Mijn 29e verjaardag! - My Simply Special
11/09/2017

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Vandaag ben ik 29 geworden! Ik denk in elk geval niet dat ik het dit jaar echt ga vieren, maar net als vorige jaren wil ik wel even terugblikken op de hoogtepunten van afgelopen jaar. Door de zwangerschap en mijn verlof heb ik een deel van dit overzicht al gemaakt in juli, maar omdat Liam te vroeg geboren is, is het me gelukt om ‘m nog aan te vullen. Kijken jullie mee?

Onze bruiloft: Bali honeymoon deel 2

Mijn 28e verjaardag vierde ik op Bali, aangezien we daar nog waren voor onze honeymoon. Helaas gingen we vlak daarna alweer naar huis, maar we hebben nog een hele tijd nagenoten van onze bruiloft.

Dagboek: Kan beter

Voor we gingen trouwen kochten we een nieuwbouwhuis en bij zo’n traject komt een hoop kijken. Vooral heel veel keuzes! Zo hebben we afgelopen jaar een keuken en een badkamer uitgezocht en ik ben heel benieuwd hoe die er uit gaan zien.

Dagboek: Foodfotografie workshop

Ik volgde een heel leuke fotografieworkshop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er daarna eigenlijk te weinig mee gedaan heb, maar leerzaam was het zeker.

Dagboek: Kunstschaatsen

In december begon ik met kunstschaatsen, iets dat ik eigenlijk al jaren wilde doen. En ja, ik ben helemaal fan!

Zwangerschapsupdate #1: Week 4

Dit was zeker een van de hoogtepunten van afgelopen jaar. In december ontdekten Romano en ik namelijk dat ik zwanger was! Deze foto maakte ik niet lang daarna om naar een paar mensen te sturen en het nieuws te delen.

Zwangerschapsupdate #3: Week 7 & 8

Na een eeuwigheid wachten, zo voelde het althans, mochten we in januari langskomen voor een eerste echo. Dat vond ik echt zo spannend en bijzonder! Er zat gewoon een klein mensje in mijn buik…

Dagboek: Ik ben zwanger!

Toen de echo met twaalf weken ook helemaal in orde bleek te zijn, konden we het nieuws eindelijk delen (met deze video). Oké, er waren al wel mensen die het wisten natuurlijk, maar nu hoefden we niet meer op te letten met wat we zeiden. 

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Ik weet nog goed dat ik de mail binnenkreeg met de uitslag van de NIPT-test. Dat we daar een mail over kregen betekende al dat ons kleintje geen syndroom van Down zou hebben, maar in de bijlage zou ook het geslacht staan. Natuurlijk riep ik Romano er snel bij en samen openden we het bestand. It’s a boy! Ineens werd het allemaal nog een stukje echter en konden we het geslacht bekend maken tijdens een kleine ‘gender reveal party‘.

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Gelukkig werd ons kleintje tijdens de 20 weken echo weer helemaal goedgekeurd en dat betekende dat we echt aan de slag gingen met de voorbereidingen voor de komst van de baby. Samen een kinderwagen uitzoeken…

Zwangerschapsupdate #10: Week 19 & 20

…en met mijn moeder tijdens de mama mazzel dagen naar Prenatal voor de kleinere spullen. Op 1 april waren Romano ik precies vijf jaar samen, voelde Romano de baby voor het eerst echt bewegen en we kozen een naam. (Later veranderden we die nog een beetje.)

Dagboek: Barcelona

Eind april vloog ik met twee vriendinnen naar Barcelona voor een lang weekendje weg…

Dagboek: Babymoon

En in mei genoot ik met Romano van onze ‘babymoon‘ op Tenerife.

Zwangerschapsupdate #16: Babyshower

In juni logeerde ik, net als elk jaar, een weekje bij m’n moeder en werd ik door iedereen verrast met een heel leuke babyshower.

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Toen ik bijna 33 weken zwanger was, deden Romano en ik een zwangerschapsshoot en ik ben heel blij met het resultaat.

Dagboek: Naar een bruiloft

Eind juni waren we te gast bij een bruiloft van vrienden en een week later was het tijd voor deel twee. Ze hadden namelijk (net als wij vorig jaar) een wettelijke en een Hindoestaanse bruiloft.

Welkom lieve Liam

Het hoogtepunt van dit jaar was uiteraard de geboorte van Liam op 20 juli! Bijna vier weken te vroeg, maar gelukkig is alles goed gegaan en was Liam helemaal gezond. Wat ontzettend bijzonder!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Precies een maand later, op 20 augustus, waren Romano ik alweer een jaar getrouwd.

Wat nog ontbreekt in dit overzicht is de newborn shoot die we begin augustus gedaan hebben, maar daar heb ik op het moment dat ik dit typ nog geen foto’s van. Het is in elk geval een heel bijzonder jaar geweest en ik ben benieuwd wat het komende jaar me gaat brengen!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk6 reacties op “Mijn 29e verjaardag!”
  Christine

  September 11, 2017

  Van harte gefeliciteerd Margot!
  En of je het nu wel of niet vandaag viert: een hele fijne dag gewenst..!!
  Een prachtig jaaroverzicht om te zien.. Wat is er veel gebeurd! Wens je een éven mooi, gelukkig, liefdevol én gezond nieuw levensjaar toe!


  Anita te Gussinklo

  September 11, 2017

  Margot, van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  En een fijne en gezellige dag gewenst.


  Wendy (B)

  September 11, 2017

  Proficiat!  September 11, 2017

  Gefeliciteerd, ziet eruit als een heel geslaagd jaar vol mijlpalen. Ben benieuwd naar de foto’s van de babyshoot, vind die van je zwangerschapsshoot in elk geval prachtig!  September 12, 2017

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooi jaar!


  Lisan

  September 14, 2017

  Gefeliciteerd! Volgens mij was je 28e levensjaar een zeer goed jaar


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie