Mijn favorieten - juli 2018 - My Simply Special
30/07/2018

Mijn favorieten - juli 2018

Tijd voor een nieuwe blogserie! Ik deel de laatste tijd nog maar weinig reviews, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen fijne producten meer tegenkom. Voor mezelf en ook voor Liam natuurlijk! Vandaag is het tijd voor deel 1 met mijn favorieten van juli.

Mijn favorieten - juli 2018

Zwembad

Ik begin meteen met het nieuwste item uit dit lijstje, iets dat bij de hitte van de laatste tijd niet kon ontbreken. We hadden namelijk helemaal geen zwembad voor buiten en eigenlijk wilde ik daar ook pas aan beginnen als de tuin wat verder af zou zijn. Maar ja, de hitte van de laatste tijd maakte toch dat ik vorige week een zwembad (van het merk Bestway) bestelde. Gewoon een simpele, maar wel een die groot genoeg is om met z’n allen in te zitten en Liam lekker te laten spelen. De randen zijn lekker hoog en ook goed genoeg dat je er tegen aan kan zitten. Ja, heel fijn! (Nu hebben we eigenlijk nog goede matten voor eronder nodig en een afdekzeil, maar dat komt ergens wel.)

Mijn favorieten - juli 2018

Mini keukenmachine

Een paar maanden geleden bestelden we met AirMiles een staafmixer. Onze oude was stuk en af en toe miste ik ‘m wel echt als ik snel iets voor Liam wilde maken. De Philips ProMix is niet alleen een staafmixer, er zit ook een soort mini keukenmachine bij. En die gebruiken we echt heel regelmatig! Hij werkt namelijk goed en het formaat is ideaal om bijvoorbeeld snel een fruithapje te maken. (Al eet Liam inmiddels ook fruit in stukjes, hoor.)

Mijn favorieten - juli 2018

Herbruikbare knijpzakjes

Dat brengt me meteen bij de volgende favoriet. Ken je die kant en klare knijpzakjes met fruit en zo die je in de supermarkt kan kopen? Liam is er gek op! Nu bestaan er dus ook knijpzakjes die je zelf steeds opnieuw kan vullen. Met yoghurt, fruit, smoothie, wat je maar wil. Wij doen er vooral vaak yoghurt en fruit in, of een mix daarvan (waar ik die ProMix dan weer voor gebruik). Liam was pas in een fase waarin hij alles zelf wilde doen en niet meer met een lepel gevoerd kon worden. Maar, die knijpzakjes wilde hij wel. (En het scheelt ook een hoop geknoei, dus dat is handig voor onderweg.) Je hebt ze van verschillende merken, maar de meeste zijn erg klein. Ik ben daarom gegaan voor de ‘Monster’ versie van Nom Nom Kids (deze). Hier kan 200 ml in en dat is echt een prima hoeveelheid.

Mijn favorieten - juli 2018

Melk Karamel Zeezout

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ben ik verslaafd aan de melk karamel zeezout chocola van  Tony’s Chocolonely. Ik hou altijd wel van chocola en heb vaak een fase waarin ik een bepaalde smaak graag eet, maar nu kan ik zo’n reep wel snel oppeuzelen. Oeps!

Mijn favorieten - juli 2018

Tesa Powerstrips

Een tijdje terug zag ik op de blog van Michelle dat ze iets gebruikte om slingers en zo aan het plafond op te hangen. Iets dat ook weer te verwijderen zou zijn. Ik ben gaan zoeken wat het geweest moest zijn (en later mailde ze me het ook) en kwam er achter dat het gaat om de Tesa Powerstrips. Dit zijn de grotere versies, maar in de bouwmarkt verkopen ze ook kleinere varianten. Ideaal spul! Ik wil ons nieuwe huis netjes houden, maar ook leuke decoraties ophangen voor Liams verjaardag. Met deze strips kon dat en ze waren ook zo weer weg te halen, zonder het plafond of houtwerk te beschadigen.

Wat zijn jullie favorieten van de laatste tijd?Categorieën: My Life, Persoonlijk4 reacties op “Mijn favorieten – juli 2018”
  Christine

  July 30, 2018

  Leuk, jouw favorieten op een rij: het zwembad hebben wij ook, een afdekzeil voor dit formaat kun je via Kruidvat kopen en stevige rubberen ondertegels bij de Praxis. Misschien heb jij of iemand anders er wat aan!
  En die powerstrips van Tesa zijn echt fantastisch: wij hebben er een poster mee op behang gehangen die, toen ik hem zat was, zo weer kon verwijderen! Eérst had ik het met tape gedaan, maar de poster was te zwaar en viel er na een paar dagen af. Met de strips van Tesa heb je dat niet! Tesa heeft trouwens ook oersterk dubbelzijdig tape waarvan het juist níet de bedoeling is dat het meer loslaat. Bijna elf jaar geleden heb ik een bovenblad op een tafel vastgetapet en na vier verhuizingen zit dat er nog steeds op!
  Die fruitzakjes lijken me heel prettig voor onderweg, heel milieubewust ook om ze steeds zo her te kunnen gebruiken en wanneer je ze zelf vult met zelfgemaakte inhoud weet je precies wat erin zit, lijkt me echt handig ja!


  MySimplySpecial
  July 31st, 2018


  Goede tip, ik ga eens kijken bij het Kruidvat!  July 30, 2018

  Wat ik me gelijk afvaag is hoe je die zakjes goed schoonmaakt binnenin? En die tonys tsja daar heb ik dezelfde ervaring mee

  x


  MySimplySpecial
  July 31st, 2018


  Goed spoelen, afwassen met zeep en ze daarna eventueel nog in de vaatwasser zetten. Zo doe ik het in elk geval en dat gaat tot nu toe prima.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie