Mijn 5 favoriete praktische DIY's - My Simply Special
26/08/2016

Mijn 5 favoriete praktische DIY's

Ik ben gek op DIY-projecten en dan vooral de versies die niet al te ingewikkeld zijn. Een deel van de projecten die ik hier deel zijn gewoon leuk en decoratief, maar ik heb inmiddels ook aardig wat echt praktische DIY’s gedeeld. (Vind ik dan, hihi.) Het leek me leuk om voor vandaag mijn vijf favorieten onder elkaar te zetten.

DIY: Onzichtbare riem

Onzichtbare riem

Deze DIY is misschien niet de mooiste of de charmantste, maar het is wel degene die ik het meest gebruik. Deze onzichtbare riem van elastiek draag ik namelijk bijna dagelijks!

DIY: Verzorgende lippenbalsem

Verzorgende lippenbalsem

Ik heb bijna altijd droge lippen en verzamel dus ook lippenbalsems. Ze liggen overal in huis en in bijna elke tas kan ik er ook wel een vinden. Nu zijn er een hoop fijne varianten te vinden, maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. En dat is leuk om te doen!

Video: Ringen verkleinen

Ringen verkleinen

Het is alweer even geleden, maar ik heb een video gemaakt over het verkleinen van ringen met behulp van lijm. Dit is een snelle, onzichtbare en goedkope manier om ringen te verkleinen die net even te groot zijn. Perfect voor bijoux! (Met echte sieraden zou ik gewoon naar een juwelier gaan.)

Snelle DIY cadeautjes (voor moederdag)

Scrub met amandelolie

Ik scrub mijn lichaam soms een periode vrij regelmatig en dan vergeet ik het weer een hele tijd. Ik heb in elk geval ontdekt dat het heel makkelijk is om zelf een lekkere scrub te maken. En het is nog budgetvriendelijk ook!

DIY: Chevron deurmat

Chevron deurmat

Nu ga ik een beetje vals spelen, want bij deze DIY maak ik niet zelf iets handigs, ik leuk een praktisch item een beetje op. Ik heb namelijk een deurmat met chevronprint gemaakt waar ik nog elke dag met plezier mijn voeten op veeg. Hij ligt er inmiddels ruim een jaar en hij ziet er nog steeds goed uit!

Wat zijn jullie favoriete praktische DIY’s? Categorieën: DIY, To DoEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie