Mijn to-do lijst voor 2017 - My Simply Special
29/12/2016

Mijn to-do lijst voor 2017

Begin dit jaar maakte ik in plaats van een lijstje met goede voornemens een lijstje met leuke plannen voor dit jaar. Nu 2016 alweer bijna afgelopen is leek het me leuk om eens te kijken of ik daar veel van waar heb kunnen maken en een nieuw to-do lijstje te maken voor het komende jaar.

Onze bruiloft: Bloemen en decoraties

Mijn to-do lijstje van 2016

#1: Een mooie bruiloft organiseren waar Romano en ik nog lang met een goed gevoel op terug kunnen kijken. (Inclusief leuke DIY’s!) –> Nou dat is zeker gelukt, wat hebben we genoten van die dag!

#2: Een keertje samen met Romano gaan floaten en kijken of dat iets voor mij is. –> Ja dat hebben we in maart al gedaan. Ik vond het fijn, maar geef mijn geld liever uit aan een dagje spa. Hier kan je mijn verhaal lezen.

#3: Een e-book schrijven, of twee of drie… –> Uhm nee, dat is absoluut niet gelukt. Ik heb zelfs geen begin kunnen maken want ik was liever bezig met DIY’s voor de bruiloft.

#4: Verse pasta maken en dan wil ik beginnen met ravioli. –> Ja dat was leuk en lekker! (Hier kan je het recept vinden.) 

#5: Het eerste fitnessprogramma van Kayla afmaken en beginnen met deel twee. (En die ook afmaken?) –> Dit is gelukt, al moet ik er wel bij zeggen dat ik het tweede programma niet meer afgemaakt heb en inmiddels met een ander programma bezig ben.

#6: Mezelf uitdagen nieuwe outfits samen te stellen en die ook echt te dragen. (Misschien moet ik dat vast gaan leggen voor op My Simply Special?) –> Tsjah, ik ben hier wel mee bezig geweest, maar ik vind dat het beter kan!

#7: Een mooi en geschikt huis vinden en verhuizen. (Een flinke klus!) –> Nou het vinden van een huis is wel gelukt, maar ik had er geen rekening mee gehouden dat we misschien bij een nieuwbouwhuis uit zouden komen. Dat betekent dat het verhuizen dus nog op de planning staat.

#8: Een sjaal breien. (Mijn eerste poging mislukte een beetje, maar dit moet ik wel kunnen!) –> Hihi, nou ik ben er wel aan begonnen. Telt dat ook? Ik heb wel twee mooie dekens gehaakt. (Deze en deze.)

#9: Originele dates bedenken en die ook daadwerkelijk uitvoeren. –> We hebben een hoop leuke dates gehad dit jaar, maar of ze nou allemaal heel origineel waren? Nee, maar wel fijn.

#10: Geurkaarsen maken met een vriendin. (De lonten heb ik al in huis.) –> Haha oeps! Dit proberen we al zo lang een keer te doen en nog steeds is het er niet van gekomen.

#11: Een weekendje weg. –> Yes, in april zijn we een weekendje naar Frankrijk geweest.

#12: Experimenteren met bonbons maken. –> Hier ben ik zeker mee begonnen (kijk maar), maar dit zou ik nog wel meer willen doen.

Zelfgemaakte verse ravioli met spinazie

Mijn to-do lijstje voor 2017

#1: Ik wil verder experimenteren met het maken van verse pasta.

#2: Die geurkaarsen wil ik nog steeds maken.

#3: Verhuizen en ons huis leuk inrichten.

#4: Zo veel mogelijk kunstschaatsen.

#5: Weer wat vaker video’s maken en delen.

#6: Iets vaker iets met textiel maken. Een clutch bijvoorbeeld.

#7: Vóór de verhuizing op vakantie met Romano.

#8: Een weekendje weg met vriendinnen.

#9: Meer oefenen met mijn camera en compleet manual fotograferen.

Dagboek: Kunstschaatsen

Wat staat er op jullie lijstje voor 2017?Categorieën: My Life, Persoonlijk3 reacties op “Mijn to-do lijst voor 2017”
  Ella

  January 8, 2017

  Ik heb nog geen lijstje gemaakt maar ga dat zeker doen.


  Wilma

  January 11, 2017

  Wat een leuk idee, ik ga er binnenkort voor zitten. Er poppen al ideetjes op, dus ik pak maar snel pen en papier. De uitwerking volgt dan later wel.


  Wilma

  January 11, 2017

  Verse pasta maken wil ik ook al lang, maar denk er vaak op de verkeerde momenten aan. Dit komt dus hoog op mijn lijst. Nu nog verzinnen waar ik hem ophang


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie