Mijn to-do lijst voor 2020 - My Simply Special
13/01/2020

Mijn to-do lijst voor 2020

Het begint een echte traditie te worden, want inmiddels heb ik al meerdere keren een to-do lijst gemaakt voor het nieuwe jaar. Geen goede voornemens als ‘gezonder eten’, maar leuke dingen die ik graag wil doen. Ik blik weer terug op mijn lijstje van 2019 en maak een nieuwe voor 2020.

DIY: Wikkeldeken voor je baby

Mijn to-do lijstje van 2019

#1: Nog meer baby- en kinderspullen zelf maken. Ik vind dat leuk om te doen en nog mooier om te zien hoe jullie er dan zelf mee aan de slag gaan! –> Ja dit is zeker gelukt! Met de komst van Zoey had ik natuurlijk een mooie reden om allerlei babyspullen te maken en dat heb ik ook zeker gedaan. Wat dacht je van het boxkleed, de boxzak, schattige haarspeldjes en haarbandjes, de wikkeldeken en de speelkubus? En voor Liam maakten we zelfs een heel bed.

#2: De werkhoek op zolder gezelliger maken. –> Ook dit is gelukt. Mijn werkplek verplaatste naar boven en dat was een mooi moment om daar een fijn plekje van te maken. Hier zie je het resultaat.

#3: Van mijn werkkamer een fijnere kamer maken. (Het is nog een beetje kaal.) –> Toen ik dit op het lijstje zette, wist ik al dat ik zwanger was en dat mijn werkkamer Liams nieuwe slaapkamer zou worden. Ik kon dat natuurlijk nog niet delen, dus vandaar deze omschrijving. We zijn er uiteraard mee aan de slag gegaan en het is een heel fijne kinderkamer geworden!

#4: De tuin afmaken. (Extra planten toevoegen, een trampoline plaatsen en alles een beetje leuk aankleden.) –> Dit is aardig gelukt. De trampoline is geplaatst, nieuwe planten zijn toegevoegd en we hebben verlichting en een kleed onder de zithoek. Toch zullen er nog wel wat planten vervangen/toegevoegd moeten worden en ik wil het wat verder aankleden. Geen idee hoe, maar dat komt vast vanzelf wel.

Dagboek: Vakantie met z'n drietjes

#5: Verse pasta maken (ik blijf het proberen). –> Ik kan eindelijk zeggen dat ik dit gedaan heb, al moet ik wel zeggen dat mijn poging niet heel geslaagd was. Ik wilde proberen vegan pasta te maken, maar het resultaat was niet zo lekker. Volgende keer beter!

#6: Op vakantie met z’n drietjes. –> Yes, we zijn lekker naar Frankrijk geweest tijdens mijn zwangerschap. De laatste vakantie met z’n drietjes. 

#7: Een nachtje weg met Romano. –> We zijn niet een nachtje weg geweest, we zijn zelfs echt op vakantie gegaan met z’n tweetjes! Liam had een geweldige tijd bij zijn opa en oma en Romano en ik konden genieten van rust en quality time. Ik was toen ook al zwanger en het leek ons een goed moment om samen weg te gaan, want met een baby erbij zal het wel even duren voordat we dat weer willen en kunnen doen.

#8: Samen met Liam tekenen/knutselen. –> De Play-Doh staat meerdere keren per week op tafel, we plakken stickers om kleuren en vormen te oefenen en we kleuren en stempelen. Dat telt wel, toch?

Dagboek: Fles weigeren

Mijn to-do lijstje voor 2020

#1: Zelf leerzame spelletjes maken voor Liam & Zoey.

#2: Op zoek gaan naar fijne recepten voor vegan koekjes en cupcakes. En dan samen met Liam bakken.

#3: Samen met Romano nieuwe restaurants uitproberen. Het is fijn om af en toe even met z’n tweeën de deur uit te gaan en ongestoord te kunnen praten. En als we vroeg eten, dan hebben we niet eens lang oppas nodig en kunnen de kids in hun eigen bed slapen.

#4: Een slipcursus volgen. Dit heeft al eens eerder op mijn lijstje gestaan, maar ik doe gewoon een nieuwe poging.

Dagboek: Vakantie met z'n vieren

#5: Het lijkt me prachtig om met kinderen naar Disneyland te gaan, maar ik denk dat Zoey nog een beetje te jong is dit jaar. Een dagje naar de Efteling lijkt me een mooi alternatief, zeker als Liam straks wel (af en toe) zonder middagdutje kan en Zoey nog gewoon in de wagen kan slapen.

#6: Met Liam naar een speciale kindervoorstelling in de bioscoop. Ik ben benieuwd hoe hij dat zal vinden.

#7: Zelf jurkjes maken voor Zoey.

#8: Met z’n vieren op vakantie.

#9: Een dagje naar de spa en/of een keer een massage boeken.

#10: Fotoalbums maken van/voor Liam & Zoey. Ik sla alles altijd netjes op, maar ik heb nog helemaal geen albums gemaakt of video’s in elkaar gezet. Volgens mij is dit een best groot project, maar ik wil er toch eens mee beginnen voor het zoveel wordt dat ik niet meer durf te starten.

Baby update #17: Newborn & family shoot

Hebben jullie leuke to-do’s voor 2020?Categorieën: My Life, PersoonlijkEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie