Mijn favoriete lipbalsems - My Simply Special
10/07/2013

Mijn favoriete lipbalsems

Lipbalsems, ik ben er gek op! Ik er heb er dan ook aardig wat en heb ze overal liggen. In verschillende tassen, in de keuken, op mijn nachtkastje, in de auto, op de trap en ga zo maar door. Maar wat zijn nou mijn favorieten? Moeilijke vraag hoor! Ik heb geprobeerd een selectie te maken.

Mijn favoriete lipbalsems

Allereerst twee wat meer basic producten. Blistex trekt lekker snel in en maakt mijn lippen echt minder droog. Doordat het zo snel intrekt is dit ook een ideaal product om te gebruiken voor je met lippenstift aan de slag gaat. Dan de bekende Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Ik heb een tube op mijn nachtkastje staan maar heb ook een keer een setje van drie van deze schattige potjes gekocht. Ja minder hygiënisch, maar wel leuk. Misschien niet de meest hydraterende lipbalsem, maar het maakt mijn lippen wel lekker zacht.

Mijn favoriete lipbalsems

Over de nieuwe lipbalsems van Nivea schreef ik al een keer een review en deze Raspberry Rose variant is zeker een van mijn favorieten geworden. Lekker verzorgend en ik krijg er zachte lippen van. Ook het Fruitella geurtje vind ik nog steeds erg lekker. Van MAC heb ik een Tinted Lip Conditioner in de kleur Fuchsia Fix. Een fijne lipbalsem met een subtiel kleurtje. De geur is lekker, de smaak is lekker (ja echt) en er zit ook nog eens SPF 15 in. Fijn!

Mijn favoriete lipbalsems

Dit soort sticks zie je tegenwoordig steeds meer. De Graped-up Chubby Stick van Clinique heb ik al een tijd en is ook al bijna op. Chunky Cherry en de rood-roze lip balm van de Hema heb ik er redelijk recent bij gekocht. Ze zijn verzorgend, zitten in een leuke verpakking en zijn makkelijk aan te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes die je subtiel aan kan brengen zonder dat je een spiegel nodig hebt. Je kan er ook voor kiezen om ze op te bouwen naar een lekker fel kleurtje.

Mijn favoriete lipbalsems

Wat zijn jullie favoriete lipbalsems?Categorieën: Beauty6 reacties op “Mijn favoriete lipbalsems”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie