Mijn favorieten - mei 2020 - My Simply Special
22/05/2020

Mijn favorieten - mei 2020

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken, wat voor nieuwe items heb ik in huis en welke series kijk ik? Dit keer vertel ik kort over twee geweldige keukenapparaten, beddengoed, tools om thuis te sporten en een hele oude favoriet.

Zo maak je water drinken leuker

Sodastream

We beginnen met een apparaat dat we nu ruim 3 jaar in huis hebben. Ik kreeg een Sodastream voor een samenwerking en inmiddels kunnen we echt niet meer zonder. We hebben zelfs een heleboel vrienden en familie al aangestoken. Voor wie het niet kent, je kan hiermee zelf bruisend water maken van normaal kraanwater. Je moet alleen af en toe de CO2-cilinders omwisselen bij bijvoorbeeld Blokker of BCC en meer heb je niet nodig. Het voorkomt gesleep met flessen uit de supermarkt, spaart een hoop plastic uit en scheelt ruimte in je voorraadkast. De versie die je hier op de foto ziet hebben ze niet meer, maar bij Bol vind je de nieuwste exemplaren.

Ons nieuwe huis #6: De keuken

KitchenAid

De Sodastream heb ik al een tijd in huis, maar mijn KitchenAid keukenmachine is nog ouder. Ik kreeg ‘m ooit cadeau en ben er nog steeds zo blij mee. Ik maak er van alles in en hij gaat nooit stuk. Zelfs zwaarder deeg voor bijvoorbeeld brood of pizza kan hij prima aan en dat scheelt een hoop werk. En, hij staat leuk in de keuken. Ook niet onbelangrijk, toch?

Dagboek: Nieuw ritme

Matchu weerstandsbanden

Nadat ik stopte met fitnessen bij de fysio, was het weer tijd om thuis te gaan sporten. Dat moment viel een beetje samen met de corona-toestand en toen moest iedereen dus thuis aan de slag. Ik kwam rond die periode de workouts tegen van Michelle en op basis daarvan bestelde ik weerstandsbanden bij Matchu. In het eerste setje zitten een paar simpele, kleine exemplaren. Prima, maar de lichtste versie trok ik al snel stuk. De tweede set bevat de luxe banden en die vind ik erg fijn. Deze zijn perfect om om je bovenbenen te plaatsen, zodat je oefeningen voor je benen en billen zwaarder kan maken. De banden zijn breed en gemaakt van een stevig materiaal waardoor ze niet oprollen. Ook hebben ze aan de binnenkant anti-slip randjes zitten.

Dagboek: Weekoverzicht of plog?

Garnier Body Repear

In 2013 schreef ik een review over de Body Repair bodymilk van Garnier en toen was ik al heel lang fan. De laatste jaren dacht ik dat ze het niet meer verkochten en daar baalde ik enorm van. Maar! Je blijkt het via Bol nog te kunnen bestellen en in het buitenland verkopen ze het ook. (De flessen op de foto nam een vriendin voor me mee uit Oostenrijk.) Als ik droge plekken heb, dan kan ik met andere crèmes smeren wat ik wil, maar met dit spul is het binnen no-time verdwenen. Het trekt snel in, ruikt lekker en doet echt wat het moet doen.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Hoeslaken

Ik sluit af met een hoeslaken. Ja, echt waar! Wij hebben een grijs bed en ik vind het mooi om wit en grijs beddengoed te combineren. Nu was ik een tijd terug op zoek naar grijze hoeslakens en toen heb ik uiteindelijk op de gok een jersey variant gekocht in plaats van normale katoenen exemplaar. Ik wist niet zo goed wat ik ervan zou gaan vinden, maar ik ben fan geworden! Het blijft strakker om onze topper zitten (ik haat het als je op hobbels en bobbels ligt) en het is minder koud. Niet dat het echt warm aanvoelt, maar katoen kan echt koel zijn en jersey voelt meer gewoon als je lichaamstemperatuur. Dat vind ik, als koukleum, vooral in de winter erg fijn, maar ook als ik ‘s nachts steeds mijn bed uit moet voor Zoey. Je kan bij bijvoorbeeld Hoeslakenshop exemplaren vinden voor allerlei soorten matrassen en toppers.

Wat zijn jullie favoriete producten en series van de laatste tijd?


1 reactie op “Mijn favorieten – mei 2020”

    May 22, 2020

    Ah heerlijk dat je zo aan het sporten bent geslagen en dat die band daarbij zo prettig is! Als je in zoiets investeert, ben je ook een stuk gemotiveerder om het daadwerkelijk te gebruiken! Ik denk er trouwens ook over na om een KitchenAid aan te schaffen, Het is wel echt een investering, maar volgens mij is het echt super handig om te hebben, ook door het lezen van jouw enthousiasme erover!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie