Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes - My Simply Special
22/04/2015

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Leuk zo’n bak met vakjes waar je van alles in kan zaaien, maar hoe onthoud je nou wat waar staat? Zeker als er nog niks te zien is of als je net als ik een beginner bent, kan het lastig zijn om te onthouden of herkennen wat wat is. Ik heb het zelf opgeschreven, maar dat werkt toch niet zo handig. Tijd dus om naambordjes te maken!

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Je kan op veel manieren naambordjes maken (deze van Lonneke zijn lekker vrolijk), maar ik koos voor een variant die als het goed is prima geschikt is voor buiten. Wat ik daarvoor gebruikte? Een paar setjes verf-roerhoutjes van de Action (€0,49) en een soldeerbout.

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Het maken van de naambordjes is eigenlijk heel erg simpel. Steek eerst je soldeerbout in het stopcontact zodat hij warm kan worden. Ondertussen schrijf je met potlood de namen op de bordjes.

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Is de soldeerbout echt goed heet? Brand dan de namen in de bordjes door allemaal stipjes te zetten. Je bent er even mee bezig, maar lastig is het niet.

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Ziet dat er niet leuk uit?

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Weten jullie nog dat ik twee weken geleden vertelde dat ik mijn radijsjes van de AH naar buiten heb verplaatst en ook nog wat extra gezaaid heb? Nou dat spul groeit hard! Er zijn nu al allemaal kleine plantjes te zien en ook de bietjes in het vak erachter komen al op. 

Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes

Hebben jullie al naambordjes in jullie moestuin staan?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Food, Living
Tags:9 reacties op “Mijn moestuin voor beginners #3: Naambordjes”

  April 22, 2015

  Wat een Superschattig moestuintje! Ik heb geen tuintje dus ook geen naambordjes


  Sanne

  April 22, 2015

  Dit doet mijn mama ook al jaren, is super handig zegt zij.
  En lijkt mij best ook wel handig.  April 22, 2015

  Echt heel tof zo! Op deze manier weet je ook zeker dat het blijft staan. Je hebt volgens mij ook van die bouten waarmee je in hout kan branden. Ken je die?


  MySimplySpecial
  April 24th, 2015


  Oh dat zou heel goed kunnen! Ik ken ze niet, maar ik ga eens kijken  April 22, 2015

  Mooi gemaakt zeg!  April 22, 2015

  Wat een leuk idee!  April 22, 2015

  Super leuk gedaan zeg!


  Froukje

  April 28, 2015

  Zo zijn de naambordjes mooi duidelijk. Leuk gedaan.  May 2, 2015

  Leuk gedaan! Ik moet nog steeds met mijn moestuintje bezig haha..


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie