Mijn bucket list - een update - My Simply Special
03/02/2020

Mijn bucket list - een update

Inmiddels is het al ruim vier jaar geleden dat ik een bucket list online zette met grote en kleine dingen die ik ooit nog eens wil doen. In deze post vertelde ik er meer over, maar hij is hier altijd te vinden. Ik realiseerde me dat ik er al heel lang niet naar gekeken had en inmiddels is mijn leven natuurlijk flink veranderd. Het leek me dus hoog tijd om eens te kijken wat ik af kan strepen, wat ik niet meer interessant vind en wat er bij moet komen te staan.

Dagboek: Barcelona

Steden

 • New York (juli 2007)
 • Las Vegas (sept 2013)
 • Wenen
 • Antwerpen (maart 2014)
 • Gent (aug 2015)
 • Venetië (juli 2001)
 • Florence
 • Lissabon
 • Porto
 • Kopenhagen (maart 2012)
 • Petra
 • Moskou
 • Sint Petersburg

Stedentripjes heb ik de laatste jaren eigenlijk bijna niet gemaakt. Ik ben met Romano naar Gent geweest en met vriendinnen naar Barcelona, maar daar houdt het wel op. Toch lijken alle plaatsen op dit lijstje me nog steeds interessant. Ik ben wel benieuwd, vinden jullie het leuk om met jonge kinderen stedentripjes te maken?

Dagboek: Op naar Suriname

Landen & eilanden

 • Australië
 • New Zeeland
 • Madagaskar
 • India
 • Amerika (juli 2007)
 • Marokko
 • Mexico
 • Egypte
 • Rusland
 • Japan
 • China
 • Bali (jan 2014 en aug 2016)
 • Hawaï
 • Seychellen (dec 2015)
 • Griekenland (aug 2011)
 • Vietnam (juli 2008)
 • Jordanie
 • IJsland
 • Suriname

Zuid-Frankrijk en de Canarische eilanden zijn de terugkomende bestemmingen van de laatste jaren, dus ook van dit lijstje kan ik niet veel afstrepen. Alleen Suriname eigenlijk, want daar gingen we heen toen Liam een maand of zeven oud was. Als ik naar de rest van de landen kijk, heb ik de neiging om wat te schappen. Zo zie ik mezelf niet zo snel naar India gaan en lijken stedentripjes naar Rusland me genoeg. Kroatië wil ik juist toevoegen, want daar hoor ik positieve dingen over. Ik ben wel in Split geweest, maar de rest van het land schijnt ook erg mooi te zijn. Het lijkt me ook heel gaaf om, als Liam en Zoey wat ouder zijn, samen verre reizen te maken. 

Meemaken

 • Naar New York voor of met kerst
 • Carnaval in Venetië
 • Noorderlicht zien
 • Zwemmen met dolfijnen (juli 2009)
 • Roadtrip oostkust Amerika
 • Disneyland Florida bezoeken
 • Ballonvlucht maken (aug 2010)
 • Risotto eten in Italië
 • In een woestijn onder de sterren slapen

Haha, hier kan ik helemaal niks van afstrepen, maar alles lijkt me nog steeds heel erg leuk. Ik heb juist dingen die ik toe wil voegen. Denk bijvoorbeeld aan een huskytocht om te combineren met het zien van het noorderlicht. Of Disneyland Parijs bezoeken met de kids en in Florida ook andere parken dan alleen Disneyland. Iets dichter bij huis is de Efteling. Daar ben ik al heel lang niet geweest, maar het lijkt me super om er een dag met de kleintjes heen te gaan.

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Blog

Grappig om dit te zien, want inmiddels kijk ik hier heel anders naar. Vloggen is bijvoorbeeld niet iets dat ik mezelf zie doen. Ik heb wel eens de vraag gekregen of ik daar mee wilde beginnen en ik heb het overwogen, maar besloten het niet te doen. Ik probeer al regelmatig foto’s te maken van alles wat ik doe en filmen zou nog veel meer tijd kosten. Ook vraag ik me af wat ik zou moeten laten zien. Ik breng veel tijd door met Zoey en Liam en met foto’s kan ik flink filteren in wat ik online deel en wat niet. Met video’s wordt dat voor mijn gevoel lastiger en ben ik bang dat het heel saai wordt. Ach ja. Bloglovin is voor mij ook minder belangrijk geworden, ik kijk liever naar het aantal bezoekers in Google Analytics. In 2015 kwamen er ongeveer 99.000 unieke bezoekers langs en afgelopen jaar waren dit er ruim 320.000. Een heel mooie stijging dus en dat hoop ik door te zetten. (Ik zie nu dat er al ruim een miljoen verschillende mensen een kijkje hebben genomen op mijn blog, toch bijzonder!)

Dagboek: My Simply Special bestaat 6 jaar!

Carrière

 • Eigen productlijn opzetten
 • Eigen bedrijf hebben (01-01-15)
 • Als ZZP’er een opdracht uitvoeren (feb 2015)
 • Schrijven voor een krant/tijdschrift/website (28-01-15)

Ook hier zijn mijn interesses een beetje verschoven. Ik blog natuurlijk nog steeds en doe daarnaast verschillende projecten als ZZP’er. Dat bevalt me heel goed. Schrijven voor een krant of tijdschrift haal ik daarom weg. Een eigen productlijn opzetten lijkt me nog wel heel gaaf. Iets voor de toekomst!

Dagboek: New hair

Beauty

Het zijn kleine dingen, maar van dit lijstje heb ik alles af kunnen strepen. Al moet ik zeggen dat ik die perfecte haarkleur nu niet meer heb. Daarvoor moest ik af en toe een halve dag bij de kapper zitten en dat vind ik het nu niet waard. Wie weet komt dat in de toekomst weer, maar voor nu kies ik voor een simpele DIY optie uit een pakje.

DIY: Geurkaarsen

DIY

Ik hou er van om bezig te zijn met DIY-projecten. Dat is altijd zo geweest. Van dit lijstje kan ik alleen de geurkaarsen afstrepen, maar ik heb wel een heleboel andere dingen gemaakt. Vooral veel babyspullen. Waar ik graag aan werk, wisselt ook heel erg per periode. Ik heb nu bijvoorbeeld niet veel zin om een sjaal te breien, maar wil wel jurkjes gaan naaien voor Zoey.

Zelf ladoo & bounty's maken

Food

Grappig om te lezen, want ook dit lijstje hangt heel erg af van wat er op een moment in mijn leven speelt. Nu wil ik namelijk vooral meer vegan recepten proberen en experimenteren met bakken zonder ei.

Onze Hindoestaanse bruiloft: De ceremonie & het feest

Overigen

 • Zangles nemen (2011)
 • Piano leren spelen
 • Leren kitesurfen
 • Slipcursus volgen
 • Weer op spitzen dansen
 • Een paar maanden in het buitenland wonen
 • Op een paard over het strand galopperen
 • Buiten een film kijken op een groot doek
 • Buiten slapen in eigen tuin
 • Indoor skydiven
 • Wijnproeverij (dec 2016)
 • Dineren in het donker
 • Naar een levensgroot doolhof (als kind al eens gedaan, maar voor herhaling vatbaar)
 • Vrijwilligerswerk doen
 • Zomaar een kaartje sturen (dit moet ik vaker doen!)
 • Hindoestaanse bruiloft meemaken (02-05-15)
 • Drie pull-ups kunnen doen
 • EHBO cursus volgen (feb 2016)

Uhm nee, hier kan ik niks nieuws van afstrepen. Wel leuk om te lezen dat ik een paar jaar geleden graag een Hindoestaanse bruiloft mee wilde maken en dat we inmiddels zelf zo’n bruiloft gehad hebben. Dat was bijzonder om mee te maken! Wat ik ook merk, is dat ik bij sommige dingen meteen denk dat het leuk zou zijn om met Liam en Zoey te doen als ze iets ouder zijn. Hihi!

Baby update #17: Newborn & family shoot

Mijlpalen

 • Trouwen (op 23-07-16 en 20-08-16)
 • Kinderen krijgen

Het belangrijkste heb ik tot het laatst bewaard! Inmiddels zijn we ruim drie jaar getrouwd en zijn we een gezin van vier. Zo bijzonder!

Wat staat er allemaal op jullie bucket list?Categorieën: My Life, PersoonlijkEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie