Mijn 5 favoriete cosmetica merken - My Simply Special
09/10/2017

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

Er is een fase geweest waarin ik veel make-up kocht, maar tegenwoordig gebeurt dat nog maar heel af en toe. Ik weet wat ik fijn vind om te gebruiken en welke producten ik steeds opnieuw blijf pakken. Natuurlijk hou ik ervan om af en toe iets nieuws te proberen, maar dat doe ik echt veel minder vaak dan vroeger. Als ik dan toch iets nieuws koop, dan zijn er een aantal merken waarbij ik als eerste zal kijken. Welke dat zijn? Ik zal het jullie vertellen!

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

MAC

MAC is denk ik wel het merk waar ik het langst fan van ben en waar ik het meest van heb. Het was denk ik ook het eerste wat luxere merk waar ik spullen van in huis had. Door de jaren heen heb veel verschillende producten van MAC geprobeerd en er zit nog heel wat van in mijn stash. Mijn favorieten zijn de oogschaduws, kwasten en lipsticks, maar eigenlijk heb ik overal goede ervaringen mee. Het is wel een wat duurder merk, maar de producten zijn gewoon goed en fijn om te gebruiken.

Mijn aanraders:

 • de oogschaduws
 • blush in de kleur Style
 • de Studio Finish concealers
 • lipsticks in de kleuren Syrup en Patisserie
 • bronzer
 • kwasten 217 en 239

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

NARS

Van NARS kocht ik mijn eerste product toen ik op vakantie was in Amerika. Ik wilde namelijk graag de highlighter Albatross en de blush Orgasm hebben. Allebei heel bekende producten in beautyland. In de jaren erna heb ik mijn stash uitgebreid met nog drie andere blushes en hoewel Orgasm een prachtige blush blijft, heb ik inmiddels nieuwe favorieten. Met andere producten van NARS heb ik (nog) geen ervaring, maar mijn handen blijven jeuken om meer blushes te kopen.

Mijn aanraders:

 • highlighter Albatross
 • blush Luster
 • blush Deep Throat

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

Too Faced

Van Too Faced heb ik niet veel, maar wel twee items die ik echt heel erg vaak gebruik. Waar ik het over heb? De oogschaduwbasis Shadow Insurance en het oogschaduwpalet Natural Eyes. Van die oogschaduwbasis heb ik al meerdere tubes opgemaakt en dat oogschaduwpalet gebruik ik echt heel vaak. Ook als ik op vakantie ga, gaat hij zeker mee. Het kriebelt wel af en toe om nog een palet van dit merk aan te schaffen, maar tot nu toe heb ik me in weten te houden.

Mijn aanraders:

 • oogschaduwbasis Shadow Insurance
 • oogschaduwpalet Natural Eyes

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

Zoeva

Als ik tegenwoordig een nieuwe kwast nodig heb, dan kijk ik eerst bij Zoeva. De kwasten van MAC zijn fijn, maar ook wel vrij prijzig. Zoeva heeft ook heel fijne kwasten, een groot aanbod en tot nu toe ben ik heel tevreden over de kwaliteit!

Mijn aanraders:

 • nummer 102 voor foundation
 • nummer 142 voor concealer
 • nummer 101 voor bronzer

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

Essie

Als we het hebben over nagellak, gebruik ik graag de gellak van Sensationail. Als we dat nou buiten beschouwing laten, dan ben ik vooral fan van Essie. Dit merk heeft leuke kleurtjes, veel creamy lakjes, fijne en brede kwastjes en ze blijven gewoon goed zitten.

Mijn aanraders:

 • Not Just a Pretty Face (volgens mij helaas niet meer verkrijgbaar)
 • Big Spender

Mijn 5 favoriete cosmetica merken

Wat zijn jullie favoriete merken voor make-up?Categorieën: Beauty, Body
Tags:1 reactie op “Mijn 5 favoriete cosmetica merken”
  Christine

  October 9, 2017

  EE cream van Estée Lauder, zwartbruine mascara Masterpiece van Max Factor en mijn nieuwe Finishing kwast om losse poeder van Catrice aan te brengen van Academy zijn hier favoriet..
  Ik heb nog nooit iets van Mac of NARS gebruikt, je maakt me wel nieuwsgierig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie