Mijn eerste Hot Stone massage - My Simply Special
07/03/2015

Mijn eerste Hot Stone massage

Een tijd geleden kreeg ik van Romano een set stenen voor ‘hot stone’ massages. Heel af en toe (als ik hem lief aankijk) dan masseert hij me daarmee, maar ik had nog nooit een professionele Hot Stone massage meegemaakt. Ik was daar wel benieuwd naar en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!

Mijn eerste Hot Stone massage

Toen ik van Treatwell de vraag kreeg of ik de website wilde testen en een behandeling uit wilde kiezen wist ik het wel! Op de website vond ik een enorme hoeveelheid locaties, met behandelingen variërend van knipbeurten tot wimperextensions, manicures, yogalessen en meer. Je kan dus makkelijk locaties en prijzen vergelijken, een afspraak maken voor een moment dat jou uitkomt en alvast betalen. Handig!

Mijn eerste Hot Stone massage

Zelfs zat ik te twijfelen tussen een gezichtsbehandeling met producten van Hannah (daar ben ik heel benieuwd naar) en een ontspanningsmassage. Aangezien mijn spieren vaak vastzitten door het vele computeren koos ik uiteindelijk voor een Hot Stone massage. Zo kon ik eens zien hoe dat gedaan wordt door een professional.

Mijn eerste Hot Stone massage

Was het fijn? Absoluut! Ik werd netjes ontvangen bij DB Skin Coaching in de Middenbeemster (de naam verandert als het goed is binnenkort naar Hannah Huidcoach Center) en na wat te hebben gedronken mocht ik plaatsnemen in één van de behandelkamers. Wat ik heel fijn vond was dat er van te voren even uitgelegd werd wat er ging gebeuren.

Mijn eerste Hot Stone massage

En wat gebeurde er dan? Om te beginnen kreeg ik warme dekens en handdoeken over me heen en op mijn rug werden heerlijk warme stenen gelegd. Vervolgens werd mijn rechterbeen ingesmeerd met een massageolie en gemasseerd met de stenen. Ze nam dan in elke hand een warme steen en die bewoog ze met zowel de platte als de smalle kanten over de huid. Zo worden spieren losgemaakt door zowel de druk als de warmte. Hierna werden de stenen weggelegd en werden mijn been en voet met de hand verder gemasseerd. Na nog een korte massage met warme stenen was het tijd voor mijn andere been en vervolgens ook mijn rug, armen en nek.

Mijn eerste Hot Stone massage

Heerlijk, ik kan zo genieten van zo’n behandeling! Ik ga Romano maar snel vragen of hij wil proberen me ook zo te masseren.

Hebben jullie wel eens een Hot Stone massage meegemaakt?

Bron: foto 2, 3, 6 

Disclaimer

 Categorieën: Beauty, Body, More, To Do
Tags:7 reacties op “Mijn eerste Hot Stone massage”

  March 7, 2015

  Wat leuk! Ik heb nog nooit zo’n massage gehad maar ben er altijd heel nieuwsgierig naar. Leuk om dit dan te lezen!  March 7, 2015

  Wat een mooie salon zeg en dat lijkt me heerlijk! Hoewel ik de hitte wel een beetje eng vind!  March 7, 2015

  Hot Stone Massages zijn echt heerlijk.  March 7, 2015

  Ik heb nog nooit een Hot Stone massage gehad (eigenlijk nog nooit een massage in een salon) maar het lijkt me zo lekker. Ben wel erg benieuwd en hoop dat ik er ooit eentje krijg  March 7, 2015

  Zelf heb ik nog nooit zo’n massage gehad, maar het lijkt me wel wat!  March 8, 2015

  Het lijkt me echt heerlijk om te laten doen ! xx  March 9, 2015

  Ik heb zelf nooit zo’n massage gehad, het lijkt me zeker wel wat! Mooie foto’s heb je gemaakt


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie