Mijn interieur parfums - My Simply Special
12/02/2014

Mijn interieur parfums

Heerlijk ruikende douchegels, parfums, geurkaarsen en soy scents, ik ben er gek op! Het liefst heb ik van al die producten ook verschillende varianten staan zodat ik lekker af kan wisselen. Maar weet je wat ook fijn is? Lekkere interieur parfums! Ik heb er inmiddels vier in huis en die laat ik je vandaag zien.

Mijn interieur parfums

Een geurkaars is erg fijn, maar het duurt vaak toch even voordat je hele kamer lekker ruikt. Met een interieur parfum spray je even rond en je kamer ruikt meteen heerlijk. Perfect voor na het koken, voor als je ineens gasten krijgt, voor op het toilet of voor als je je bed in kruipt.

Mijn interieur parfums

Mijn eerste home perfume is ‘Under a fig tree’ van Rituals. Een bijzondere en warme geur met iets fris erin. Ik leerde deze geur kennen door de geursticks en geurkaarsen van Rituals en sindsdien ben ik fan. Inmiddels heb ik mijn tweede flesje in huis en staat deze altijd op het toilet. 

Product: Under a fig tree home perfume
Merk: Rituals
Inhoud: 100 ml
Prijs: 17,50 euro
Te koop: In de Rituals winkels, in de online shop, bij V&D en Bijenkorf.

Mijn interieur parfums

Eerlijk? Deze roomspray kocht ik vooral door de schattige verpakking. Ik vind ‘m zo leuk! In Amerika bezocht ik een Bath & Body Works winkel waar ze een paar verschillende versies van dit uiltje hadden staan. Ik koos deze ‘Sweet cinnamon pumpkin’ geur omdat het een bijzondere, warme en kruidige geur is die echt past bij het najaar en de winter. Helaas was deze editie maar tijdelijk verkrijgbaar en zijn er geen winkels in Nederland van dit leuke merk. Maarja, dit leuke uiltje moest ik jullie toch wel laten zien?

Product: Sweet cinnamon pumpkin concentrated roomspray
Merk: Bath & Body Works
Inhoud: 42,5 gram
Prijs: 5,50 dollar
Te koop: Niet meer verkrijgbaar. Andere geuren zijn te koop in de Bath & Body Works winkels in Amerika en in de online shop (helaas geen verzending naar NL).

Mijn interieur parfums

Ook deze van The Body Shop heeft een fijne warme geur die perfect is voor de koude dagen. En weet je wat leuk is? Dit is niet alleen gewoon een interieur parfum, maar een body, room & linen spritz. Je kan deze dus ook als parfum gebruiken of om je bed lekker te laten ruiken voor als je naar bed gaat.

Product: Vanilla & tonka bean body, room & linen spritz
Merk: The Body Shop
Inhoud: 100 ml
Prijs: 16 euro
Te koop: In de winkels van The Body Shop en in de online shop.

Mijn interieur parfums

Oké stiekem is deze happy mist van Rituals helemaal geen interieur parfum maar een bed & body perfume. Deze versie spray je dus niet in de lucht om je heen maar echt op je lichaam of op textiel (kleding, beddengoed, etc.). De citrus vruchten (mandarijn en yuzu) geven deze spray een hele zoete maar tegelijkertijd frisse geur. Op dit moment is dit ook mijn favoriete geur van de vier producten die ik heb laten zien. Maarja, dat kan volgende week zomaar weer anders zijn.

Product: Happy mist light bed & body perfume
Merk: Rituals
Inhoud: 50 ml
Prijs: 16,50 euro
Te koop: In de Rituals winkels, in de online shop, bij V&D en Bijenkorf.

Mijn interieur parfums

Hebben jullie al een interieur parfum in huis?
Categorieën: Interieur, Living9 reacties op “Mijn interieur parfums”

  February 12, 2014

  Geuren in huis vind ik ook best wel belangrijk omdat geuren namelijk heel sfeer bepalend zijn…ik zi hier heel mooi flacons, maar vind ze heel eerlijk gezegd heel erg prijzig en dat vind ik wel een groot minpunt aan deze producten…
  het is wel een heel interessant blog voor mij en heb het ook met heel veel plezier gelezen..
  groetjes Petra  February 12, 2014

  Hmm die van Rituals is zo fijn! Het luchtje van de Bodyshop ben ik het meest benieuwd na, die ga ik onthouden!

  X  February 12, 2014

  Ik had die van The Body Shop altijd maar ze zijn volgens mij discontinued hier in België. Ik heb ze een keer met veel korting gekocht en heb ze sindsdien nooit meer gezien in de winkels, jammer  February 12, 2014

  Klinkt lekker allemaal. Under a fig tree vind ik zo lekker. Als wax tarts mee tellen is mijn favoriet Soft Blanket. ZO lekker ! Deze geur trekt lekker in mijn gordijnen en het hele huis ruikt er de volgende dag nog na!  February 12, 2014

  Under a fig tree vind ik ook zo lekker ruiken, ze hebben er ook geurkaarsen en geurstokjes van!  February 13, 2014

  die van rituals is heerlijk!  February 15, 2014

  Ik heb er een van Sabon. Mist hij volgens mij. Ruikt heerlijk.  February 25, 2014

  Ik heb één flesje van Oriflame. Ook een heerlijk warme geur. Toch gaat wel mijn voorkeur uit naar soyscents of anders geurkaarsen. Ik moet zeggen dat soyscents gewoon lang en sterk ruiken. Maar Yankee Candles ook zeker wel, al blijft die geur nooit zo enorm lang hangen nadat de kaars uit is..  June 4, 2017

  Die rituals interieur witte spray 500ml die ring de max


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie