Mijn favorieten - oktober 2018 - My Simply Special
29/10/2018

Mijn favorieten - oktober 2018

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik in huis? In deze post deel ik mijn favorieten van oktober. Geen lange reviews, maar lekker kort en bondig!

Mijn favorieten - oktober 2018

Een goede keus

Ik ga meteen een beetje vals spelen, want dit is niet echt een item waar ik blij mee ben, maar een beslissing. In ons vorige huis hadden we de plankjes boven Liams commode gehangen. Dat zie je vaak op foto’s van babykamers en ook in ons geval stond het erg leuk. Toch besloten we in ons nieuwe huis de plankjes een beetje opzij te schuiven en daar ben ik nu zo blij mee! Liam gaat tegenwoordig vaak staan op de commode en dan zou het echt niet praktisch zijn als hij steeds z’n hoofdje zou stoten. Ik moet ook al opletten met wat ik op de onderste plank heb staan. Liam kan bijvoorbeeld die olifant pakken, maar eerst stonden daar de boeken en dat was dus niet ideaal.

Mijn favorieten - oktober 2018

Waterproof slab met mouw

Ik blijf maar meteen bij de babyspullen want deze waterproof slab blijft een grote favoriet van mij. Hij is namelijk zo schoon te maken en de lange mouwen zijn perfect als je kleintje zelf aan het oefenen is met eten. Als ik Liam een slab zonder mouwen om doe, dan zijn zijn mouwen namelijk binnen no time helemaal vies. Ja, dit voorkomt een hoop was en verpeste kleding!

Mijn snelle make-up routine

Clinique Blend It Yourself Pigment Drops

Ik denk dat het inmiddels anderhalf jaar geleden is dat ik de Blend It Yourself Pigment Drops van Clique toegestuurd kreeg en sindsdien gebruik ik het bijna dagelijks. Je kan namelijk je normale dagcrème mengen met een paar druppels en zo een soort lichte foundation maken met een dekking die je zelf fijn vindt. Het voordeel is ook dat je lekker snel klaar bent en er meteen wat frisser uit ziet. Ideaal spul en ik heb pas ook weer een nieuw flesje gekocht. Het is niet heel goedkoop, maar je doet er wel een tijd mee en de verpakking is hygiënisch.

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Zithoek

Ik schreef hier pas al een hele post over, maar ik blijf echt heel blij met onze zithoek achter in de tuin. Zelfs als het weer het niet toelaat om buiten te zitten, ziet het er wel heel gezellig uit. Ik kan niet wachten om het volgend voorjaar nog gezelliger te maken met lampjes en decoratie aan de wanden!

Mijn favorieten - oktober 2018

Oorbellen

Ik ben allergisch voor zilveren oorbellen en kan dus niet zomaar alles dragen. Vroeger dacht ik dat ik alleen tegen goud kon, maar toen ik tijdens mijn studie op de zaterdagen bij een juwelier werkte, ontdekte ik dat er ook gerhodineerde sieraden bestaan. Witgouden sieraden zijn vaak voorzien van een laagje rhodium om ze echt wit te maken, maar ook zilveren sieraden hebben dit soms. En ja, daar kan ik dus wel tegen! Zinzi en Rosa du Luca zijn merken die dit doen, maar de laatste jaren kan ik ook op Bol mooie oorbellen vinden voor heel schappelijke prijzen. Zo heb ik laatst deze twee paar creolen van het merk The Jewelry Collection gekocht met cadeaugeld en daar ben ik heel blij mee.

Wat zijn jullie favorieten van deze maand?Categorieën: My Life, PersoonlijkEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie