meidenweekendje in Frankrijk. Vorig jaar deden we dat voor het eerst en toen besloten we er een jaarlijks ding van te maken. Supergezellig!

Mijn 27e verjaardag!

In april begonnen Romano en ik bij een showteam en na een heleboel trainingen stond ik in juni voor het eerst met deze groep op het podium. Best spannend want we traden op op een groot salsafestival.

Dagboek: Latin Village

In augustus mocht ik weer optreden en dit keer ook samen met Romano. We traden op op Latin Village en dat was voor mij meteen de eerste keer dat ik naar zo’n festival ging.

Dagboek: Gent

Omdat we dit jaar pas heel laat op vakantie gaan, besloten we een weekendje weg te plannen. Gent stond al heel lang op ons lijstje, dus we brachten drie dagen door in deze mooie stad. Fijn om er even tussenuit te zijn!

Nou het hoogtepunt van afgelopen jaar kunnen jullie vast raden want dat is natuurlijk onze verloving!Categorieën: My Life, Persoonlijk6 reacties op “Mijn 27e verjaardag!”
  Michelle

  September 11, 2015

  Gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!  September 11, 2015

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk om te lezen, ik wist niet dat je verloofd was. In elk geval fijne dag gewenst!  September 11, 2015

  Wat een fijne hoogtepunten, het lijkt mij een heel mooi jaar om op terug te kijken met het aanzoek en het vinden van de eerste jurk! En van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat dit nieuwe jaar minstens net zo mooi mag worden  September 11, 2015

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Spannend hoor de voorbereidingen van jullie huwelijk. Genier er van!  September 11, 2015

  Wat leuk om te zien! gefeliciteerd x  September 13, 2015

  Mooi overzicht en nog een late gelukkige verjaardag !


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie