Mijn favorieten - juli 2020 - My Simply Special
17/07/2020

Mijn favorieten - juli 2020

Niet over alles wil ik hele reviews schrijven, dus in deze serie deel ik kort wat over 5 favorieten van de laatste maanden. Dit keer heb ik iets uit de categorieën gamen, interieur, huishouden, sporten en koken. Lekker divers dus!

Mijn favorieten - juli 2020

Airfryer

Een airfryer stond al een tijd op Romano’s wishlist, maar ik zag het helemaal niet zitten. Ik dacht dat je er alleen maar friet mee kon maken en het is weer zo’n apparaat waar je in de keuken een plek voor moet vinden. In januari kwam er dan toch een exemplaar in huis en ik moet toegeven dat ik fan ben! Ik vind het nog steeds niet het mooiste ding om op het aanrecht te hebben staan en heel goedkoop is het ook niet, maar hij is echt heel praktisch. Uiteraard kan je het als alternatief voor frituren gebruiken (al heb ik nooit een frituur in huis gehad), maar het is eigenlijk gewoon een soort snelle oven. Je kan er dus vanalles in maken. Aardappeltjes, groente, vlees(vervangers) en brood bijvoorbeeld. Vooral dat laatste vind ik heel fijn. We bakken namelijk vaak broodjes af voor lunch en dat is met dit apparaat echt in 5 minuten gepiept. Ideaal! 

Dagboek: Klussen in de tuin

Animal Crossing

Als je mijn dagboekposts leest, dan heb ik vast al door dat ik fan ben van Animal Crossing. Ik heb jaren geen spelletjes gespeeld, maar dit is dan wel weer erg leuk. Romano had al een Nintento Switch en die neem ik dus regelmatig in beslag. Het is een stressvrij spelletje waarbij je je helemaal uit kan leven op het ontwerpen van je eiland en het verzamelen van vanalles en nog wat. Ik kom er echt niet elke dag aan toe, maar ik probeer wel regelmatig te spelen, als is het maak een half uurtje.

Dagboek: Klussen in de tuin

Wasmiddel

Ik was al jaren met schoonmaakazijn en dat werkt prima. Je was wordt netjes schoon, het is goedkoop en goed voor je wasmachine. Nu merkten Romano en ik dat een aantal items die daarna niet de droger in mogen toch muf bleven ruiken. Heel irritant. Uiteindelijk heb ik het Black velvet wasmiddel van Robijn ontdekt en dat lost het probleem helemaal op! De witte was, het beddengoed en de handdoeken enzo doe ik nog steeds met azijn, maar de fijne, donkere was pak ik dit spul er bij. Wasmiddel kan wel duur zijn, maar ik bestelde via Plein meteen een heleboel flessen (plus wasverzachter) tijdens een aanbieding en dat scheelt echt enorm.

Dagboek: Animal Crossing

Kast

Ik hou er van om in de hoek van de bank te kruipen. Het nadeel? De salontafel is dan erg ver weg als je je glas wil pakken. Een paar maanden terug bestelden we eindelijk de June Sidetable van Woood voor achter de bank en dat hadden we veel eerder moeten doen. Nu kan ik er altijd een glas of een afstandbediening op leggen en het staat ook gewoon erg leuk. Ik heb nog niet alle plankjes gevuld en gestyled omdat we de subwoofer hier nog een plekje moet krijgen, maar zo vind ik het ook al leuk. 

Dagboek: Indoor Skydiven

Crossfit

Crossfit, ik zou het niet direct als ‘leuk’ omschrijven, maar ik ben wel heel blij dat Romano me overgehaald heeft om een proefles te volgen. Het is hard werken, maar elke les is anders, dus dat houdt het interessant. Ook kan je alles aanpassen aan je eigen niveau, maar je wordt altijd gemotiveerd om alles te geven en het maximale uit de training te halen. Spierpijn heb ik dus weer regelmatig en Romano en ik merken allebei dat we minder moe zijn sinds we weer vaak trainen, ondanks dat ik er ‘s nachts nog vaak uit moet voor Zoey.

 

Sporten jullie graag?Categorieën: My Life, Persoonlijk6 reacties op “Mijn favorieten – juli 2020”
  Sara

  July 17, 2020

  Leuk! Ik ben zelf niet echt sportief, nu ook zwanger en het was coronatijd, dus helaas ook niet veel aan beweging gedaan. Wat grappig, ik heb al jaren een airfryer, maar wist niet dat je daarin broodjes kan afbakken! Dat zijn dus dezelfde als in de oven? Wel ideaal, want ik vind het soms zo zonde om de oven helemaal op te warmen voor een paar broodjes!


  MySimplySpecial
  July 18th, 2020


  Ja klopt! Werkt perfect en lekker snel.  July 17, 2020

  Leuke week! Ik had dat nog nooit gehoord haha, wassen met schoonmaakazijn.


  MySimplySpecial
  July 20th, 2020


  Nee, ik geloof niet dat heel veel mensen het doen. Ik heb het van mijn moeder en volgens mij is ze er ooit mee begonnen ivm allergische reacties op wasmiddelen.


  Karen

  July 18, 2020

  Kun je iets meer vertellen over dat wassen met schoonmaakazijn? Echt helemaal als vervanger van wasmiddel? Ik ben wel benieuwd.


  MySimplySpecial
  July 20th, 2020


  Yes! Ik doe gewoon een scheutje in het bakje waar je normaal het hoofdwasmiddel in doet. Eventueel wat wasverzachter er bij en dan doe ik de machine aan. Zo doe ik alle witte was en ook de donkere handdoeken en het beddengoed. Mijn moeder is er geloof ik ooit mee begonnen ivm allergische reacties op wasmiddelen en ik doe het dus ook al jaren. Beantwoord dat je vraag een beetje? Laat maar horen als je meer wil weten


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie