Mijn favoriete winterjassen - My Simply Special
27/12/2013

Mijn favoriete winterjassen

Goede winterjassen vinden vind ik soms best moeilijk. Mijn relatief lange armen maken namelijk dat ik niet alles even goed pas. De afgelopen jaren heb ik dan toch een aantal fijne jassen weten te vinden en het leek me leuk jullie mijn favorieten te laten zien.

Mijn favoriete winterjassen

Laten we beginnen met de oudste. Deze rode jas van Jane Norman kwam ik een aantal jaar geleden een keer toevallig tegen in de sale bij de V&D. Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe jas, maar de rode kleur trok toch echt wel mijn aandacht. Een fijne jas en een leuke afwisseling op mijn verder zwarte jassen.

Mijn favoriete winterjassen
Vorig jaar was ik tijdens de winter heel erg toe aan een nieuwe jas. Mijn oude zwarte zag er niet meer uit en ik moet toch netjes verzorgd naar mijn werk kunnen. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe jas. Bij een Vila winkel in Amsterdam zag ik deze jas hangen. Eigenlijk wilde ik graag een exemplaar met een capuchon, maar ik vond deze jas van Object zo mooi dat ik toch besloot hem mee naar huis te nemen. De wijdere onderkant maakt dat ik me in deze jas net wat vrouwelijker voel. Een beetje suf misschien, maar ik vind het leuk.

Oh en wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? Lekker fel he? Ik vind ze erg gaaf en perfect om een winterse outfit wat op te fleuren. Ik schreef trouwens eerder al een post over hoe je gekleurde schoenen kan combineren.

Mijn favoriete winterjassen

Goed, terug naar de jassen. Mijn laatste aanwinst is misschien een iets minder mooie jas, maar hij is wel lekker warm! Die wollen jassen zijn heel mooi namelijk, maar ik ben helaas zo iemand die het altijd koud heeft. Ken je dat? Dit jaar vond ik het dus wel tijd worden voor een echt warme winterjas! Deze kocht ik in de Esprit online shop en heeft een vulling van 50% dons en 50% veren en een verwijderbare rand van (nep)bont. Perfect voor als ik in de kou op de bus moet wachten!

Mijn favoriete winterjassen

Ik ben super blij met deze jassen, maar stiekem zou ik nog wel meer exemplaren willen hebben. Deze jassen van Kate Middleton vind ik bijvoorbeeld erg mooi. Simpel, strak, mooie kleuren en erg chique!

Wat zijn jullie favoriete winterjassen?

 Categorieën: Fashion, Outfit9 reacties op “Mijn favoriete winterjassen”

  December 27, 2013

  Wat leuk dat je zoveel verschillende jassen hebt! Ze lijken me allemaal heerlijk warm, maar de rode vind ik toch echt het leukst! Wat een gaaf kleurtje Liefs, Nicole  December 27, 2013

  Die rode jas is gaaf!  December 27, 2013

  Ik vind je rode jas echt heel mooi !! Ik weet niet wat ik deze winter heb, maar ik ben helemaal gek op rode jassen.  December 27, 2013

  Die rode vind ik echt heel erg leuk! Maar ik hou uberhaupt ook heel erg van jassen die je taille benadrukken  December 27, 2013

  Die rode is heel mooi!  December 28, 2013

  Ik hou van rode winterjassen, ze zijn zo classy!  December 28, 2013

  Mooie jassen heb je! Mijn favorieten zijn toch wel de parka en een fake fur jasje.  December 29, 2013

  Wauw, je trenchcoats zijn supertof! Rood staat je mooi


  Mira

  February 5, 2015

  Die groene jas is wel heel gaaf en ook heel mooi die wil ik graag is echt heel mooi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie