Mijn to-do lijst voor 2019 - My Simply Special
14/01/2019

Mijn to-do lijst voor 2019

Al een paar jaar maak ik rond de jaarwisseling een lijstje met to-do’s voor het nieuwe jaar. Geen klusjes of saaie voornemens als ‘meer sporten’, maar alleen leuke activiteiten. Vandaag blik ik terug op mijn lijstje van 2018 en deel ik mijn to-do’s voor 2019.

Dagboek: Weekje Frankrijk

Mijn to-do lijstje van 2018

#1: Nog meer geurkaarsen maken en experimenteren met andere geuren. (Mijn handen jeuken echt om van elk leeg potje een geurkaars te creëren.) –> Nope, ik heb de kaarsen die ik de vorige keer maakte nog niet eens allemaal opgebrand, dus ik mocht nog geen nieuwe maken van mezelf. Al wil ik dat nog wel een keer doen.

#2: Eten bij onze trouwlocatie en met z’n tweetjes in een hotel daar in de buurt slapen. (We hebben een diner gewonnen, maar Liam een nachtje uit handen geven vind ik best spannend.) –> Dit hebben we zeker gedaan. Mijn moeder kwam bij ons op Liam passen en Romano en ik gingen een nachtje weg, eten op onze trouwlocatie en ook nog een dagje naar de spa. Heerlijk!

#3: Het kunstschaatsen weer oppakken. –> Dit is deels gelukt. Ik heb tijdens het zomerseizoen lekker kunnen schaatsen, maar ben deze winter niet verder gegaan. Ik had even nergens zin in, maar dat komt wel weer.

#4: Met Liam op vakantie. (Dat gaat in elk geval goed komen, want we gaan dit jaar met Romano’s familie naar Suriname! Daarnaast wil ik graag ook nog een keer met z’n drietjes weg.) –> Yes, gelukt! We zijn dus naar Suriname geweest en daarna  nog met z’n drietjes naar Frankrijk.

#5: Van ons nieuwe huis een thuis maken. –> Ik ben zo blij met onze woning, het voelt zeker als thuis. Nu alleen nog wat laatste puntjes op de i zetten.

#6: Verse pasta maken. (Ik ga gewoon weer een nieuwe poging doen.) –> Haha, fail!

#7: Een slipcursus volgen. (Dit staat al heel lang op mijn bucket list en nu met Liam in de auto vind ik het een nog beter idee.) –> Dit voornemen was ik helemaal vergeten en er is dus ook niks van gekomen.

#8: In het voorjaar met Liam naar een geitenboerderij om de baby geitjes te aaien. –> Dit hebben we meerdere keren gedaan!

DIY: Aankleedkussenhoes

Mijn to-do lijstje voor 2019

#1: Nog meer baby- en kinderspullen zelf maken. Ik vind dat leuk om te doen en nog mooier om te zien hoe jullie er dan zelf mee aan de slag gaan!

#2: De werkhoek op zolder gezelliger maken.

#3: Van mijn werkkamer een fijnere kamer maken. (Het is nog een beetje kaal.)

#4: De tuin afmaken. (Extra planten toevoegen, een trampoline plaatsen en alles een beetje leuk aankleden.)

#5: Verse pasta maken (ik blijf het proberen).

#6: Op vakantie met z’n drietjes.

#7: Een nachtje weg met Romano.

#8: Samen met Liam tekenen/knutselen.

Ons nieuwe huis #16: Tuin progress

Wat staat er op jullie lijstje voor dit jaar?Categorieën: My Life, Persoonlijk10 reacties op “Mijn to-do lijst voor 2019”

  January 14, 2019

  Leuk overzichtje Margot! Ik vind dat je toch nog best wat doelen van 2018 hebt behaald. Ik hoop dat het je dit jaar lukt om lekkere, verse pasta te maken haha! En ik snap ook dat je dit jaar je huisje helemaal af wilt maken, het is ook zo’n leuk project!


  MySimplySpecial
  January 15th, 2019


  Hihi, ik ga mijn best doen met de pasta  January 14, 2019

  Een nachtje weg met je partner lijkt mij heerlijk. Ik kan mijn kinderen alleen niet missen. Mijn doel voor 2019 is veel quality time en weekendjes/vakanties te kunnen hebben met mijn gezin.


  MySimplySpecial
  January 15th, 2019


  Dat klinkt heerlijk!  January 15, 2019

  Ik denk dat je mijn doel wel weet.. verder genieten van mijn gezinnetje en lekker creatief zijn.
  Oh en hopelijk ook bestellingen binnenkrijgen en workshops geven


  MySimplySpecial
  January 15th, 2019


  Yes! Dat zijn allemaal mooie doelen!


  Mieke

  January 15, 2019

  Wat een leuk idee om zo’n soort lijstje te maken. Ik heb wel altijd persoonlijke &werk doelen, maar niet ‘gezins/thuis’ doelen. Toch eens over nadenken.

  Vroeg me wel af of je met het kunstschaatsen geen (extra) last hebt van je bekken? Heb zelf, gelukkig, geen ervaring met bekkeninstabiliteit maar kan me voorstellen dat op 2 ijzers en de bewegingen die je moet doen dat misschien wel een issue is.


  MySimplySpecial
  January 15th, 2019


  Na mijn zwangerschap heb ik alleen tijdens het zomerseizoen geschaatst en toen ging het toevallig een periode goed met mijn bekken. Maar inderdaad, bepaalde oefeningen kunnen zeker extra pijn opleveren (al zal dat vast per persoon verschillen). Hopelijk kan ik het in de toekomst weer oppakken.  January 16, 2019

  Wat een leuk idee deze voornemens voor het nieuwe jaar! En goed ook dat het deels gelukt is.


  lisanne

  January 17, 2019

  voornemen 1 is een goed plan! 😁


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie