Mijn favorieten - maart 2020 - My Simply Special
16/03/2020

Mijn favorieten - maart 2020

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik in huis? Dit keer vertel ik kort over ons servies en mijn pantoffels en ik heb twee kijktips voor jullie.

DIY: Servetringen

Servies

Toen ik op mijn 17e uit huis ging, had ik natuurlijk servies nodig. Inmiddels ben ik 31 en we gebruikten nog steeds de spullen die ik toen gekregen heb. Prima, maar het was hoog tijd voor wat nieuws. We hadden te weinig borden en lang niet alles was nog mooi. We hebben bij een hoop winkels gekeken en zijn uiteindelijk voor een servies van de eigen lijn van Blokker gegaan. We zochten iets waar we voorlopig niet op uitgekeken zullen zijn en kozen voor iets wits. Veilig, neutraal en tijdloos. De opstaande randen van de borden zorgen ervoor dat ze niet saai worden en zijn ook nog eens praktisch tijdens het eten. (Het stapelt alleen wat minder handig.) Ja, ik wordt er elke keer blij van als ik iets uit de kast pak.

Dagboek: dipje

Pantoffels

Ik ben een echte koukleum en krijg dus ook snel koude voeten. Beneden hebben we vloerverwarming, maar boven natuurlijk niet. In de winter draag ik daarom regelmatig pantoffels en al jaren koop ik van die zachte, simpele, goedkope exemplaren. Die zitten lekker, maar ik loop ze altijd veel te snel stuk. Een andere optie is om van die fluffy sokken over mijn normale sokken te dragen, maar dat vind ik wel erg glad zo met een baby in huis. Hoog tijd dus om een veilige optie te zoeken die langer mee gaat. Ik heb verschillende dingen gepast en koos uiteindelijk voor grijze exemplaren van Toms. Ze zijn niet zo zacht dat ik ze aanhoud als ik in kleermakerzit op de bank ga zitten, maar ze lopen goed, zijn veiliger en lekker warm.

Mijn favorieten - maart 2020

The Game Changers

Ik heb wel eens verteld dat Cowspiracy en What the Health interessante docu’s zijn om te kijken en nu wil ik daar The Game Changers aan toevoegen. Cowspiracy laat zien dat hoe we eten niet heel goed is voor het milieu, What the Health gaat over hoe gezond het is om vlees en zuivel te eten en The Game Changers laat zien dat je ook prima aan je eiwitten kan komen als je plantaardig eet. Uiteraard moet je kritisch blijven, maar het zet je wel aan het denken. (Ze staan allemaal op Netflix.)

Mijn favorieten - maart 2020

You

Hebben jullie deze serie al gezien? Een tijd geleden keken Romano en ik samen seizoen 1 en op het moment dat ik dit type zijn we met seizoen 2 bezig. Met Zoey erbij komen we niet zo vaak aan tv-kijken toe als we zouden willen, want anders hadden we alles binnen een paar dagen wel gekeken. Mocht You het nog niet kennen dan zou ik zeker eens gaan kijken. Het is een psychologische thriller die heel makkelijk wegkijkt en ik vind het heel knap hoe ze de hoofdpersoon neer hebben gezet. Compleet gestoord en likeable tegelijk.

Hebben jullie nog tips voor goede series en documentaires?Categorieën: My Life, Persoonlijk2 reacties op “Mijn favorieten – maart 2020”

    March 16, 2020

    You vond ik echt zo bizar, het laatste seizoen was ook echt weer een WAUW, NEE JOH, MEEN JE DIT haha en het gebeurde weer. Wat jij zegt, compleet gestoord inderdaad. Verder heb ik ook zo’n artikel online gezet (in ieder geval mijn Netflix toppers van deze maand).    March 16, 2020

    Game Changers vond ik echt een eyeopener en toevallig hebben mijn vriend en ik vorig weekend het tweede seizoen van You afgekeken. Wat een bizarre, maar super goede serie is dat zeg! Echt een heel goed verhaal en je wilt gewoon blijven kijken.
    Jullie nieuwe servies ziet er trouwens ook mooi uit. Lekker neutraal en strak! Zo kun je de komende jaren ook weer even vooruit.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie