Mijn favorieten - januari 2020 - My Simply Special
20/01/2020

Mijn favorieten - januari 2020

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik in huis? Ik heb weer een paar leuke favorieten voor jullie. Een aantal items heb ik al langer, maar ik deel ook twee nieuwe aanwinsten waar ik heel blij van word.

Mijn favorieten - januari 2020

Hoofdsteun haak

Laat ik beginnen met twee handigheidjes voor in de auto. Kennen jullie het probleem van omvallende tassen? Als ik naar kantoor ga bijvoorbeeld, heb ik een tas mee met onder andere mijn laptop erin. Die zet ik dan voor de stoel van de bijrijder, maar bij de eerste bocht valt hij om. Heel irritant. Ik weet niet meer hoe ik hier op kwam, maar via AliExpress heb ik deze haak gekocht die je heel makkelijk aan de hoofdsteun kan bevestigen. Hier kan je vervolgens een tas aan hangen. Ideaal! Verder kan je ook iets omklappen, zodat je er een telefoon in kan zetten. Ik heb dat zelf nog niet gebruikt, maar als je een lange rit moet maken met kinderen kan dat zeker van pas komen.

Mijn favorieten - januari 2020

Netjes voor de kofferbak

Samen met die haak bestelde ik ook twee netjes om de kofferbak te organiseren. Ik heb altijd een aantal items bij me (zoals een dekentje, ijskrabber, ontdooispray voor de voorruit, boodschappentassen etc.) en het is vervelend als die rondslingeren. Ik was een beetje sceptisch, want zouden ze wel goed blijven zitten? Inmiddels gebruik ik ze al ruim een jaar en ik kan je vertellen dat ze bij mij nog nooit losgekomen zijn. Zelfs als je ze flink volstopt of er zwaardere dingen in plaatst. Je bevestigt ze in twee tellen met behulp van klittenband en kan ze dus ook weer makkelijk weghalen of verplaatsen.

Mijn favorieten - januari 2020

Lip Relief Cream 

Lipbalsems, ik heb ze overal in huis liggen en in elke tas zit er ook wel een. Er zijn verschillende varianten die ik fijn vind, maar zo af en toe zijn mijn lippen helemaal stuk en dan is de Lip Relief Cream van Blistex de enige optie waarbij ik echt het gevoel heb dat het helpt. Het is een vrij dunne crème die in je lippen lijkt te trekken. Als ik deze dan regelmatig gebruik, ben ik binnen no time van alle losse velletje af. (Te koop bij de drogist.)

Mijn favorieten - januari 2020

Ringen

Om mijn rechter ringvinger draag ik mijn verlovingsring en mijn trouwring. Mijn linker hand was meestal leeg en af en toe droeg ik een van mijn oudere ringen. Helaas zijn die allemaal net iets te groot voor die hand en zitten dus minder lekker. Ik wilde al een tijdje een sieraad hebben dat zou staan voor de geboortes van Liam en Zoey. Na lang zoeken en twijfelen, ben ik op twee heel subtiele ringen uitgekomen. In de eerste zit een saffier (de lievelingskleur van Liam) en in de ander een diamantje (Zoey). De ‘officiële’ geboortestenen zijn eigenlijk rood en groen, maar dat vond ik niet zo mooi. Ik heb dus gewoon zelf wat anders uitgekozen en daar een betekenis aan gekoppeld. Ik heb de ringen gekocht bij Diamond Point tijdens de Black Friday sale en het fijne is dat ze een hoop verschillende maten hebben. Ik kon dus voor mijn linkerhand een net wat kleinere maat kiezen dan ik normaal rechts draag en daardoor zitten ze perfect.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Elektrische onderdeken

Ik heb vast wel vaker verteld dat ik een koukleum ben en in de winter leg ik daarom altijd een elektrische onderdeken in mijn bed. Ik heb heel lang een kleintje gehad, maar op een gegeven moment heb ik een nieuwe gekocht die gewoon tot aan het voeteneinde komt. Het is de Medisana HU 650, maar ik zie dat die inmiddels niet meer leverbaar is. Deze ziet er uit als een vergelijkbare optie. Hij heeft in elk geval een turbostand, waardoor hij echt heel erg snel lekker warm is. Dat had ik veel eerder moeten kopen.

Wat zijn jullie favorieten van de laatste tijd?



Categorieën: My Life, Persoonlijk



1 reactie op “Mijn favorieten – januari 2020”

    January 21, 2020

    Oeh, die auto items zijn precies wat ik nodig heb! Thanks!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie