Mijn favoriete haaraccessoires - My Simply Special
24/04/2015

Mijn favoriete haaraccessoires

Als ik een dagje thuis werk frommel ik mijn haar nog wel eens in een rommelig knotje of ik ga voor een snel staartje. Maar als ik de deur uit ga vind ik het meestal wel leuk om echt iets met mijn haar te doen. Oké, met stijl- en krultangen aan de slag gaan duurt me vaak te lang, maar ik kan best mijn haar even leuk opsteken. Wat ik daarvoor gebruik? Ik laat jullie vandaag mijn favoriete haaraccessoires zien!

Mijn favoriete haaraccessoires

Deze elastiekjes komen jullie misschien al wel bekend voor. Over de Invisibobble elastiekjes schreef ik al eens een hele post en nog steeds gebruik ik ze veel. Je krijgt minder een knik in je haar en ze zakken niet uit. Ik vind ze zelf vooral fijn voor een rommelig knotje, want dan hoef je ze niet heel strak in je haar te doen om ervoor te zorgen dat ze blijven zitten. Dat scheelt weer hoofdpijn! (Verkrijgbaar via verschillende webshops.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Als ik mijn haar wat netter op wil steken gebruik ik verschillende soorten speldjes. De zwarte schuifspeldjes zitten lekker strak en zijn handig om bijvoorbeeld de korte plukjes net achter mijn oor vast te zetten. Toen ik jong was stak mijn moeder mijn haar wel eens op en daarvoor gebruikte ze altijd van die u-vormige speldjes. Zelf ben ik ze heel lang soort van vergeten, maar inmiddels ben ik helemaal fan. Ik gebruik twee formaten en ze zijn perfect om je hele haar zo mee vast te zetten dat het niet uitzakt. (Te koop bij de drogist en kapperszaken.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Nog zo’n vergeten accessoire! Deze donut gebruikte mijn moeder ook al voor mijn haar toen ik nog heel jong was en sinds kort gebruik ik ‘m weer. Mijn haar is er eigenlijk net een beetje te dun en te kort voor, maar als ik mijn haar toupeer en een beetje rommelig vastzet gaat het net. (Te koop bij de drogist en bijvoorbeeld de H&M.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Als ik een speciaal feestje heb vind ik het wel leuk om nog wat extra’s met mijn haar te doen. Deze simpele steentjes heb ik al jaren, zijn heel makkelijk in je haar te draaien en kunnen een kapsel echt afmaken. Ik gebruikte ze bijvoorbeeld toen ik naar een bruiloft in Madrid ging. (Volgens mij worden ze nog steeds verkocht bij de drogist.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Ik ben regelmatig op Pinterest te vinden en daardoor kreeg ik steeds meer de neiging om wat meer accessoires te gaan verzamelen om een kapsel echt af te maken. Eén van mijn nieuwste aanwinsten is dit schattige speldje dat je zo in je haar kan schuiven. (Te koop bij Born Pretty Store.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Hier heb ik een simpel knotje gemaakt en het speldje erbij gestoken. Simpel, maar ik vind het wel leuk!

Mijn favoriete haaraccessoires

Deze speld is wat groter en wat meer buiten mijn comfortzone. Toch moet je af en toe eens wat nieuws proberen en ik vind ‘m gelukkig verrassend leuk! (Te koop bij Born Pretty Store.)

Mijn favoriete haaraccessoires

Kijk! Zo verandert een nonchalant opgestoken kapsel ineens in iets dat je naar een feestje kan dragen!

Mijn favoriete haaraccessoires

Wat zijn jullie favoriete haaraccessores?

Disclaimer Categorieën: Beauty, Body
Tags:19 reacties op “Mijn favoriete haaraccessoires”

  April 24, 2015

  Leuke spulletjes! Die steentjes heb ik inderdaad ook, maar als ik ze eenmaal in heb, krijg ik ze gewoon niet meer uit. Ze blijven dan vasthangen in mijn haar. De knot met dat blaadjesspeldje vind ik heel erg leuk!


  MySimplySpecial
  April 24th, 2015


  Oh dat is lastig! Ik kan ze er meestal vrij makkelijk weer uitdraaien.  April 24, 2015

  Wat een prachtige accessoires! Ik ben heel erg benieuwd naar de invisibobble, deze wil ik graag nog een keer proberen!
  Liefs, iris  April 24, 2015

  Wauw die laatste speld is echt prachtig! En de invisibobble vind ik ook fijn  April 24, 2015

  Die speldjes zijn heel mooi! Ik draag m’n haar vaak in een knotje, maar opsteken is ook erg leuk!  April 24, 2015

  Jou staat dit allemaal zo leuk!


  MySimplySpecial
  April 24th, 2015


  Hihi, dankjewel!  April 24, 2015

  die invisibobbles zijn echt fijn en goed! ik vind het gouden blaadjes speldje heel leuk!  April 24, 2015

  Wat mooi Ik moet eigenlijk wel wat meer haaraccessoires kopen.  April 24, 2015

  Mooi die speldjes! Ik zou mijn haar ook wat meer moeten opsteken, juist nu het mooie weer er weer aankomt


  MySimplySpecial
  April 24th, 2015


  Als het warm is, is het altijd wel lekker om geen plakkerige haren in je nek te hebben hè?


  Lena

  April 24, 2015

  Dat speldje met die blaadjes is echt heel mooi.
  Zo’n kleine steentjes heb ik echt nog nooit gezien! Maar ze zijn echt super leuk in je kapsel voor de bruiloft
  Ach, al deze accessoires zijn mooi, ik wil ze allemaal :p
  Liefs, Lena  April 24, 2015

  Wat een gaaf speldje!  April 25, 2015

  Zou je het wellicht leuk vinden eens een tutorial te maken van die laatste look? Ik heb nu nog veel te kort haar ervoor maar echt een prachtige updo!!


  MySimplySpecial
  April 25th, 2015


  Ja hoor dat kan ik wel eens doen, maar eigenlijk stelt het niet zoveel voor. Ik heb mijn haar flink getoupeerd, het daarna losjes achterop mijn hoofd bij elkaar geduwd (duw de uiteindes onder de rest van je haar zodat er een beetje en rol ontstaat) en het vervolgens vastgezet met die u-vormige speldjes.


  Debby
  April 26th, 2015


  ok t was ook mee en idee dan een dit moet je doen haha al mijn haar lang genoeg is dan zal ik nog eens aan je denken en hiermee aan de slag gaan


  MySimplySpecial
  April 26th, 2015


  Snap ik en ik vind het alleen maar leuk als lezers van mijn blog suggesties geven voor posts hoor!  April 25, 2015

  Wat leuk! Ik gebruik eigenlijk nooit haaraccessoires, maar bij anderen vind ik het altijd zo leuk!  April 25, 2015

  Het ‘blaadjes’ speldje vind ik heel leuk staan!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie