Mijn wishlist voor onze baby - My Simply Special
06/04/2017

Mijn wishlist voor onze baby

Al jaren hou ik voor mezelf een wishlist bij op lijstje.nl. Als ik dan iets bedenk dat ik graag zou willen hebben, maar wat ik op dat moment niet van mezelf mag kopen dan zet ik dat daarop. Dat kan iets kleins zijn als een nagellakje of iets groots als een camera. Inmiddels heb ik mijn lijstje opgesplitst in twee delen, mijn lijstje en een lijstje met items die ik graag voor de baby zou willen hebben. Ik ben nu eerst bezig met het verzamelen van alle essentiële dingen voor de komst van onze kleine, maar natuurlijk kom ik ook veel te veel items tegen die helemaal (nog) niet noodzakelijk zijn, maar wel erg leuk. Nu ben ik gek op lijstjes, dus vandaag leek het me leuk om jullie een kijkje in mijn wishlist voor onze baby te geven.

Mijn wishlist voor onze baby

 • Zowel deze mijlpaalblokken als deze mijlpaalkaarten zou ik graag willen hebben. Perfect om te gebruiken bij foto’s van je kleine om zo te zien hoe hij groeit en wanneer hij andere mijlpalen bereikt.

Mijn wishlist voor onze baby

 • Ik probeer me nog even een beetje in te houden met het kopen van kleertjes, maar ik kwam pas de nieuwe Newborn Pure Collectie tegen van Noppies en daar zou ik bijna alles zo van willen kopen. Sowieso hebben ze echt mooie spullen. Ja, kleertjes van Noppies staat dus als punt op mijn lijstje.

Mijn wishlist voor onze baby

 • Ik wil in de eerste instantie gewoon beginnen met een dekentje in bed, maar ik heb al veel goede verhalen gelezen over de slaapzakjes van Puckababy en dan met name de versies voor de kleinste kindjes. Ze zouden heel goed helpen als je kindje niet goed kan slapen, geborgenheid mist of zichzelf wakker slaat met de kleine armpjes. Dit ga ik dus zeker onthouden voor als wij in die situatie terecht komen.

Mijn wishlist voor onze baby

 • Ook babynestjes ben ik al meerdere keren tegengekomen. Zeker niet noodzakelijk maar wel fijn en praktisch lijkt me. Een specifiek exemplaar heb ik niet op het oog, maar het liefst een wit/grijze. Of zal ik kijken of ik er zelf een kan maken?

Mijn wishlist voor onze baby

 • Hoe schattig is dit nachtlampje? Hij is er in verschillende kleuren, maar ik denk dat ik het liefst de witte wil hebben. En hij heeft een timerfunctie waardoor hij vanzelf uitgaat na een kwartiertje. Handig!

Mijn wishlist voor onze baby

 • Hydrofiele doeken, je schijnt er een hele voorraad van nodig te hebben. En ik heb ook al gelezen dat het fijn is om een paar XL exemplaren te hebben en dat de doeken van Adan + Anais het zachts zijn. Een paar doeken van dit mooie merk staat dus zeker op mijn wishlist!

En verder…

 • Over de verzorgingsproducten van Naïf hoor ik ook heel goede verhalen. Dit merk gebruikt alleen natuurlijke materialen en wordt gewoon verkocht bij bijvoorbeeld Etos. Ja, ik ben er inmiddels wel heel nieuwsgierig naar.
 • Zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot lijken me heel leuk, maar als ik moest kiezen dan ga ik voor een newborn shoot. Het lijkt me gewoon heel bijzonder om die foto’s te hebben.
 • Ook een draagdoek of draagzak lijkt me handig om te hebben. Er is alleen zo veel keus en ik zie nu even door de bomen het bos niet meer. Ik heb dus nog geen specifiek exemplaar op mijn lijstje staan. Daar moet ik me nog eens in verdiepen.

Nou dat is het voor nu. Ik kan me zo voorstellen dat ik stiekem toch wat items van dit lijstje ga kopen maar dat er ook steeds weer nieuwe dingen bij zullen komen. Hebben jullie nog tips voor onmisbare producten die ik niet mag vergeten?Categorieën: My Life, Zwanger13 reacties op “Mijn wishlist voor onze baby”

  April 6, 2017

  Misschien een tip voor een draagdoek: een voorgevormde drager. Die hebben als voordeel dat je ze ook (net als een draagdoek) meteen kan gebruiken na de geboorte, maar je ze niet hoeft te leren knopen en je man hem ook kan gebruiken. (die van mij zag ik nog niet zo lopen, gewikkeld in een stuk stof van 6 meter.) Ze zijn bovendien klein op te vouwen, in drie seconden aangetrokken en je zit er zelf niet zo in gewikkeld. Ik vond de ergobaby stowaway en de storchenwiege carrier heel fijn, maar er zijn veel fijne voorgevormde dragers te koop.


  MySimplySpecial
  April 7th, 2017


  Dankjewel, dat zijn fijne tips!


  Lotte

  April 6, 2017

  Ik vond de Zensy babykruik echt onmisbaar! Het is een electrische kruik, dus geen gedoe met heet water! Ideale uitvinding  April 6, 2017

  Zo lief!  April 6, 2017

  Ik zie wel wat dingetjes die ik ook op mijn lijst heb staan. Een nestje hebben we al maar ik kwam laatst een super mooie buikdrager tegen. En tsja kleertjes van Noppies die staan ook op de wishlist. Te schattig..

  X  April 6, 2017

  Aaah, wat schattig allemaal! Dat nachtlampje! Té lief!


  MySimplySpecial
  April 7th, 2017


  Ja lief he! Romano vindt ‘m geloof ik alleen niet stoer genoeg


  Shanna

  April 6, 2017

  Babynest, heel makkelijk om zelf te maken!
  Van mij is bijna af


  MySimplySpecial
  April 7th, 2017


  Wat leuk dat je ‘m zelf aan het maken bent! Ik denk dat ik dat binnenkort ook wel ga proberen inderdaad.  April 7, 2017

  Wat een ontzettend schattige dingen allemaal!  April 11, 2017

  Ik kom via via opeens op je blog terecht en heb me (tijdens mijn werk, oeps) al dik een uur vermaakt. Ik ben ongeveer even lang zwanger als dat jij bent, en verdiep me momenteel in ongeveer dezelfde dingen.
  Over draagdoeken/dragers: doe een draag consult en kijk daar wat goed bij je/jullie past. Via (bijvoorbeeld) het Knooppunt in Voorschoten kan je een draagconsult volgen en daarna voor een bepaalde tijd een doek of drager lenen. Zo kan je uitvinden of het echt past, want het is best een prijzige aanschaf.


  MySimplySpecial
  April 12th, 2017


  Hihi, leuk om te horen dat je zo lekker lang aan het lezen was! En zo’n draagconsult klinkt heel nuttig inderdaad, goede tip!


  Natascha

  April 18, 2017

  Super leuk blogje! Ik ben nu 17 weekjes zwanger van ons eerste kindje en ik vind het heerlijk om blogjes te lezen van andere mede-zwangeren
  Leuke wishlist! Een babynestje en een draagdoek staan ook op mijn lijstje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie