Mijn favorieten - september 2018 - My Simply Special
28/09/2018

Mijn favorieten - september 2018

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik in huis? In deze post deel ik mijn favorieten van september. Geen lange reviews, maar lekker kort en bondig!

Mijn favorieten - september 2018

M&M’s Crunchy Caramel

Ik ben gek op Tony’s melkchocola met zeezout en karamel, maar deze M&M’s zijn een fijne afwisseling. Ik ontdekte ze toen ik een pas boodschappen aan het bestellen was en kon het niet laten een zakje in het winkelmandje te gooien. Het zijn bolletjes knapperige karamel met daaromheen een laagje chocola. Yum!

Mijn favorieten - september 2018

Massagestoel

Deze massagestoel kreeg ik van Romano toen we een jaar getrouwd waren. Ik was altijd een beetje sceptisch over dit soort dingen, maar oh wat ben ik er blij mee! Hij kan zowel je rug als je nek masseren, de onderkant kan trillen en bij het masseren van je rug kan je ook warmte toevoegen. Het stukje tussen mijn schouderbladen pakt hij niet zo makkelijk (dan moet ik op een kussen gaan zitten), maar de rest kan hij heerlijk masseren en ook best stevig. Natuurlijk haalt het het niet bij een echte massage, maar dit kan je gewoon in je eentje en thuis doen. Soms vergeet ik even dat we ‘m hebben, maar ik ga er graag regelmatig een tijdje op zitten.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Kindle

Ik ben altijd gek geweest op lezen en inmiddels heb ik al jaren een e-reader. Op dit moment heb ik een Kindle (nu ruim twee jaar) en daar ben ik erg happy mee. Hij heeft ingebouwde verlichting, waardoor ik ook ‘s avonds in bed kan lezen zonder Romano te storen. Oh, en ik kan makkelijk boeken toevoegen vanuit de Kindle store, of door ze naar mijn e-reader te mailen.

All Souls Trilogy van Deborah Harkness

Dat brengt me meteen bij mijn volgende favoriet, namelijk de serie die ik de laatste tijd gelezen heb. Ik zal eerlijk bekennen dat ik regelmatig boeken lees die erg vermakelijk zijn, maar toch wel vrij dun en ‘makkelijk’. Deze serie zit een stuk beter in elkaar en ik heb er erg van genoten. Ik lees zelf eigenlijk alles in het Engels, maar in het Nederlands heet deze serie Allerzielen. Waar het over gaat? Goodreads zegt: “The All Souls Trilogy follows the story of Diana Bishop, a historian and reluctant witch, as she solves the mystery of Ashmole 782, falls in love with a mysterious vampire named Matthew Clairmont, and learns how powerful it can be to accept who you are.”

Mijn favorieten - september 2018

Lancôme Hypnôse

Ik denk dat ik al minstens tien jaar trouw de Masterpiece mascara van Max Factor gebruik, maar nu heb ik dan toch een nieuwe favoriet. Ik kreeg namelijk voor mijn 29e verjaardag een adventkalender en daar zat deze mascara in. Na een aantal maanden ben ik ‘m gaan testen en hoewel ik even moest wennen, wil ik nu eigenlijk niet anders meer! Hij maakt mijn wimpers gewoon een stuk langer dan mijn Masterpiece mascara voor elkaar krijgt en het scheiden van mijn wimpers gaat ook altijd heel erg makkelijk. Hij is wel wat duurder dan ik eigenlijk zou willen, maar ik kreeg van Romano al heel lief een nieuw exemplaar voor mijn verjaardag.

Hebben jullie nog fijne, nieuwe producten ontdekte de laatste tijd?Categorieën: My Life, Persoonlijk6 reacties op “Mijn favorieten – september 2018”

  September 28, 2018

  Ohhh die M&M’s wil ik ook! Ga ze vanmiddag gelijk zoeken in de supermarkt.  September 28, 2018

  Ik wil die M&MS! Klinkt vet lekker.


  Joyce

  September 29, 2018

  Ik ga die mascara proberen😁


  Mh

  September 29, 2018

  Jep met dat boek en die m&m’s ga ik op de bank


  Bo

  October 6, 2018

  De mascara is nu 20 euro bij de ici paris, effe een tip!


  MySimplySpecial
  October 6th, 2018


  Dat is zeker een goede tip, dankje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie