Mijn 28e verjaardag! - My Simply Special
11/09/2016

Onze bruiloft: Pre-weddingshoot

Vandaag vier ik mijn 28e verjaardag! Voor zover ik me kan herinneren is dit de eerste keer dat ik het in het buitenland vier en ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Nouja, we zijn nog op huwelijksreis, dus het wordt vast een fijne dag. Het is in elk geval een soort traditie geworden dat ik vandaag op mijn blog even terugblik op het afgelopen jaar, dus dat ga ik gewoon doen. Kijk maar mee!

Dagboek: Lekker niks

In september vorig jaar gingen we vlak na mijn verjaardag een dag of 10 naar Frankrijk. We waren die zomer nog niet echt op vakantie geweest, dus dat was wel erg fijn.

Dagboek: Lekker niks

Toen we terugkwamen zijn we bijna meteen op pad gegaan om een locatie voor onze Hindoestaanse bruiloft te vinden.

Dagboek: Latin Weekender

Ik herinner me november als koud en nat en dat komt vooral doordat we met het showteam waar we toen bij zaten naar een soort salsaweekend gingen en daar optraden. We hebben toen verschillende keren door de regen door het park gelopen, maar het was zeker een leuk weekend! (Inclusief pannenkoeken als ontbijt!)

Dagboek: Griep

In december maakte ik deze foto na het kennismakingsgesprek met de fotograaf voor onze wettelijke bruiloft. Ja, dit jaar stond in het teken van onze bruiloften!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

In december zocht ik ook mijn eerste bril uit, vierden we kerst met familie en gingen we ook een weekje naar de zon met andere familie.

Dagboek: New hair

Ik riep al jaren dat ik mijn haarkleur saai vond en in januari besloot ik er wat aan te doen. Zo zou ik wat tijd hebben voor de bruiloft om wat dingen te proberen. Ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik dat gedaan heb!

Dagboek: New hair

In januari volgde ik ook een workshop over henna en ik kreeg een soort ‘proefhenna’ van het meisje dat mijn henna zou doen voor de bruiloft.

Onze bruiloft: Mijn trouwjurk kopen

Ja! Eind januari was het dan eindelijk zover: Ik mocht trouwjurken gaan passen! Ik bezocht twee winkels en mijn hele verhaal is hier te lezen.

Dagboek: Trouwringen

Voor een bruiloft moet er veel geregeld worden en in februari stond het volgende grote ding op ons lijstje: trouwringen! We vonden mooie ringen en haalden daarna (gewoon bij de AH) een doosje macarons om het te vieren.

Onze bruiloft: Pre-weddingshoot

De fotograaf die onze Hindoestaanse bruiloft zou vastleggen had een soort love shoot in haar pakket zitten en daar maakten we dus graag gebruik van. (Nouja, vooral ik was enthousiast maar dat geeft niet.) Het leverde in elk geval een heleboel mooie foto’s op en in deze post deelde ik een selectie.

Dagboek: Trouwjurken

Echt het hele jaar stond in het teken van trouwen want in april stapte ik weer een bruidswinkel in. Nee, dit keer niet voor mezelf maar voor een van mijn beste vriendinnen.

Dagboek: Twee weken

In april gingen Romano en ik er even tussenuit en genoten we in Frankrijk een paar dagen van het mooie weer.

Dagboek: Keukenhof

In mei ging ik een paar dagen met mijn moeder op pad. Deels nam ik vrij en deels werkte ik verder, maar het waren in elk geval fijne dagen. We bezochten onder andere de Keukenhof en dat was veel leuker dan ik had verwacht.

Dagboek: 1000e post

 

De afgelopen jaren ben ik steeds een weekend weggeweest met vriendinnen, maar dit jaar zat dat er niet in. Ach dan logeren we toch een nachtje bij één van ons thuis? Ook gezellig!

Dagboek: Zomerrooster

Met de uitnodigingen voor onze wettelijke bruiloft ben ik behoorlijk lang bezig geweest, maar in juni waren ze eindelijk af.

Onze bruiloft: Bachelorette party

Hihi, begin juli was het tijd voor mijn vrijgezellenfeest! Mijn vriendinnen en schoonzusjes namen me mee voor onder andere een paaldansworkshop en een high tea en daar heb ik ontzettend van genoten!

Dagboek: Mijn trouwjurk passen

Vlak daarna was het tijd voor mijn proefkapsel en eerste passessie en kon ik dus mijn complete outfit zien. Happy, happy, happy!

Dagboek: Mijn trouwjurk passen

Ik vertelde al dat een vriendin van mij ook naar trouwjurken aan het kijken was en haar bachelorette party vond een week na die van mij plaats. (En een van de hoogtepunten van die dag was absoluut het knuffelen met deze kitten!)

Dagboek: Hanne's bruiloft

En na een vrijgezellenfeest komt een bruiloft en dat was een week later dus al het geval.

Dagboek: Hanne's bruiloft

Juli was een maand vol leuke momenten, want Romano en ik gingen langs onze trouwlocatie voor het proefdiner. Yum!

Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak

Over bijzondere momenten gesproken, in juli vond ook onze Hindoestaanse bruiloft plaats. Vier dagen genoten we van alle festiviteiten en rituelen en ik kijk daar nu met ontzettend veel plezier op terug.

Mijn jurk ophalen

Augustus begon ook alweer goed want ik ging mijn jurk voor de tweede keer passen. Hij was helemaal goed en mocht mee naar huis!

Ja, hier houden de foto’s op. Het is op het moment dat ik deze post schrijf namelijk pas 4 augustus en op 20 augustus gaan we trouwen. (Ik ben vooruit aan het werken.) De rest van de maand staat dus in het teken van de laatste voorbereidingen en op het moment dat jullie dit lezen zijn we getrouwd en op huwelijksreis. Twee hoogtepunten die zeker in dit overview thuishoren, maar waar ik nu van te voren natuurlijk nog niks over kan zeggen. Ik zal jullie er binnenkort in elk geval alles over vertellen!

Heel veel liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk6 reacties op “Mijn 28e verjaardag!”

  September 11, 2016

  Gefeliciteerd! En geniet van jullie huwelijksreis! Als jullie wettelijke bruiloht half zo mooi was als jullie Hindoestaanse bruiloft, dan moet het toch ook fantastisch geweest zijn, ik kijk uit naar de foto’s!


  MySimplySpecial
  September 14th, 2016


  Dankjewel! Ik zal de foto’s zo snel mogelijk delen. Voor nu wachten we nog op de fotograaf dus ik ben ook heel benieuwd!


  Anita te Gussinklo

  September 11, 2016

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ook ik ben zeer benieuwd naar de foto’s.


  MySimplySpecial
  September 14th, 2016


  Dankjewel! En ik ga ze zo snel mogelijk delen!


  Carla

  September 12, 2016

  Wat een leuk jaaroverzichtje. Anyway van harte gefeliciteerd.


  MySimplySpecial
  September 14th, 2016


  Dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie