Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's - My Simply Special
21/10/2019

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

Toen ik nog maar net zwanger was van Liam, bestelde ik een jurkje om te dragen tijdens de wekelijkse buikfoto die Romano en ik van plan waren te maken. Na de geboorte van ons mannetje maakte ik een mooi overzicht van mijn groeiende buik zoals hier te zien is. Uiteraard wilde ik deze tweede zwangerschap op dezelfde manier vastleggen. We maakten dit keer iets minder foto’s, maar wel ook plaatjes met Liam erbij. Kijk maar mee.

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

Het blijft toch bijzonder, zo’n groter wordende buik. En dan te bedenken dat er een echt mensje in zit met alles er op en er aan! Ik ben in elk geval erg blij dat we toch weer de moeite hebben genomen om regelmatig de camera erbij te pakken. De eerste keer dat we een buikfoto maakten, kwam Liam er heel schattig bij staan. Dat was het begin van een nieuwe ‘traditie’. Uiteindelijk werd het wel steeds moeilijker om een foto met hem erbij te maken, maar toch is het met behulp van wat random voorwerpen gelukt. Hieronder heb ik ze bij elkaar gezet, samen met de buikfoto’s die door de maanden heen online zijn gekomen in verschillende posts.

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

13 weken en 6 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

15 weken en 5 dagen

Dagboek: Lang weekend klussen

17 weken en 1 dag

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

18 weken en 6 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

21 weken en 6 dagen

Dagboek: Babymoon 2.0

24 weken en 1 dag

Dagboek: Babymoon 2.0

24 weken en 2 dagen

Zwangerschapsupdate #32: Onmisbare items

24 weken en 3 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

26 weken en 6 dagen

Dagboek: Naar de verloskundige

28 weken en 3 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

28 weken en 5 dagen

Zwangerschapsupdate #37: Een beetje eigenwijs

31 weken en 6 dagen

Zwangerschapsupdate #37: Een beetje eigenwijs

32 weken en 2 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

32 weken en 6 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

34 weken en 5 dagen

Zwangerschapsupdate #39: Stuitligging

35 weken en 5 dagen

Zwangerschapsupdate #39: Stuitligging

35 weken en 5 dagen

Dagboek: Middagje ziekenhuis

36 weken en 1 dag

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

36 weken en 5 dagen

Zwangerschapsupdate #40: De draaipoging

37 weken

Dagboek: Liams tweede verjaardag

37 weken en 5 dagen

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

38 weken en 6 dagen

Dagboek: Afwachten maar

39 weken

Mijn 2e zwangerschap in buikfoto's

Precies een week na de bevalling (ik beviel met 39 weken en 6 dagen).

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Zwanger3 reacties op “Mijn 2e zwangerschap in buikfoto’s”

  October 21, 2019

  Leuk om te zien. Die foto bij dat he bij haar bedje staat is mijn favoriet

  X  October 21, 2019

  Super leuk! Ik heb dit ook gedaan
  Nu maak ik wekelijks een foto van Noa  October 21, 2019

  Wat mooi om je buik zo te zien groeien. Die foto’s lijken me heel waardevol en een mooie terugblik op de tijd dat je zwanger was van Zoey. Ik vind het altijd fascinerend om te zien hoe zo’n buik dan steeds groter wordt. Super leuk dat je dit hebt bijgehouden!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie