Mijn favorieten - november 2019 - My Simply Special
25/11/2019

Mijn favorieten - november 2019

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik in huis? Het is alweer even geleden dat ik dit deelde, maar in deze post laat ik mijn favorieten van de laatste tijd zien. Geen lange reviews, maar lekker kort en bondig!

Mijn favorieten - november 2019

La casa de papel

Ik weet het, ik kom hier een beetje laat mee. Volgens mij hebben zoveel mensen deze serie namelijk al gekeken en dat snap ik nu heel goed. Ik hoorde iedereen erover, maar de trailer trok me op de een of andere manier niet. Misschien omdat er Spaans gesproken werd? Na de zoveelste aanbeveling hebben Romano en ik toch maar de eerste aflevering aangezet en we waren meteen verslaafd. We keken wel de Engels gesproken variant, maar wat een goede serie. Ik kijk nu al uit naar seizoen 4!

Dagboek: Hallo herfst

Krukje

Liam vindt het leuk om te kijken als we koken, dus een tijd terug wilde ik een krukje voor hem kopen. Ik kwam toen uit op het badkamerkrukje Vilto van Ikea. Hij is heel stabiel, heeft een goede hoogte en ziet er leuk uit. Ook best belangrijk als het midden in je huis staat, toch? Inmiddels hebben we er zelfs een tweede gekocht voor boven. Liam pakt ‘m zelf als hij ergens bij wil kunnen (zoals mijn make-up la), we gebruiken ‘m bij het tandenpoetsen en hij kan ermee aan de salontafel zitten.

Dagboek: Romano's verjaardag

Snacks

Na de bevalling had ik vooral de hele tijd de neiging om wat lekkers uit de kast te pakken. Daar heb ik even aan toegegeven, maar ergens werd het hoog tijd om weer gezonder te gaan eten. Deze maïswafels met paprika smaak van de AH was ik een hele tijd geleden al eens tegengekomen op Instagram en is een echte favoriet geworden. Er zitten drie stuks in een pakje en je eet ze op alsof het chips is. Je kan ze ook beleggen, maar ze zijn zo lekker dat ik ze eigenlijk altijd gewoon zo uit het pakje oppeuzel.

Dagboek: Hallo herfst

Nog meer snacks

Een ander tussendoortje waar ik fan van geworden ben, is een combinatie van (Liams) soepstengels met de zongedroogde tomaat hummus van de AH. (Ze hebben twee varianten, maar ik vind alleen de versie op de foto lekker.) Ik dip de stengels royaal in de hummus en eet het als ik trek heb of als lunch bij een goedgevulde salade.

Mijn favorieten - november 2019

Hand balm

Tijdens de zwangerschap werd mijn huid heel erg droog en had ik een goede handcrème nodig. Iets dat echt hielp tegen de trekkerige huid, maar snel introk. Ik ben toen helemaal fan geworden van de Soothing hand balm van Rituals en nog steeds gebruik ik ‘m dagelijks. Hij ruikt lekker, maar niet te sterk en helpt dus echt tegen droge handen. Met een baby in huis was ik mijn handen extra vaak, dus dat is geen overbodige luxe.

Wat zijn jullie favorieten van de laatste tijd? En welke series kijken jullie op dit moment?Categorieën: My Life, PersoonlijkEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie