Mijn wishlist voor de tuin - My Simply Special
13/07/2018

Mijn wishlist voor de tuin

Heel langzaam begint onze tuin een beetje vorm te krijgen. Ik deelde eerder al onze plannen en inmiddels is de voortuin helemaal af en zijn we achter bezig. De schuttingen staan en de tegels liggen er bijna helemaal in. Een fijn begin, maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Toch kan ik het al niet laten om een wishlist te maken om de tuin straks echt gezellig en af te maken en die deel ik natuurlijk met jullie.

Mijn wishlist voor de tuin

To do

Oké, voor ik mijn lijstje ga delen, wat moet er allemaal nog gebeuren in de tuin voor ik er iets gezelligs van kan maken?

 • Electra kabels verlengen en op de juiste plek leggen.
 • Een verhoogde border maken met bankje.
 • Een rand achter in de tuin afwerken met grind.
 • De aarde omspitten (en misschien aanvullen met verse grond).
 • Graszoden leggen,
 • Planten uitzoeken voor de borders. (En ze daarna ook plaatsen)
 • Trampoline plaatsen.
 • Schommel bouwen/plaatsen.
 • Schuurtje/overkapping bestellen/monteren en schilderen.
 • Schutting in de olie zetten.
 • Verlichting uitzoeken en plaatsen.

Een heleboel dus en hier gaan we nog wel even zoet mee zijn!

Mijn wishlist voor de tuin

Wishlist

Bovenaan mijn lijst staat een grote eettafel. Ik heb al heel mooie exemplaren gezien bij verschillende tuincentra, maar wow wat zijn die dingen duur. Een tuin aanleggen kost al genoeg geld, dus ik wil niet nog heel veel kwijt zijn aan een tafel die met een baby in huis toch wel zal beschadigen. Na lang twijfelen denk ik dat een donkere tafel het mooist zou staan. De tafel op de foto is van Blokker (deze) en is niet duur, maar deze van Jysk vind ik er nog wat mooier uitzien. Keuzes, keuzes. Lastig hoor!

Mijn wishlist voor de tuin

Bij een tafel horen natuurlijk stoelen. Het liefs wil ik zes mooie kuipstoeljes , maar die dingen zijn helaas wel prijzig als je er zo veel nodig hebt. Een andere optie is drie kuipstoeljes en aan de andere kant een bankje. Of gewoon een paar simpele donkergrijze stoeltjes zoals op de foto (deze). Maar ja, wordt het geheel dan niet te donker?

Binnenkijken bij Carol

Goed, op naar de styling! Als eerste zou ik graag een leuk buitenkleed willen voor de loungehoek die we willen maken onder de overkapping.

Binnenkijken bij Judith

Bij onze loungeset zit als een tafel, maar om het wat speelser te maken zouden we misschien wat kleine bijzettafeltjes toe kunnen voegen.

Binnenkijken bij Ina

We hebben in de tuin niet heel veel ruimte opgenomen voor planten, dus ik wil wat extra groen toevoegen door op verschillende plekken potten neer te zetten met zowel bloemen als planten.

Binnenkijken bij Dirkje

Een buitenruimte kan je een beetje op dezelfde manier aankleden als binnen, met leuke kussens, dekentjes en andere accessoires. Ik heb al wat leuke kussens, maar een dekentje en een stoere gieter die gezien mag worden, zouden leuke toevoegingen zijn.

Jullie begrijpen het al, we hebben nog genoeg te doen en te shoppen. Ik ben in elk geval al heel benieuwd naar het eindresultaat!

Bron: foto 5, 6, 7, 8Tags: ,Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie